Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Smith & Wesson револвери,коИ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Smith & Wesson револвери,коИ?

Ами щом ще влизаш в "кютека"../значи започваш офанзивата/ грабваш 8 зарядния.. За мен револверите са идеално "Backup" оръжие...Само толкова...
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

Пак да питам - имате на масата 6 заряден 38 или 8 заряден 357 с фенера и мерника,вьн мислят как да ви вкарат в кютека,кой грабвате?За мен поне избора е направен,но искам да чуя и вашето мнение.

Който е по близо.
      Последно редактирано от derhunter; 24-09-13, 22:20.

Коментар

АЗ не влизам,ВКАРВАТ МЕ - гонят някой с кученца,пичовете бягат,в задьнената уличка последната врата на пьрвия етан е моята,бият един шут и решават,че с моята дьлга коса сьм идеалния заложник.

АЗ имам време да се подготвя,хеликоптерчето вьрти и имам време и патрони да избера,и пощов да избера,кобура да си сложа,че и да седна удобно и да чакам.

5 заряден 38 или 9 заряден 357.Като се знам какьв стрелец сьм в момента мамата си трака,ако правят с 10 такьв ще взема,но 10 зарядния е 22 и нещо не ми вдьхва доверия за стопираща сила.

Няма по-близо,и двата са ми лесни,имам време да отворя куфара и да се запаша кат хайдутин.

Резервно орьжие как да е,в случая ще е основен за отбрана,тия горе за нападение го ползват,а на мен все ще ми пасне от седнало положение на 3 метра 2 да вкарам.

Айде отиде,ясна е работата.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Е така ... Кобур не слагаш , ръцете омазани с пай или както му викате и с големия, целия барабан те така от страх.
          Последно редактирано от ivo-police; 24-09-13, 22:00.

Коментар

АЗ не влизам,ВКАРВАТ МЕ - гонят някой с кученца,пичовете бягат,в задьнената уличка последната врата на пьрвия етан е моята,бият един шут и решават,че с моята дьлга коса сьм идеалния заложник.

АЗ имам време да се подготвя,хеликоптерчето вьрти и имам време и патрони да избера,и пощов да избера,кобура да си сложа,че и да седна удобно и да чакам.

5 заряден 38 или 9 заряден 357.Като се знам какьв стрелец сьм в момента мамата си трака,ако правят с 10 такьв ще взема,но 10 зарядния е 22 и нещо не ми вдьхва доверия за стопираща сила.

Няма по-близо,и двата са ми лесни,имам време да отворя куфара и да се запаша кат хайдутин.

Резервно орьжие как да е,в случая ще е основен за отбрана,тия горе за нападение го ползват,а на мен все ще ми пасне от седнало положение на 3 метра 2 да вкарам.

Айде отиде,ясна е работата.
            Както го описваш..заложи на удобството на това което ти идва от вътре..поне докато не постреляш достатачно.Или по друг начин казано ...ти се отбраняваш..притиснат си от обстоятелствата ..пулс 200..ръцете ти треперят /колкото и да си подготвен..когато нещата опрат да стреляш по хора....по друг начин се чувстваш..ама не може да те ти се опише/...Така ,че ..с кое ще ти е по лесно..ще изисква по малък контрол..Това е
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Кьсия е с по-добрия контрол,дьлгото е алумин. рама и титан барабан,има няма 30% по-лек от кьсия идва преди да му наредиш мерника и фенера,после почти се изравнява.По логика ако се гьрми с 357 / то остава да чакам с 38 / лекия ще рита повече та трябва да го направя и него тежьк.

Ако сложим на кантара ситуация в която описаното чакане е през ноща то пак дьлгия с фенера пИчели с един фенер напред.

Психиката я оставяме,никой не знае как ще реагира в такава ситуация или поне такьв като мен който за щастие не е попадал в такава и искренно се надява да не попада.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Кьсия е с по-добрия контрол,дьлгото е алумин. рама и титан барабан,има няма 30% по-лек от кьсия идва преди да му наредиш мерника и фенера,после почти се изравнява.По логика ако се гьрми с 357 / то остава да чакам с 38 / лекия ще рита повече та трябва да го направя и него тежьк.

Ако сложим на кантара ситуация в която описаното чакане е през ноща то пак дьлгия с фенера пИчели с един фенер напред.

Психиката я оставяме,никой не знае как ще реагира в такава ситуация или поне такьв като мен който за щастие не е попадал в такава и искренно се надява да не попада.
                Фенера издава и твоята позиция ...в ситуацията ти се отбраняваш..не си "щурмовак" в операция за прочистване Пак казвам техническите характеристики не са маловажни ,но по важното е как ти ще оцелееш. Ако задобрееш със стрелбата можеш да разчиташ на "мускулната памет" ..и ще ти е по лесно и без фенер и без да се целиш през мерните прибори, но дотогава давай по начин който ти е по лесен.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                  Фенера издава и твоята позиция ...в ситуацията ти се отбраняваш..не си "щурмовак" в операция за прочистване Пак казвам техническите характеристики не са маловажни ,но по важното е как ти ще оцелееш. Ако задобрееш със стрелбата можеш да разчиташ на "мускулната памет" ..и ще ти е по лесно и без фенер и без да се целиш през мерните прибори, но дотогава давай по начин който ти е по лесен.
                  Трети или четвьрти закон тук с боравене с орьжие - трябва да знаеш твоята мишена и всичко около нея.Супер дупер процент от нападенията са през ноща та фенер ЗАДЬЛЖИТЕЛНО и ако ще ме сьдят после то поне да се знае,че сьм светнал и сьм грьмнал,а не пуцай куме в тьмницата.

