Продължавам упорито да тормозя Глокчето...на първата мишена е стрелба на 10 и 15 м, а на втората на 20 и 25 м....от получения резултат на близките дистанции съм доволен, а на далечните, не съвсем...забравих, калибъра е .45 АСР , оръжието Глок 30, патроните на близката мишена са релоудвани с куршум ЛОС 230 gr и барут Вихта 340, а на далечната фабрични на S&B FMJ 230 gr

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво уцелих днес- тема за фукня и/или резил
Свий
X
-
Коментар
-
Истина е като у каубойските филми, вадиш пищова и гърмиш. Нема очила и мушкаАко стане патаклама и требе да гръмнеш , кой ша те чака да вадиш очила, после да дириш мушката.
-
Този така наречен "изстрел от коляно" който се изпълнява малко по друго яче но по същество не се гледат мерните прибори го тренирам доста често с подобен резултат на 10-15 м. Който не му се вярва може да заповяда с мен на стрелбището за да види.
Стремя се всеки път да увеличавам дистанцията, макар че около 20 метър рязко влошавам.
-
-
Последно редактирано от kameno karp; 21-08-20, 06:32.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
- 1 like
Коментар
-
Вчера реших да продухам цевта на ТТ-то. Не бях пуцал с него поне от 2 години.
Те го и резултата. Дистанцията е около 15 м. (малко след средата на тира)
Бърза стрелба без прицелване. Мунициите са "S&B" ново производство. Гърмят по тихо и не пушат толкова.Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
Коментар
-
Коментар
-
Днес пак малко пукотевица с „Байкала“. 30-тина патрона, че другите ги стреля друг човек.
Разстояние: средата на тира. Дублети.
Целта беше всички да са в „човека“. Групи и спортни дистанции отдавна не са ми сред приоритетите.
П.П. Някой знае ли какво означават K и D означенията на мишената? Предполагам, че по тях се отчитат някакви точки, но нищо не успях да намеря, а все забравям да питам стрелбищарите.Последно редактирано от siem; 28-06-22, 21:03.Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от siem Преглед на мнениеП.П. Някой знае ли какво означават K и D означенията на мишената? Предполагам, че по тях се отчитат някакви точки, но нищо не успях да намеря, а все забравям да питам стрелбищарите.
D=Disabled (обезвреден)
Цифрата след буквата отговаря на вероятността:
5 - сигурно
4 - много вероятно
3 - вероятно
2 - възможно
Пример:
Лявото (за мишената) рамо е К2 - възможна смърт при прекъсване на артерия и D4 - много вероятно обезвреждане при улучена става или кост. За дясната ръка е D5, вероятно защото и поразяването само на тъканите извежда водещата ръка от употреба.
Последно редактирано от ezhko; 30-01-23, 10:16.
- 4 likes
Коментар
-
- ...kbot коментира
- Това с очилата е проблем. Следващия път смятам да тренирам без очила и на половината разстояние. Ако се случи ситуация, никой няма да ме чака да си сложа .очилата.Не знам с бързомерец как ще е?
Пистолет с бързомерец ще е супер неудобен за скрито носене. Отделно че не съм виждал в продажба подходящи за това кобури.
Може евентуално в някаква чанта , но тогава не се знае колко бързо ще е изваждането.
Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б
Коментар
-
Тези бързомерци за КНО, които съм виждал също се нуждаят от батерия. @ ivo-police Бог да го прости беше сложил бързомерец на Беретатта 92 F 9х19. С батерия. Постреляхме 200-300 патрона и бързомереца взе да работи, когато си поиска. Вече не си спомням каква марка беше. За Марго може и да става защото няма голям откат, а и спортните версии имат неподвижен мерник, монтиран на мост над блока. Може би монтажа е бил на него. Не зная не съм го видял с очите си.
-
Стрелбище ProShooter с.Шаново
Пистолета е Глок 17 ген.5 със спусък моя разработка (прав алуминиев спусък и променена геометрия на тригър бар и промени по спусъчната сглобка)
Стрелбата е с последния пред-производствен прототип на спусъка.
https://youtube.com/watch?v=KhQTThDVEgM
42
- 2 likes
Коментар
-
Новото макарче много ме радва, че и формата почнах да си връщам нищо че съм кьорчо вече!
Това е от днеска - на 10 метра, 25 патронки, по 5 в пълнител, 3 пълнителя т.е. пукотевица като на арабска сватба почти без почивка!
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
- 2 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от siem Преглед на мнениеДнес след поредната тренировка се сетих за тая тема. Оръжието е Глок 19.
На 25 м. без очила.
Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар