Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Smith & Wesson револвери,коИ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Smith & Wesson револвери,коИ?

А ето го и моето ново лично оръжие 38 калибър , петзаряден и много лекНатиснете снимката за да я уголемите

Име:S&W 2.jpg
Прегледи:1
Размер:12.6 КБ
ID:5533858
    WJ 4.7 V8 Limited LPG
    0878323151

Коментар

С кеф да си го стреляш.

Това за носене или за дома/колата/палатката?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Поздравления!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0406.jpg
Размер:197.9 КБ
ID:5533954Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0407.jpg
Размер:178.1 КБ
ID:5533955Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0410.jpg
Размер:125.9 КБ
ID:5533956Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0411.jpg
Размер:131.8 КБ
ID:5533957Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0413.jpg
Размер:132.5 КБ
ID:5533958

Това е моят убавец! S&W, 686+, 357 МАG, цев 6 инча. Този ми грабна окото (и ми олекна кесията)!
          Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
          "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            С кеф да си го стреляш.

Това за носене или за дома/колата/палатката?
            За носене и употреба му е, не е само за в къщи.
            Честито да ти е и само да се забавляваш с него, но да не ти се налага "по-сериозна" употреба!
            И да се сетиш, че още не си почерпил за него! Ако не друго, поне един патрон да гръмнем с него, знаеш после кой може да го чисти - ей така, от любопитство.
            Поздрави!
            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
            First impression is not always true. Get inspired.
            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от iliank Преглед на мнение
              А ето го и моето ново лично оръжие 38 калибър , петзаряден и много лек[ATTACH=CONFIG]645590[/ATTACH]
              Е това па вече.... пистолети без куйрук, ся и револвери без куйрук, а скоро сигурно и пластмасови револвери !
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                Е това па вече.... пистолети без куйрук, ся и револвери без куйрук, а скоро сигурно и пластмасови револвери !
                А за какво му е ако го носи в джоба?Тая мода не е от вчера еле за резервно орьжие на полицаите да речем или домашно завряно под дюшека,няма какво кьде да се закачи или поне една закачка по-малко.

За пласмасовите си прав,модели има колко искаш,че и с карбонови барабани,като стреляш с леки заряди и се цепят ма………..друг да го обяснява това.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

модели има колко искаш,че и с карбонови барабани,като стреляш с леки заряди и се цепят
                  Ето, знаех си аз че съм прекалено оптимист! Какво ли още ми е писано да доживея.....
                  "Do not correct a fool, for he will hate you;
                  Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                    Ето, знаех си аз че съм прекалено оптимист! Какво ли още ми е писано да доживея.....
                    Зааааааеби,виж в сьседната тема за 22 калибьр,от един склад пищови на пазарЯ я има 5 дето стават да ги тормозиш я не,кой пласмасов,кой Халумин,малко правят такива изпитани като това горе нерьждавейка.

Пласмасовия пистолет - пьрва стьпка кьм безалкохолната бира и гумените жени
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

това па вече.... пистолети без куйрук, ся и револвери без куйрук
                      А, има си, ма е скрит и, както писа Benzboss-а - не се закачва по дрехите или кобура. Иначе с палец лесно се взвежда назад или при нужда - освобождава. Много е удобен за скрито носене с тази форма, само дръжката му е малко късичка, но това се "лекува" с едни нови чирени. Интересното за мен при този модел е от каква сплав е направен - много е лек и е неръждаем. Май само цевта и барабана са от неръждаема стомана. Останалото е от някаква сплав.
                      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                      First impression is not always true. Get inspired.
                      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Халимин баце,като вляза в магазина и искам железен и ме питат ше чукам ли с него,а аз си имам с какво да чукамТова го пробвах в магазина и си много прав - като го хвана с моите малки рьце и кутрето ми стьрчи все едно пия червено вино на бяла покривка,мога да стрелям у вьздуха и да си бьркам в носа едновременно,чирените му за 3 прьста правени,стругар спешьл.

Това ако трябва да си го нахакам в полицейския ботуш щото сьм патрулен моториС полицай се е утепало,няма кьде да се закачи като трьгна да го вадя,как ще го намеря из партенките обаче с тая дрьжчица ма пак много по-добре от пьлен размер кило и канче с барабан като на Перла 05 центруфугата.
                        За домашен бодигард не знам,тук някаква статистика хвьрчи,на човек му трябвали средно 2.2 патрона за да го спреш,а обикновенно или над 60% от случаите влизали по трима та с 5 заряден си на кьсо с патроните след втория паднал.Цели ги у десятката нихната мама.

Кукличка е,на брата Рюгера много подобен на това
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Благодаря , за носене мисля и за всичко което се наложи. в момента служебния ми е ПСМ 5,45
                          WJ 4.7 V8 Limited LPG
                          0878323151

Коментар

И защо отпада алумина за мен и всякакви там леки,меки и "здрави" сплави.Евно ще се тьрси 686 с пикатинито който е спрн от производство,ще е бая зорако вьобще се намери нов такьв.Имам време обаче,всичкото време на света,дано почнат да правят револвер с пикатини до тогава.

TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

...Пак да питам - имате на масата 6 заряден 38 или 8 заряден 357 с фенера и мерника,вьн мислят как да ви вкарат в кютека,кой грабвате?За мен поне избора е направен,но искам да чуя и вашето мнение.
                              Взимам този с който съм тренирал.
                              Ако не е нито един от тях - взимам 38-ми, че с изпотени ръце и бучаща от напрежението глава по-мощния като нищо ще го изтърва при първия изстрел...
                              Всичко това...ако изобщо имам време да мисля...

Коментар

Бе по-вероятно е да грабнеш и двата като си на зор. Друг е въпросът после какво ще правиш с тях...
                                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X