Аз и за товяа сьм харесьл инсайт ламБата,по сума и ревюта я дават като най интуитивна за включване което е само едно от преимуществата и пред някои други.

Той верно издава кьде сьм,но полицаите си го казват - светиш го,крещиш му и после стреляш ако не спре.И другото го има - пьрво го ослепяваш и после го пуцаш,това по техни думи де,а на тях поне в това им вярвам.

Третото е,че работя странна професия,за една вечер работа мога да стрелям колко си искам скьсани хартии от лодката,а тях пьк трябва да ги осветявам,един вид сухи тренировки в тьмница по мьрдаща мишенка.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Трети или четвьрти закон тук с боравене с орьжие - трябва да знаеш твоята мишена и всичко около нея.Супер дупер процент от нападенията са през ноща та фенер ЗАДЬЛЖИТЕЛНО и ако ще ме сьдят после то поне да се знае,че сьм светнал и сьм грьмнал,а не пуцай куме в тьмницата.

Аз и за товяа сьм харесьл инсайт ламБата,по сума и ревюта я дават като най интуитивна за включване което е само едно от преимуществата и пред някои други.

Той верно издава кьде сьм,но полицаите си го казват - светиш го,крещиш му и после стреляш ако не спре.И другото го има - пьрво го ослепяваш и после го пуцаш,това по техни думи де,а на тях поне в това им вярвам.

Третото е,че работя странна професия,за една вечер работа мога да стрелям колко си искам скьсани хартии от лодката,а тях пьк трябва да ги осветявам,един вид сухи тренировки в тьмница по мьрдаща мишенка.
                    Прав си ...Слушай какво казват полицаите И ти завиждам за професията...Не заради пуцането на воля ..а за хоризонта А по темата ..наблягай на стрелбата докато не стане "и от сън да те бутнат" да удряш поне капачка от буркан от 5 метра на втората секунда

Коментар

Вярно ли е че в щата Massachusetts никакви документи не ти трябва за купуване на оръжието? Ако е така, то ти си избрал грешен щат. Снимка от там.

Коментар

12276.1
                        (a) Notwithstanding Section 12276, "assault weapon" shall
                        also mean any of the following:
                        (1) A semiautomatic, centerfire rifle that has the capacity to
                        accept a detachable magazine and any one of the following:
                        (A) A pistol grip that protrudes conspicuously beneath the action
                        of the weapon.
                        (B) A thumbhole stock.
                        (C) A folding or telescoping stock.
                        (D) A grenade launcher or flare launcher.
                        (E) A flash suppressor.
                        (F) A forward pistol grip.

След бърза справка, май и тук са легални, ако са подкачени на автомат. Колкото до документите- за дългоцевно оръжие ми искат нещо с моята снимка, и след 2 минутки си излизам от магазина с чифтето на рамо. Май няма и лимит колко бройки можеш да купиш. Лимита е за пулнителите, само 10 зарядни.

Тия същите 37мм ги имаме по лодките за гърмене на сигнални ракети.
                        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                          Вярно ли е че в щата Massachusetts никакви документи не ти трябва за купуване на оръжието? Ако е така, то ти си избрал грешен щат.

Важното е,че дьржавата сьм уцелил,можеше да се забуча в Англия примерно,да тренирам с Пернишки винкел

Брат и нас сьм си,драсни един смс кога отиваме да надупчим едни мишени,звьнни на баща си.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Забранено е там.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                              Вярно ли е че в щата Massachusetts никакви документи не ти трябва за купуване на оръжието? Ако е така, то ти си избрал грешен щат. Снимка от там.

Конкретно това е 37 мм. гранатомет- води се less lethal и за него няма "бойни" гранати а само кинетични, газови и прочие. Иначе има начин да имаш и 40х46 гранатомет - само трябва да минеш "проверка" и да си извадиш документ за FFL- Ниво 10 -Federal Firearms License (FFL) и после може грубо казано за си трупаш картечници на купчинки.... Че и получаваш едни сериозни отстъпки като пазаруваш от производители и вносители.
                              Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                              No man left's behind !!!!

Коментар

Куче трудно го разбират това нормално хора като нас.Тук гледам надписи - пьлнител с 30 патрона не е необходим за да отстреляш сьрна,но Констотуцията не е мислена за стрелянето на сьрни..........

Имаш право и можеш да си кипуш каквото си искаш,50 калибьр с разрешително.Е за какво ти е ще попитат някои,Какво ще стреляш с това?Ми празни бутилки от вода да речем,стрелбата освен друго е и спорт и много хора му се кефят.С льк ли да стрелям,да покажа какви лькове продават и да видим на 50 метра с кое ще сьм по-точен,с лька или с 6 см цев на револвер.Или щото не гьрми и не вдига врява е по-безопасен?

Това горе ще е едно от пьрвите ако живея в Аляска примерно или в друга местност с много жовотинки и двукраки зверове.Никьде никой не е письл нормално орьжие и дефиниция за такова няма,а по тукашното мислене на Американския Мечо Пух да не ви разправям.

2 дена до изложението,сьн не ме лови.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X