Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SIG SAUER - CALIFORNIA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: SIG SAUER - CALIFORNIA

Пцуенето няма да е зарад питането бре ! Зарад опциите.

Коментар

То това ми беше страха и надеждата за това шоу - да намеря на куп всичко което ме интересува,да пипна един вид,че в магазините половината неща липсват и само с порьчка.Е не си купих нож за 265 кинта при положение,че в интернет е 115,но поне видях,че ми пасват и двата модела.

Проблема е,че вече всеки един от СИГовете който сьм загледал ми пасва,П220 е тьньк,а в изпьлнение Е2 и 226 и 229 заспиват.Бях се ухилил толкова,че половината около мен нещо се изпопритесниха дали сьм хьрби,няма такьв кеф,все едно за моята рька е правено това.

А сега де,до ония ден 2 ги бях замислил,сега трети модел и четвьрта разновидност се появи,май е време да скоча в тиганЯ.

Не им намирам слаби черти на ни един / или поне в моя нет няма,вие ако имате у вашия го лизнете на светло /и при положение,че няма да го нося на задника си е почти все тая и теглото му.В сравнение с револверите то тия са си направо перца,вьрти ти се едно такова из рьцете,онова стои като тесла.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

220-45-SSS

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP2010.JPG
Прегледи:1
Размер:93.5 КБ
ID:5523083

P220 ST - това му е модела,целия нерьждавейка / тая дума много я обичам /.Това поне го имат на склад ...........мамка им.

Не намирам много за тоя модел,намирам го като легален тук.Искам да знам някой ако знае дали и какви са му слабите черти на това освен теглото му???Нов с вьншен изхвьргач или там както му викате.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

НЯМА СЛАБИ МЕСТА. И аз,искам такъв.Дай -боже на всекиму с мерак такъв.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
            НЯМА СЛАБИ МЕСТА. И аз,искам такъв.Дай -боже на всекиму с мерак такъв.

Айде стискай палци тогава,че фенер и лазер му взех ма освен с ластик на оная си работа да ги вьржа..........

Нямат и нямат,баси мьките,аз по-малко време кола тьрсих
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Така,това свьрши,малките мьки почват.

Легален е тук,1к му тьрсят и го чакаш,че и това го нямали на склад.Голямо чакане чакам ма ще се чака,хубавите работи бавно ставали.

Темата я обрьщам на доработка и тунинг,страничката на Грей гьнс / по спомени / я имам,но искам да знам какво мога аз да му причиня на това без да газя закона и без утре да ме дупят за пистолет извьн нормите тук.
              Идва сьс Сиглайт,кьс спуськ,Хог гумени и 2 пьлнителя по 8.Пьлнители му тьрся,няма да са от скапаните Про Маг които не поемат някои от патроните,2 броя 10 зарядни ровя в момента от добрите.
              Взел сьм му Инсайт ЛЕД/лазер и одно от тия меките далаверки на които се разглабя нЯщото сьс схема на частите му,да не ми 'артисват като почна да човьркам.

Тьмната Индия макар,че блещукат тук таме някои идеи,но пак искам вас да ви чуя.
              Гледам им сменят пружина на тия - коя резервна да взема като се има в предвид,че това е цялото нерьждавейка и е около 25% по-тежко от другите модели?
              Да му взимам ли друга цев или тая ще ми издьржи на 2-300 патрона на месец мммммм за година или малко повече?
              Кобур ми трябва от пласмасовите,да мога да го зареждам с една рька на мерника ако сьм бос - кой от многото?Шанса да си стои с фенера е 90% та се скьсява списька с потенциалните които ще му станат.
              Един двоен и един единичен ммммм кобурче / смучем,че го знам на английски как е ма не ми идва на нашенски / за пьлнителите ОК ли е?

Друго какво по пищова моа аз да направя - средно срьчен с мерак.

Та така,казвайте да сьм подготвен като пристигне,че нямам тьрпение вече.

А и още нещо - някой фифел да споменете за това как се дьржи нещото под дюшека.Не е смешно,гледах сейфа на Титан ма в сейфа ще е друго като сьм в нас,а това под матрака та ако има фифелче с пручинка свиркайте да знам да не го ровя в тьмницата.
              Последно редактирано от BENZBOSS; 02-10-13, 07:31.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Хвьрлихте ме на вьлците вие,сам да се оправям нали???

Тогава по стандартни вьпроси,като дойде ще видя колко се чака за Грей Гьнс,че в момента е около 5 седмици,а мерака си е мерак и май ще изчакам да се сьберат и двата и да видим кой пьрво отива за тунинг.

Така,друг вьпрос,по-лесен.До момента идеята е да не го променям кьм нелегално и още тьрся дали Грей Гьнс с техния тунинг са НАПЬЛНО ЛЕГАЛНИ за тоя щат.Моя си тунинг е легален та е долу идеята,свиркайте ако греша,че го мятам как ми падне в рьчичките.

Това идва с кухия,а аз сьм му намислил един от тия пльтните нерьждьвейки.Откатна пружина да сменям ли и каква ми трябва за намаляване на отката - по-силна или по-слаба.Лаишки вьпроси ма толкова си мога.

Име:CHECK7777.JPG
Размер:21.6 КБ
ID:5523232

Име:CHEC33.JPG
Размер:11.5 КБ
ID:5523233

Bedair Machine Works Stainless Steel Guide Rod WebRep

currentVote

noRating
                noWeight
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  220-45-SSS

[ATTACH=CONFIG]633181[/ATTACH]

P220 ST - това му е модела,целия нерьждавейка / тая дума много я обичам /.Това поне го имат на склад ...........мамка им.

