Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неизбежна отбрана (промени)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Неизбежна отбрана (промени)

Първоначално публикуван от cross4funbg Преглед на мнение
    Помислих, пък после погледнах стъкмистиката(има ги в сайта на МВР) за загиналите през последните години на ТЗВ и сега, и взех, че пак помислих и като взех предвид горе-долу колко хавтомобили са се движили тогава и колко сега и ми стана тъжно, за верващите в онуй велико време, де.

П.П. Ама нещо много се отдалечаваме от темата с тез хавтомобили...
    Прав си- каквото е било- било, нито ще се върне,нито ще го разберат най-младите/то не им е и необходимо де/, така че да не разводняваме на колегата темата!

Коментар

Първоначално публикуван от Bagalevec Преглед на мнение
      Сега пускат ли масово малки деца лятото да си играят на воля до среднощ или още като стане сумрак и хайде по домовете?
      Да, разбира се! А защо въпросът е ограничен до лятото? Моите са така и през зимата.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
        ...Милиционер не съм бил ,почнах работа в МВР като стана полиция 92год. ... Като почнах в полицията кражба на "гума с джанта " беше прецидент а сегашните авто айдуци бяха юноши бледни.
        Възможно е и така да е било, ама ставаше въпрос за преди и след 89г. И по конкретно за този вид престъпления-

Исках да кажа,че масовата битово-брутална престъпност бе силно ограничена.Що се отнася до технологиите спор няма!
        Life is good... on a dirt bike!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
          Да, разбира се! А защо въпросът е ограничен до лятото? Моите са така и през зимата.
          Супер, ама масово ли е? Както и да е....за мен просто времената бяха по-добри отвсякъде, но не е задължително всеки да е така!Просто сега незнаеш кой напушляк с какъв "ударно-пробивен" инструмент се обзавел,как ще реагира при най-малкото дразнение,дали като е в кола 200-300 коня не си мисли,че е безсмъртен и светофарите не са за него,да не говорим,че на много хора с "Жълта книжка",най-спокойно им дадоха да носят КНО,както и ловно и нарезно и абе.....ма..та си е.ало!

Коментар

Дребния не го брига едрата престъпност и ако днес точно тази престъпност стане колкото тогава, ще настане зловеща тишина в медиите, тук и всякъде. Нямаше да се упражняват и със закона
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

[QUOTE=Bagalevec;346418.....,да не говорим,че на много хора с "Жълта книжка",най-спокойно им дадоха да носят КНО,както и ловно и нарезно и абе.....ма..та си е.ало![/QUOTE]Глупости!!!

Коментар

Глупости!!!
                Бай Петко от Лясковец забрави ли го?

Коментар

Бай Петко от Лясковец забрави ли го?
                  Аз не забравям все още ...дай още примери за "много".

Коментар

Супер, ама масово ли е?
                    Като изключим: "Тоя казал, оня рекъл" и прочее - ЕЖК; неврастенична носталгия; рецитиране на опорни точки, истерична пропаганда и т. н. в този ред, в непосредствено познатата ми среда е дотолкова масово, доколкото всъщност друго няма.
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Аз не забравям все още ...дай още примери за "много".
                      Не съм статистик,нито летописец,но и глупости не са!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                        Като изключим: "Тоя казал, оня рекъл" и прочее - ЕЖК; неврастенична носталгия; рецитиране на опорни точки, истерична пропаганда и т. н. в този ред, в непосредствено познатата ми среда е дотолкова масово, доколкото всъщност друго няма.
                        Добре казано!

Коментар

....за мен просто времената бяха по-добри отвсякъде, но не е задължително всеки да е така!
                          На аватара ти има нЕкакъв трактор, той от онези добри времена ли ти е останал в наследство?

Коментар

Дедото се опитва да оноди бабата, обаче нищо... не става. "Деба тая демокрация!!!". Бабата стресната "Какво сега е виновна демокрацията?" "Еми, при социализма ми ставаше!!!"
                            And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Едни ги избива на спомени, други на философия, а нещата са прости: частната собственост трябва да е неприкосновена. Като по филмите за Дивия запад - влезеш ли зад оградата, правото трябва да е на страната на собственика. Ако е на кеф ще живееш, ако не - според това колко добре стреля. Аз не влизам в чуждо, защо трябва да търпя други да влизат в моето?
                              Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Добре казано!
                                Ай стига бе,кое му е било по-доброто!Еб..ти и глупостите,ама да за припадащите по матушката им е така,спор с тех нема!По-добре било ,е някои единици и по каменната ера сигурно си падат,ама нема.машини на времето!
                                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X