Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клуб-Glock

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Клуб-Glock

...........защо Glock ами защото Glock е !Колко още копия и трябва да излязат на пазара да засипят оригинала?Времето ще покаже...но е факт че е пистолет създаден точно за това което се иска от един такъв в реална ситуация .....
    Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

.........току що навъртях към 150 бонбона на моя,че напоследък все не оставаше време!Със сменените пружина ,минусов конектор и пин блок,стрелбата е коренно различна!Вече си правя отлични групи.........
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

....още не се разработил даже .....От 200 нагоре влиза в работен режим...до към 100 000-200 000има още мегдан ...

Коментар

Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнение
          ....още не се разработил даже .....От 200 нагоре влиза в работен режим...до към 100 000-200 000има още мегдан ...
          ма то това само днес бре........за година всеки четвъртък и често вторник................ъъъъъ отдавна спрях да ги броя

Коментар

Koлko?
            Последно редактирано от derhunter; 21-09-12, 23:17.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
              Kolko?
              Ами много!То ПВЦто изтъкване няма с тая полигонална цев пък и няма кво да му се счупи!
              Мой да си го миеш с обезмаслител за спирачки например и няма да муе се олющи боята като на истинските пищови

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                Ами много!То ПВЦто изтъкване няма с тая полигонална цев пък и няма кво да му се счупи!
                Мой да си го миеш с обезмаслител за спирачки например и няма да муе се олющи боята като на истинските пищови
                Купи си , ако се изтърка боята ще го вапцаме.......

Коментар

Тва за 100 -200 000 патрона- шъ мъ звинявате ама са малко в категорията "Гръцки митове и легенди". Статистиката на стрелбището показва, че реалността е около 75 000 без счупени основни части по оръжието. Също така - не забравяйте да проверите какво и на колко изстрела се сменява.... и го сменявайте.
                  Абсолютно погрешно твърдение- полигоналната цев се износва точно толкова колкото и качествената с канали и нарези. А ако ти кажа колко счупени Глокове съм виждал- сигурно няма да ми повярваш. Основната причина редица спец части да минат обратно на изцяло стоманени пистолети е именно факта, че един качествен такъв издържа в пъти повече изстрели. Тва че Глок размахваха по разни изложения един пищов на 300 000 изстрела (не че Зиг не ги изцакаха на следващата година с един на 450 000) изобщо не означава че средният живот на оръжието е такъв. И за да ви улесня в мисленето- коя е основната част на оръжието (която всъщност се води "пищовът") в САЩ?
                  Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                  No man left's behind !!!!

Коментар

.....Даммм България е страната с най много спецове на тема оръжие .....то затова имаме такъв подем и развитие в оръжейната идустрия,армия.... ....момчета радвате ми душата....големи сладури сте .....

Коментар

.....Даммм България е страната с най много спецове на тема оръжие .....то затова имаме такъв подем и развитие в оръжейната идустрия,армия.... ....момчета радвате ми душата....големи сладури сте .....
                      България е страната и с най- много градски легенди.... Само за Ваше сведение колега:
                      Това съм имал/носил/ поддържал:
                      Валтер ППК-2 години - 2000 изстрела.
                      Макаров- 3 години - над 8000 изстрела.
                      Зиг П225- за малко- около 1500 изстрела
                      Берета 92ФС- 1 година- 2000 изстрела.
                      Чз 75 Д- 1 година- 2500 изстрела.
                      Зиг П226- над 10 години - над 34 000 изстрела.
                      Таурус 66- 6 инча цев- над 10 години - 1000 изстрела
                      Глок 19- 8 години - 6-7 000 изстела.
                      Берета М 72... много стрелба- над 5 години
                      Зиг СП2022 -имам над 15 000 изстрела с такъв, но не с моя - с моя 2022 имам около 1500 изстрела. В настоящият момент имам 5 (пет) единици късо нарезно оръжие (до един за самоохрана). Общо носа оръжие от 15 години и имам около 80-90 000 изстрела с пистолет. Пистолети са доста, защото винаги съм имал повече от един на веднъж.
                      Отделно мога да Ви сканирам диплома за оръжейник издадена от Хеклер и Кох , сертификат за оръжейник издадена от Зиг Зауер и... всъщност дори би трябвало да имам и такава издадена от Глок, но не съм я засичал скоро. И повярвайте ми- статистиката колко издържат оръжията не си я смуча от пръстите.... чисто и просто чат пат трябва да подписвам протоколите за бракуване на счупените.

