Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клуб-Glock

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Клуб-Glock

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
    Аз пък пишофите съм си ги избирал по това, как и колко ми пасват и как стрелям с тях.
    Бях върл противник на глока, докато не започнах да стрелям по-активно с такъв. В последствие го купих (мод. 34).
    Аз затова избягвам да стрелям с такова нещо. Ама Димитраки ми е обещал да пробвам неговия.
    42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
      Аз затова избягвам да стрелям с такова нещо. Ама Димитраки ми е обещал да пробвам неговия.
      А бе още малко ти требе и ще кандисаш.

Коментар

От вчера замених Берата с ГЛОГ 19. предстои лек тунинг- някяква информация за тритиеви мерни прибори?сайт цени дарения
        Последно редактирано от derhunter; 13-03-14, 20:34.

Коментар

Честито и умната!
          42

Коментар

някяква информация за тритиеви мерни прибори?сайт цени дарения
            Информация - много. Дали са практични - на всеки според вкуса. Сайтове - много, цени - различни. На така поставен въпрос, отговора е невъзможен.

П.П. Честит Глок!
            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

За триене
              Последно редактирано от traktorist; 21-03-14, 07:45.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:glock.jpg
Прегледи:1
Размер:86.6 КБ
ID:5572190

Коментар

Някой да знае къде продават "пластмасови" "фунии" за 17-ка и на каква цена вървят?

Коментар

Ще питам на едно място и ще ти кажа

Коментар

Слав ми поръча, вече пътува към БГ. Като дойде ще покажа снимки.

Коментар

Здравейте, иска ми се да заменя верния G19 с някой от subcompact-ните модели на марката. Моля за Вашето мнение дали е удачно и в кой калибър.
                        Оръжието ще се носи за самозащита, с малка степен на вероятност да се използва. Трябва да е максимално подходящо за скрито носене, включително с костюм.

Цената на боеприпаса с оглед тренировъчна стрелба не е критерий, който ще се взема предвид.

Предварително благодаря за коментарите ви.

Коментар

[QUOTE=blago72;2505556]Здравейте, иска ми се да заменя верния G19 с някой от subcompact-ните модели на марката. Моля за Вашето мнение дали е удачно и в кой калибър.
                          Оръжието ще се носи за самозащита, с малка степен на вероятност да се използва. Трябва да е максимално подходящо за скрито носене, включително с костюм.

Цената на боеприпаса с оглед тренировъчна стрелба не е критерий, който ще се взема предвид.

А хващал ли си такъв? По добре пробвай. Захвата не е от най удобните ако не ти са малки дланите. Това за мен е голям недостатък. Като качества /Глок 26/ не отстъпва на по големите братя. Дистанциите,които покрива 19 ги покрива и 26 ...с малко повече съсредоточване
                          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Абсолютно съгласен съм с Green. Слаф може да потвърди. Мисля, че в тази тема пуснах снимки на 26-ца в .357 Зиг, с която стрелях след едно състезание. Резултатите от стрелбата ме е срам да кажа. С големи ръце съм, и 26-цата в този калибър е мъка, поне за мен. Може да се свикне, но трябва стрелба. И въпреки всичко, за стрелбата хвата, е едно от основните неща, които не е за пренебрегване.

П.П. Снимките са в друга тема, за това дублирам:

Име:DSC06408.jpg
Размер:70.7 КБ
ID:5588028

17 и 26

Име:DSC06413.jpg
Размер:188.1 КБ
ID:5588029

Коментар

Добра идея, мисля да отида да ги пробвам, със сравнително големи ръце съм. Ще видя и удължител на пълнителя как би помогнал

Коментар

Първоначално публикуван от blago72 Преглед на мнение
                                Добра идея, мисля да отида да ги пробвам, със сравнително големи ръце съм. Ще видя и удължител на пълнителя как би помогнал
                                С нищо няма да да ти помогне удължителя на пълнителя Разликата е минимална.... Силата на "грипа" ти е между палеца и показалеца...а долната част на дланта ти дава чувството за сигурен захват.Когато тази част ти "виси" изпитваш дискомфорт ..отделно ръба ти се забива някъде по възглавничката. Този тип оръжия аз ги разбирам като 100% beck up ....Като няма какво да ти е последна "инстанция"
                                ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X