Обява

Свий
Няма добавени обяви.

К-100 Grand Power

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• К-100 Grand Power

Вчера в BG пристигна първия К-100 Grand Power -поръчков с малки разлики от базовия модел(напр. 127 мм цев). Пробвах ме го веднага разбира се Силно съм впечатлен от пистолета като цяло.Тези дни ще кача снимки и ако някой го интересуват подробности мога да споделя.
    "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

До: Полигонална или обикновенна цев? Предимства и недостатъци

Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнение
    Вчера в BG пристигна първия К-100 Grand Power -поръчков с малки разлики от базовия модел(напр. 127 мм цев). Пробвах ме го веднага разбира се Силно съм впечатлен от пистолета като цяло.Тези дни ще кача снимки и ако някой го интересуват подробности мога да споделя.
    Колега, ние тук сме малко недоразбрали новостите в оръжейното дело, би ли обяснил какво точно е К100?
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

До: Полигонална или обикновенна цев? Предимства и недостатъци

http://www.pishtov.com/Grand_Power/GrandPower_K100.htm ето малко инфо за оръжието. Както обещах ще пусна снимки правени от мен лично. На колегата е поръчков с дълга цев за IPSC. Във нета има хубави клипчета с него и К-102( с автоматичен огън) Пистолета не е нов дори отбора на Словакия по IPSC е с такъв.http://www.youtube.com/watch?v=wCR7G3w0eAk
      Последно редактирано от dido uzunov; 11-12-08, 21:10.
      "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

До: К-100 Grand Power

Ако на някой му се запали чергата по пищоля към лятото догодина по информация от Словенците ще го има внос.

Коментар

Малко ми е странен този принцип на работа.Берета имат нещо подобно .Много засичаше(все пак е Берета)това им е в заводските настроики маи.Този като го гледам маи не подскача много(маи му се запазва точноста на бърза). Явно деиства добре този принцип на работа. Как е със засечките?
          Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Прав си за отката на колегата е К-100(нали се сещаш че няма какда си купиш К-102 от клипчетата) и при вида на голямата цев си викам"това ще рита яко" напротив шутът му е по-малък от на другаря Макаров, ресета на спусъка е ако искаш вярвай не повече от милиметър. Прави задръжки на моменти, но да сме гръмнали 200 патрона има-няма, предполагам , че всичко е от разработка.Виждал съм Шадоу да прави задръжка след задръжка, но за едно състезание време влезе в джаза.

Коментар

Прав си за отката на колегата е К-100(нали се сещаш че няма какда си купиш К-102 от клипчетата) и при вида на голямата цев си викам"това ще рита яко" напротив шутът му е по-малък от на другаря Макаров, ресета на спусъка е ако искаш вярвай не повече от милиметър. Прави задръжки на моменти, но да сме гръмнали 200 патрона има-няма, предполагам , че всичко е от разработка.Виждал съм Шадоу да прави задръжка след задръжка, но за едно състезание време влезе в джаза.
              Това за милиметъра е интересно!Сравни го с друг пистолет.ПМ със свободния си (тежък)затвор и неподвижна цев не е критерий за сравнениеА по принцип тази система с завъртане на цевта е предпоставка за задръжки (подчертавам мое лично мнение).

Коментар

Нямаш си на идея колко си прав.Върти на 42градуса и не заключва на нищо и аз съм скептичен по въпроса ама...........времето ще каже. За сравнение-ресена на Джерикото ми е поне 4мм.

Коментар

Нямаш си на идея колко си прав.Върти на 42градуса и не заключва на нищо и аз съм скептичен по въпроса ама...........времето ще каже. За сравнение-ресена на Джерикото ми е поне 4мм.
                  Джерикото е с дълъг ход на спусъка(поне аз го усещам така)за пистолет с чукче.Иначе пък е много приятен и лек

Коментар

Ето обещаното
                    Прикачени файлове

Коментар

Много голяма поддръжка има този пистолет - метнах едно око и на сайта на производителя. Спокойно може да се подлага на извращения

Коментар

Първоначално публикуван от DeSiMiL Преглед на мнение
                        Много голяма поддръжка има този пистолет - метнах едно око и на сайта на производителя. Спокойно може да се подлага на извращения
                        Колега гледам ти името от профила и с тебе ако се не лъжа се познаваме от съзтезанията по IPSC и пистолета също е на човек който познаваш.Ще го видиш на живо в действи догодина. погледни в http://thegunman-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2593 и ще се сетиш. Весела Коледа.

Коментар

весела и на тебе ... първите трети нива вече излязоха, така че съм първи кандидат да го опипам като се засечем ... освен ако никитата не се направи на натовска скрънза де ..... чарковете на сносни пари ли излизат - гледам че производителя си е опекъл работите и има възможност да си подменяш и добавяш какво ли не ... без заводския заглушител де

Коментар

Ще даде няма къде да иде. За чарковете не съм разпитвал подробно, но е с няколко възвратни пружини, 17 и 20 зарядни пълнители, обикновенни мерни прибори и фиброоптични и какво ли още не....нали си го знаеш Никоффффф

Коментар

аз не знам някой друг в бг да си е взел такъв за динамична защото щеше да се чуе веднага и общо взето тепърва ще видим как ще се представи на фона на преобладаващите шкодички и глогинки . не съм се заглеждал в сайта на конфедерацията, но с тази поръчкова дълга цев мисля че няма да е в производствената а ще влезе в стандарта където се ширят сингълите в .40 S&W и дано изпъкне като качества. на първо четене се виждам с него като бъдещ собственик и мисля да убия всичко детско в него и да го подложа на извращения за отворената дивизия шадоучето ще си го оставя за носене и да дера с него в производствена

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X