Коментар

С толкова много теми за оръжие ,форума заприлича на оръжеен!
                        Всеки си има мнение и не е необходимо "да си ги мерим.....пищовите"!Глок е добро и непретенциозно оръжие за носене и.....винаги има и по добро!Все едно да спорим кое е по кадърно Мерцедес или Бентли!

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                          С толкова много теми за оръжие ,форума заприлича на оръжеен!
                          Всеки си има мнение и не е необходимо "да си ги мерим.....пищовите"!Глок е добро и непретенциозно оръжие за носене и.....винаги има и по добро!Все едно да спорим кое е по кадърно Мерцедес или Бентли!
                          Аз лично с никого не обичам да си меря квото и да е било.... Ни карданите ни пищовите. Друг е въпроса, че когато срещна неверно твърдение не пропускам....
                          Понеже и мен ме загложди днес изкарах едни записки какво и на колко изстрела трябва да се сменява- това са препоръките на Глок:
                          1. Възвратната пружина- в зависимост от модела и боеприпасите които ползвате се препоръчва замяната и на всеки 3 до 5000 изстрела.
                          2. Пружината на спусъка- на всеки 10 000 изстрела.
                          3. Бойната пружина - на всеки 10 000 изстрела.
                          4. Затворната задръжка заедно с пружината - на всеки 15 000 изстрела.
                          5. Пин блока (блокировката на иглата) заедно с нейната пружина- на всеки 15 000 изстрела.
                          Фирмата препоръчва следният комплект от части "за всеки случай" (това касае оръжейниците):
                          Firing Pin Safety Plunger - блокировка на иглата
                          Firing Pin Safety Plunger Spring - пружина на блокировката на иглата
                          Recoil Spring х2- възвратна пружина
                          Firing Pin Spring - бойна пружина на иглата.
                          Firing Pin Spacer Sleeve - капачката на бойната пружина.
                          Firing Pin Channel Liner тръбичката в която ходи бойната пружина (много често се наранява при сваляне и слагане).
                          Spring Cups - това са двате малки цилиндрични детайла които държат бойната пружина
                          Magazine Release Затворна задръжка
                          Locking Block Pin щифта на блокчето на ръкохватката.
                          Trigger Pin - щифта на спусъка.
                          Trigger Housing Pin цефта на бзадното блокче на УСМ.
                          Trigger Spring пружина на спусъка.

Коментар

Пърдон- не е затворна задръжка, а ключалка на пълнителя. Моя грешка.

Коментар

...браво уважавам усърдноста ти !Ще те помоля сега да го сметнеш като пари това и да добавиш че всичко това се сменя за 10минути ....никого не убеждавам каквото и да е било.Пуснал съм тази тема....ако не си забелязал за да има къде да се дискутира на тема Глок...а не съм пуснал тема за уплюване за Глок ....или кой е най хубавия пистолет....просто темата е за Глок...свикнето с това ....а това за кой какво ....щом ги помниш добре радвам се .....одавна съм им забравил броя и на оръжия и на брой патрони.За някой хоби за други това е работа .....при мен и двете.И когато дискутирам едно оръжие имам предвид единствено...приложимоста му за работа на терен и гарантирана безотказност...когато тия пистолети който си избройл там зиг-миг.... почнат да стрелят безотказно с всякъкви патрони...от български до танганайаски+гаражно пройзводство ...и то след като не са почиствани по половин-една година ...заповядай да се презентираш в тая тема...другия вариянт е много лесен ...пишеш си нова тема..примерно Тюрлю-гювеч пистолети или кой му е най хував пистолета и няма да те занимавам ...приятна самоохрана ...

Коментар

..нямам нищо против ...тоава е идеята а не хвалебствия от сорта моя пистолет е най....безсмислено е в тема която даже и не става въпрос за дадената марка ........

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X