Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Was ist das?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Was ist das?

Какво ще кажете за това? Това са мои снимки, аз съм ги правил съответно съм си имал работа с този пищов.Искам вашето мнение.Малко като домашно.
    Прикачени файлове
    "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

До: Was ist das?

Прилича на Хеклер и Кох, не помня модела.Има "несъзнателен" предпазител в предната част на ръкохватката.

Коментар

Паркетник.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

http://pishtov.com/HK/HK-P7.htm

Коментар

Да това е НК Р7- и изобщо не е паркетник. Много добро оръжие и много интересна и добре работеща механика.Според мен има два особени недостатъка:грозноватичък е, скъп(като се има в предвид, че не е спортен заради което е спрян от производство доколкото ми е известно).Добро впечатление прави слабия откат (полусвободен затвор с газово забавяне - принцип на Барницки), много ниската осканална линия, полигонолната цев (неподвижна), която за компактния вид на пистолета изобщо не е къса колкото изглежда,лек и много плосък, което го прави много удобен за всекидневно и скрито носене.
          Прикачени файлове
          "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнение
            Какво ще кажете за това? Това са мои снимки, аз съм ги правил съответно съм си имал работа с този пищов.Искам вашето мнение.Малко като домашно.
            Was ist das?

Das ist, natuerlich, Was!!!

Коментар

Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнение
              Да това е НК Р7
              Е, и ?
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Какъв калибър е ? Този пистолет няма как да е за "спортна",точна стрелба ,заради късата цев. Той е за близък "бой" и като сила ,и като точност. Иначе като вид е много добър и практичен. Ако искаш да видиш неговата сила - стреляй в сурово дърво (пън ) от бук ! От 5м разстояние . Пиши на колко е влезнал патрона (ако влезне целия). Аз като пробвах МАКАРОВ - се разочаровах. Пиши !

Коментар

9х19 е.Това е тактически пистолет и е разработен специално за нуждите на полицията в тогавашното ФРГ.Цевта му е 105 мм не е от най късите, но понеже е с неподвижна цев и с газова спирачка се постигат доста добри резултати и на прецизна (ако можеш да стреляш разбира се), а полигоналната цев му осигурява по голяма скорост на куршума. А колкото до "проникването в пъна" там намеса могат да имат много фактори и това не е критерий, но скоро ще пробвам няколко пистолета с различни видове боеприпаси на хронографа и ще покажа резултатите

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                    Пиши на колко е влезнал патрона (ако влезне целия).
                    Да му се не види, аз сигурно до сега само с дефектни патрони съм стрелял, щото никога не съм успял да изстрелям цял патрон през цевта! Все се разглобяват някак си и само куршума излита напред и се забива, пък гилзата отхвърча настрани и никак не се забива!
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Не съм запознат с "газова спирачка ",но сигурно е някакво подобрение в механиката ? Ако ще замерваш с уред "хронограф" - при възможност тествай МАКАРОВ за да видим завинаги неговата сила ли е или "мит". Ще очакваме резултатите с интерес !Благодаря !

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                        Да му се не види, аз сигурно до сега само с дефектни патрони съм стрелял, щото никога не съм успял да изстрелям цял патрон през цевта! Все се разглобяват някак си и само куршума излита напред и се забива, пък гилзата отхвърча настрани и никак не се забива!
                        Относно "патрона "-може и да съм сгрешил,но се надявам , че разговарям с хора от бранша с интелект , които прошават грешки ?! Когато се говори за оръжие - правописа и правоговора са на заден план , защото на рубежа всичко се изяснява с няколко изстрела !Както се казва на изпита по програмиране - включването на компютъра не влиза в изпитните теми !!!

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                          Относно "патрона "-може и да съм сгрешил,но се надявам , че разговарям с хора от бранша с интелект , които прошават грешки ?! Когато се говори за оръжие - правописа и правоговора са на заден план , защото на рубежа всичко се изяснява с няколко изстрела !Както се казва на изпита по програмиране - включването на компютъра не влиза в изпитните теми !!!
                          Не бих издребнявал за запетайки или за сгрешени или пропуснати букви, но да объркаш куршум с патрон ....
                          Портала е сериозен, повечето теми в него също са сериозни, темите за оръжия съвсем определено са сериозни, така че и отношението на пишештите в тези теми би трябвало да е сериозно! Разликата между куршум и патрон се учеше още в часовете по военна подготовка (7-8 клас ако си спомням точно), преди 90 -та година. Ако някой не е наясно с такива основни неща относно оръжията, мисля че не е съвсем редно същия този някой да се включва (особенно със съвети) в дискусии относно оръжията! Представяш ли си как някой може да надзърне в тази тема и после подхилквайки се да обяснява на приятелите си : "Абе има там некакъв офроуд портал, имат се за голямата работа, пък в него са се събрали едни ми ти "специалисти", разлика между куршум и патрон не правят, пък седнали да коментират за оръжия мани, мани ......"
                          И друго, понеже аз си знам че никой не е безгрешен, включително и аз, та затова след като напиша нещо, внимателно го преглеждам преди да го публикувам, след като го публикувам, пак го преглеждам и ако се наложи ползвам бутончето за редактиране! Въпреки това ми се е случвало да пропусна да видя свои грешки, но ако все пак след време ги видя препрочитайки темата, изобщо не се притеснявам да си призная грешката в нов пост по темата.
                          А до огневия рубеж, аз лично не бих допуснал никой, който не може да издържи преди това теорията! Така са ме учили и го смятам за правилно!
                          Дългичко се получи и не по темата, ама дано поне да е полезно!

А към автора на темата - моите извинения за отклонението!
                          "Do not correct a fool, for he will hate you;
                          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

ще пробвам да кача нещо по принципа на действие на газовата спирачка.
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от dido uzunov; 21-12-08, 09:51.

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                              Не бих издребнявал за запетайки или за сгрешени или пропуснати букви, но да объркаш куршум с патрон ....
                              ........
                              А до огневия рубеж, аз лично не бих допуснал никой, който не може да издържи преди това теорията! Така са ме учили и го смятам за правилно!
                              Дългичко се получи и не по темата, ама дано поне да е полезно!

А към автора на темата - моите извинения за отклонението!

И такааааа..... Казах,че може и да съм сгрешил..... но на кого да се подмажа със извинение ??? Малко тъпичко - нали !!! Представи си - в този форум влизат и "нормални " хора,не само специалисти. За тях е всичко което се пише тук . Аз съм от тях " нормалните " ,с посредствени знания,но с достатъчно опит "житейски " за да не се предам пред такъв ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ - ПРОФЕСИОНАЛИСТ като теб !!!Но ако се направиш на професор пред някой младок - ще го откажеш от активно участие във форума и той само ще чете плахо и обидено.Затова - подобни забележки отправяй само към нас /ориентирай се по ЕГН- то/. Аз ще си взема бележка и ще се поправя ,без да се страхувам от бъдещи грешки !!! Слава богу , че моя треньор не ме е изпитвал на теория преди да ми даде оръжието,щото иначе нямаше да стана стрелец ......Тренирам спортна стрелба от 1981 година. Имам по-голямо самочуствие отколкото предполагаш /с покритие/, но ще си използувам скромността . А за всичко в стрелбата - на стрелбището се изяснява за 10 минути.... със стреляне !!! Мисля , че е време да спра. Няма да има повече отговори от моя страна по твоя коментар. Благодаря !!!
                              Последно редактирано от bgbul; 21-12-08, 17:43.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X