Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спешно търся пистолет от ВСВ немски или нещо подобно за реквизит.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спешно търся пистолет от ВСВ немски или нещо подобно за реквизит.

Здравейте, спешно ми трябва за град София реквизит - пистолет от втората световна война, примерно немски.

Нещо подобно на външен вид на тези. Ще ми трябва за една фотосесия някъде за около седмица. Предполагам има такива, които не се водят функциониращи (за колекция) и няма да има проблем.
    Александър

От: Спешно търся пистолет от ВСВ немски или нещо подобно за реквизит.

искаш да наемеш или да купиш??? има въздушни пистолети, реплики на ретро оръжия, например това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_________________51e5064485501.jpg
Прегледи:1
Размер:12.1 КБ
ID:5617863

Коментар

Ако го купя, после не знам какво ще го правя. По-скоро да го наема, но да изглежда автентично. Дай някаква идея или линк на лични ако знаеш откъде.
      Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
        Ако го купя, после не знам какво ще го правя. По-скоро да го наема, но да изглежда автентично. Дай някаква идея или линк на лични ако знаеш откъде.
        тези ги има в оръжейните магазини, около 130-140 лв.е, но не вярвам да дават под наем..........

Коментар

Има също и еърсофтски копия на оръжията от втората световна . Най характерните от тази епоха са Валтер Р 38 и Парабелум .
          Последно редактирано от sek.1; 22-10-14, 05:43.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Да. Намерих такова на P 38 . А принципно няма ли някой, който колекционира такива стари оръжия или е незаконно? Просто фотосесията ще е на доброволни начала и не ми се дават маса пари за реквизит.
              Александър

Коментар

Е що маса пари. Купи го, свърши си работата и го продай за 95лв примерно. Продавалника е за това.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Здравейте, спешно ми трябва за град София реквизит - пистолет от втората световна война, примерно немски.

Нещо подобно на външен вид на тези. Ще ми трябва за една фотосесия някъде за около седмица. Предполагам има такива, които не се водят функциониращи (за колекция) и няма да има проблем.
                  Мисля, че фигурирам в списъка ти с приятели във Фейсбук.
                  Разгледай снимките на стената. Преди няколко дни участвах във възстановка на ВСВ-Вермахт и Червеноармейци. Там снаряжението е това, което реално е използвано през войната. Можеш да го приемеш спокойно за чиста монета, защото участниците в това мероприятие са педантични относно автентичността на армейците. За съжаление аз все още нямам лична униформа и снаряжение от ВСВ, с която да ти услужа и ползвах такава назаем от приятел, който живее далеч от столицата. Ако смениш периода с ПСВ-БА или пък с още по-ранен, мога да те пооблека.

Относно придобиването и съхранението на такива оръжия: За фотосесия на теб ти е предостатъчно да имаш теглови макет. Тоест оръжие, осакатено до такава степен, че всъщност не е оръжие. Купуваш го като сувенир без да изисква разрешение от КОС и да е на специален режим. Просто някакъв протокол се издаваше.
                  Ако искаш да вдигаш пушилка и шум обаче си минаваш по надлежния ред, като този вид оръжия се водят "За културни цели", което е придружено с всичките му изисквания около тая процедура. Те си се водят на отчет в КОС. Особеното при тях е, че можеш да пуцаш само с халосни патрони

Имаше и някакъв вариант за наем от кино центъра, но мисля, че няма да ти дадат просто така, в качеството на физическо лице. За масови исторически реконструкции от там се взимаха оръжия за културни цели, но от името на дружество.

Всъщност аз съм новобранец в бранша. Тук има стари кадри, които могат да ти бъдат от по-голяма полза

П.с. и понеже във всеки един форум, в който споделяме разни неща по тая тема поясняваме многократно заради потребителите-"гости", ще поясня и тук:
                  Всичкo, което правят реконструкторите е единствено с цел историческа реконструкция. Използваните "оръжия" са обезопасени и предвидени единствено за културни цели и със съответните разрешителни документи.
                  Последно редактирано от Evgeni Enduro; 22-10-14, 09:49.
                  "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                  А+
                  LZ1DRZ

Коментар

И аз се надявам на старите кадри, но още нямам включване от тях. Трябва ми макет за фотосесия само един валтер ще свърши работа.
                    Александър

Коментар

И аз се надявам на старите кадри, но още нямам включване от тях. Трябва ми макет за фотосесия само един валтер ще свърши работа.
                      Не ги ли познаваш няма и да имаш включване. Валтерите, които най-често се използват по ВСВ възстановки са газови и струват от порядъка на 300-400 лв., още повече, че са си оръжия и никой няма да си сложи главата заради непознат, колкото и да има желание да съдейства
                      А+
                      LZ1DRZ

Коментар

Ясно...
                        Александър

Коментар

Ясно...
                          Извини ме за нахалството, но да те питам: от какъв зор ще снимаш войници!? Снимай голи жени, за тях разрешително не трябва

Или пък голи жени, само по Валтер?
                          А+
                          LZ1DRZ

Коментар

Хаха. И жени ще има. Войници не тично, сложно е това изкуство...
                            Александър

Коментар

Питай тук:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                              X