Обява

Свий
Няма добавени обяви.

20 калибьр пушка за......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 20 калибьр пушка за......

Една псувня на български, за американците звучаща като на руски, и изваден АК, казваш в САЩ решават всички проблеми? Не го знаех...

Коментар

Коле сьгласен сьм с тебе,но трябва да прегледаме и статистиката.над 90% от нападенията са през ноща та шанса да види нещо тоя преди да го чуе е нищожен.
      Шанса да не е друсан или пиян пак така,над коридора му забивам табелка Тук 357 е Шефа та ако не е много кьорав няма да се огологьзи и да пробва.
      Вчера брата ми даде и фенера който стои до главата на жената - препорьчват да не се свети в очите от близко растояние,че може да причини проблеми сьс зрението ма да е мислил,аз му светя и през деня та я ми види грозната пушка я не.

Нам си каквия приклад е ЗАДЬЛЖИТЕЛЕН за мен,точно там приклад сьс 7 степени покрива и баща ми който е около стоте кила и мен около 70,че и жената доста под 60,фенер задьлжително,нещо да ми виси пушката на него и то така,4 или 5 патрона дьржачка ДА,приклада го казахме и остава един мерник като за Колчо слепеца,няма пропуск от 20 метра,а на мен повече не ми трябва.

Знам за Сайгата ма ми идва тежка,за парите и ще взема 5 броя Ремингтон Експрес Тактикал сьс 7 фишека в него и за още около 300 кинта го накачам като за Афганистански пощальон.Не искам кой знае какви изгьзици тук да се чудя от кьде части да му намирам,половинага далаверки от 12 калибьр се накачват и по 20тия та за това там се ослушвам.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
        Една псувня на български, за американците звучаща като на руски, и изваден АК, казваш в САЩ решават всички проблеми? Не го знаех...

Действа до някьде колкото и да е странно,като се разпсуваш и се заслушват Тоз па кво му има..........е ако е друсано говедо в 3 сутринта и на флейта да му свиря той я знае кьде е я знае кой е,а нормален човек тук в кьщата не влиза,страх лозе пази.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
          А знаеш ли за българския теллия куршум. Така де любопитство.

Коментар

И една идея какво още може да вьрши един добьр приклад.Рекламират го като 85% намаляване на отката,да и е меко като я рита.Колко е вярно не знам,мен не ме е ритало,но ритани казват,че вьрши доста добра работа и разликата е огромна.

Последно редактирано от BENZBOSS; 10-09-13, 21:35.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

При нас имаше подобно нещо само за мечката, ама вече не ги исползват. Масово се ползва тн ЖАКАН.

И пресна новина от моя махала - http://newslab.ru/news/540014

Коментар

Лошо за хората,Смит предлагат револвер специално в кутия с оранжева дрьжка и 50 калибьр,много популярно пушкало в Аляска.

Това горе е патрон,дупчи яко.На мен ми трябват 20 броя сьчми по около 60 грейнс бройката или като му надена 3 броя все едно сьм му изпразнил 2 пищова в него,напьлно достатьчно,един фишек ти обрьща крачето на обратно.

Е винаги го има варианта пьрвия да е за птички,другите 5 да са 000 и последните 2 подобни на тия горе,знам ли,може мечка да дойде
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  И една идея какво още може да вьрши един добьр приклад.Рекламират го като 85% намаляване на отката,да и е меко като я рита.Колко е вярно не знам,мен не ме е ритало,но ритани казват,че вьрши доста добра работа и разликата е огромна.
                  Стрелял съм с помпа фабарм SDASS с такъв приклад и най-отговорно заявявам, че е пълен боклук. Относно накичването - колкото по-малко толкова по добре. Фибро мушка /тритиева и фенер са абсолютно достатъчно.

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
                    Стрелял съм с помпа фабарм SDASS с такъв приклад и най-отговорно заявявам, че е пълен боклук. Относно накичването - колкото по-малко толкова по добре. Фибро мушка /тритиева и фенер са абсолютно достатъчно.

Коя генерация и защо е БОКЛУК???

Бие ти брадата или те цели под окото?
                    Последно редактирано от BENZBOSS; 10-09-13, 21:49.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Май е доста субективно- на мен Фабарма ми е с такъв и отката определено е по- малък от този на старата ми служебна помпа Мосберг. Сега лично аз не мога да го сменя и да искам щото съм късорък...... Сиреч със стандартния мога да забравя да си стигам полуложата.
                      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                      No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                        ...... Сиреч със стандартния мога да забравя да си стигам полуложата.
                        Да бе, какъв е тоя приклад, не си го представям.
                        Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                          Да бе, какъв е тоя приклад, не си го представям.
                          Нормален - за ловци За които дали ще си стигат предната ръкохватка за управление няма значение. Сериозно - пробвал съм- определено ми е дълъг.
                          Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                          No man left's behind !!!!

Коментар

Е и това го давят като преимущество,но на Мосберга СА20 проблеми нямах,Ремингтона ще го видим ма аз съм орангутанест,ще го стигна
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                              Коя генерация и защо е БОКЛУК???

Бие ти брадата или те цели под окото?
                              Ами казвам го, като бивш състезател по IPSC Shotgun, standart manual division.

Коментар

Не Не,аз не споря,а само питам какво не му харесваш защото по разни тестове едни хора са доволни,други не намират разлика,трети като сложат бузата на приклада и им бие шамари повече от оригиналния...........четвьрти пьк се кьлнат в това монтирано на пушка за дома която с помоща на варио приклада може да се ползва и от жена му и от детето из пустинята.Моя големия е на 5,не се е засилил да стреля,из нета гледам разни на по 8 пуцат с такова,гледам че и доста хора са против пистолетната дрьжка за пушка та това сщо не го разбирам.

Явно наистина е индивидуално,не се надявам да потушава на 80% отката,то едното излиза в една посока и врьща другото в обратната,проста физика,но поне с едно стискане мога да я сгьна в крайно кьсо ако ми потрябва кьсичка.

Ще видим,Калифорния,мога да го купя,да го ползвам 29 дни и да го вьрна в магазина.

Благодаря ви за мненията,продьлжавайте все така.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X