Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Smith & Wesson револвери,коИ?
Свий
X
-
Коментар
-
От: Smith & Wesson револвери,коИ?
За носене и употреба му е, не е само за в къщи.Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
С кеф да си го стреляш.
Това за носене или за дома/колата/палатката?
Честито да ти е и само да се забавляваш с него, но да не ти се налага "по-сериозна" употреба!
И да се сетиш, че още не си почерпил за него! Ако не друго, поне един патрон да гръмнем с него, знаеш после кой може да го чисти - ей така, от любопитство.
Поздрави!Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Е това па вече.... пистолети без куйрук, ся и револвери без куйрук, а скоро сигурно и пластмасови револвериПървоначално публикуван от iliank Преглед на мнениеА ето го и моето ново лично оръжие 38 калибър , петзаряден и много лек[ATTACH=CONFIG]645590[/ATTACH]
!
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
А за какво му е ако го носи в джоба?Тая мода не е от вчера еле за резервно орьжие на полицаите да речем или домашно завряно под дюшека,няма какво кьде да се закачи или поне една закачка по-малко.Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнениеЕ това па вече.... пистолети без куйрук, ся и револвери без куйрук, а скоро сигурно и пластмасови револвери
!
За пласмасовите си прав,модели има колко искаш,че и с карбонови барабани,като стреляш с леки заряди и се цепят ма………..друг да го обяснява това.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Ето, знаех си аз че съм прекалено оптимист! Какво ли още ми е писано да доживея.....Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениемодели има колко искаш,че и с карбонови барабани,като стреляш с леки заряди и се цепят"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
Зааааааеби,виж в сьседната тема за 22 калибьр,от един склад пищови на пазарЯ я има 5 дето стават да ги тормозиш я не,кой пласмасов,кой Халумин,малко правят такива изпитани като това горе нерьждавейка.Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнениеЕто, знаех си аз че съм прекалено оптимист! Какво ли още ми е писано да доживея.....
Пласмасовия пистолет - пьрва стьпка кьм безалкохолната бира и гумените жени
TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
А, има си, ма е скрит и, както писа Benzboss-а - не се закачва по дрехите или кобура. Иначе с палец лесно се взвежда назад или при нужда - освобождава. Много е удобен за скрито носене с тази форма, само дръжката му е малко късичка, но това се "лекува" с едни нови чирени. Интересното за мен при този модел е от каква сплав е направен - много е лек и е неръждаем. Май само цевта и барабана са от неръждаема стомана. Останалото е от някаква сплав.това па вече.... пистолети без куйрук, ся и револвери без куйрукJeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Халимин баце,като вляза в магазина и искам железен и ме питат ше чукам ли с него,а аз си имам с какво да чукам
Това го пробвах в магазина и си много прав - като го хвана с моите малки рьце и кутрето ми стьрчи все едно пия червено вино на бяла покривка,мога да стрелям у вьздуха и да си бьркам в носа едновременно,чирените му за 3 прьста правени,стругар спешьл.
Това ако трябва да си го нахакам в полицейския ботуш щото сьм патрулен моториС полицай се е утепало,няма кьде да се закачи като трьгна да го вадя,как ще го намеря из партенките обаче с тая дрьжчица
ма пак много по-добре от пьлен размер кило и канче с барабан като на Перла 05 центруфугата.
За домашен бодигард не знам,тук някаква статистика хвьрчи,на човек му трябвали средно 2.2 патрона за да го спреш,а обикновенно или над 60% от случаите влизали по трима та с 5 заряден си на кьсо с патроните след втория паднал.Цели ги у десятката нихната мама.
Кукличка е,на брата Рюгера много подобен на товаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
И защо отпада алумина за мен и всякакви там леки,меки и "здрави" сплави.Евно ще се тьрси 686 с пикатинито който е спрн от производство,ще е бая зорако вьобще се намери нов такьв.Имам време обаче,всичкото време на света,дано почнат да правят револвер с пикатини до тогава.
TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Взимам този с който съм тренирал.Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение...Пак да питам - имате на масата 6 заряден 38 или 8 заряден 357 с фенера и мерника,вьн мислят как да ви вкарат в кютека,кой грабвате?За мен поне избора е направен,но искам да чуя и вашето мнение.
Ако не е нито един от тях - взимам 38-ми, че с изпотени ръце и бучаща от напрежението глава по-мощния като нищо ще го изтърва при първия изстрел...
Всичко това...ако изобщо имам време да мисля...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар