До: Клуб-Glock
Не е само Стефан... Аз също не харесва силиконовите цици! И не само циците, не харесвам и грима и червилото... Не харесвам и найлоновите пистолетчета, с изключение на водните... 
Ама вие сте си клуб и ще си говорите колко велик пистолет е тази пластмаса, цитирайки рекламните проспекти...
Венци, пак ще те попитам, помниш ли на стрелбището, дето дойде един да постреля и си извади Глога от куфарчвто, а ти специално ми обърна внимание, на вида на пластмасата му, бил от първите внесени в България?
Първоначално публикуван от rumaneza77
Преглед на мнение
Ама вие сте си клуб и ще си говорите колко велик пистолет е тази пластмаса, цитирайки рекламните проспекти...
Венци, пак ще те попитам, помниш ли на стрелбището, дето дойде един да постреля и си извади Глога от куфарчвто, а ти специално ми обърна внимание, на вида на пластмасата му, бил от първите внесени в България?

.Много народ разбира от пластмаси ама никой не може да каже нещо съществено срещу този пистолет.Най-масов и най-продаван.
Не бях ме ли повече!
Глока чи Глока
/ не става. Мисля, че ако се напъне сериозно ще се повреди. Имам предвид конструкцията която захваща дръжката за металната част. Но пък коя сгъваема шанцова лопата няма да се повреди при тежка експлоатация. Иначе самата метална част е яка, много здрава. Може да се позиционира спрямо дръжката под различен ъгъл, което е много удобно при изваждане на пръст от дупка например. С една дума става права /бел/, крива лопата и мотика. Дръжката се удължава а в нея има трион, който си върши работа по предназначение. Лопатката става и за самоотбрана по малко интересен начин. Изтегляш дръжката, отпред монтираш триона, а самата метална част я оставаш в малко отворено положение. В това положение хващаш лопатката за дръжката но откъм металната част, която идва като предпазител на ръката, а триона отива напред и се получава нещо като сабя или меч. Дано да си ми разбрал след това обяснение.
Коментар