Обява

Свий
Няма добавени обяви.

К-100 Grand Power

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: К-100 Grand Power

Първоначално публикуван от DeSiMiL Преглед на мнение
    аз не знам някой друг в бг да си е взел такъв за динамична защото щеше да се чуе веднага и общо взето тепърва ще видим как ще се представи на фона на преобладаващите шкодички и глогинки . не съм се заглеждал в сайта на конфедерацията, но с тази поръчкова дълга цев мисля че няма да е в производствената а ще влезе в стандарта където се ширят сингълите в .40 S&W и дано изпъкне като качества. на първо четене се виждам с него като бъдещ собственик и мисля да убия всичко детско в него и да го подложа на извращения за отворената дивизия шадоучето ще си го оставя за носене и да дера с него в производствена
    Десо, здрасти брат, огледах доста материали за това пищовче започва да ми харесва, ходих и в ютуб и там нещата за К-100/102 изглеждат обещаващи....не знам каква ще му е цената в България...но трябва да намерим начин да го опитаме....интересно ми беше изпитанието в кофата с вода...не знам тука като го натоварим какви ще са му реакциите...иначе шадоучето се държи добре...
    LZ3YG

Коментар

До: К-100 Grand Power

...всъщност може да стреля и в продукция, по класификацирането на дивизиите се разрешават до 127 мм цеви в продукция, а модела се произвежда и с такава цев, така че това лято живи здрави може да го поогледаме на търново, пък ако ни дадат може и да пуцнем

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X