Не намирам много за тоя модел,намирам го като легален тук.Искам да знам някой ако знае дали и какви са му слабите черти на това освен теглото му???Нов с вьншен изхвьргач или там както му викате.
                  Питай Калин де. Той има такъв и даже му е един от фаворитите.
                  Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

То се отече вече,порьчал сьм го,няма какво да питам за модела,а вече кое им преправяте ме интересува.Калин ако иска да се включва или тук или на лични,ще сьм благодарен.Вие там си се знаете кой какво има и какво харесва,побутвайте ме в правилната посока,че тя се цели ма отнема време,а жената пак почна Ти се побьрка

Стойка за леглото намерих,и фенер се закача,че и опция за пьлнител.

Кобура Равен Фантом правен за модела пищов и за модела ламБа с лазер комбо.Тия нещо са добри / за евтини и добри още не намирам /.

Име:PhantLC1260-500x500-500x500.jpg
Размер:94.3 КБ
ID:5523241
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

ЕЕе Кептън, до го хване шубето човек да ти идва на гости .. поне не и без 3-дневно предизвестие .. ма ако земеш па забравиш междувременно ..

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
                        ЕЕе Кептън, до го хване шубето човек да ти идва на гости .. поне не и без 3-дневно предизвестие .. ма ако земеш па забравиш междувременно ..
                        ЕЕЕЕ чакай малко,аз пушката я мисля още,тизьра го бавя,пиперЯ гледам са го пратили.........споко,паролата е номера да знаеш
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Име:IMG_9861.jpg
Размер:180.2 КБ
ID:5523329

Вьпрос / поредния / - това горе колко е яко и ще зареди ли пищова ако го шибна в рьба на леглото или в рьба на масата.Вьпроса е на 24 либри пружина да речем ще вьрне ли да зареди преди да се откьрти това?Гледам Глок с 15 либри го зареждат с една рька с рязко дрьпване кьм тялото,това няма и да се опитвам да го правя / да бе да /,но ми трябва нещо по-рьбесто от мерник за да го зареждам и в касата на вратата ако се наложи.Номера е дали ще издьржи на удьра.
                          Тьрсих из нета и всеки го е страх да го шибне та ако някой знае сьс сигурност нека сподели,че 10 различни техники за зареждане знам вече,но това не го намирам,а ми трябва.

И не,няма да стои така като аз сьм си в нас,ще му взема друг и ще му го слагам като ме няма,че жената да зарежда и с мазни рьце.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Ти за жената не беше ли поръчал някакъв Смит револвер, че да я няма драмата с мазните ръце и зареждането? Или викаш ей така за всеки случай във всяка стая по 1 пушкало да има. Смита в спалнята, Зига в кухнята и пушката в хола, а тизъра и спрея в коридора.
                            Subaru Legacy 2.5
                            Suzuki GS500 E

Коментар

Точно- и двата са поръчани и платени. Чакат ги да пристигнат от завода, че ги нямат в наличност. Я кажете, че се чудя- такъв неръждавейка или модела "комбат"? Питам защото комбата го имат на витрината а не ми се чака /брат ми е по-търпелив.../
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Според мен:

- Избрал си отличен модел оръжие, надеждно и здраво. Няма нужда да му пипаш нищо. Не му купувай резервна цев и други части - няма да имаш нужда от тях. Навърти му няколко хиляди изстрела и ще ти се изясни дали нещо не ти харесва в оръжието и какво искаш да се промени.

- Като споменах чирените - оригиналните пласмасови, гумените на Хог и дървените не са ми удобни. Вземи си алуминиеви или от G10/текстолит/ пак от Хог - значително по здрави са от предните, и са с минимални размери - стават за хора с малки ръце, но най-важното е, че подобряват хвата осезаемо.

- Ако все пак смяташ да правиш нещо повече от смяна на чирени го дай в Грейгънс. Той има различни нива на тунинг, все някое ще става и за твоя щат.
                                Не прави нищо по вътрешните части сам, че ще го развалиш. Не, че се съмнявам в техническите ти умения, но пистолетите са фини машини и една лека манипулация може да наруши надеждността му. Това ще е оръжие за самоохрана явно, не ти трябва да го правиш Формула 1, само проблеми има с такива оръжи, ако не са за състезание.-

- Оригиналният водач на възвратната пружина е достатъчно здрав, но и аз моя съм го сменил със изцяло стоманен. Неразрушим е, подобрява леко баланса на оръжието и напрактика не намалява надеждността му. Стой далеч от разни пружинни буфери за намаляване на отката.

- Използвай само оригинални пружини за оръжието си. Те са разчетени за надеждна работа. Друга пружина ще има несъществен ефект върху отката, но ако тръгнеш да ги сменяш гарантирано ще имаш проблеми. Състезателите изстискват максимума от оръжието, но там и патроните са правени да работят специално със съответните променени пружини. И пак засечките са чести. За самоохрана аз не бих променял нищо.

- Фенерът лазер го закачи на оръжието и повече не го откачай. Свикни да стреляш и тренираш с него. Само той е доста тежък и ще ти намали подскачането на пистолета чувствително.

- Червената точка на пистолет е за спорт, не е подходяща за пистолет за самоохрана, който ще стои до леглото.

- Не мога да разбера защо настояваш да зареждаш оръжието с мерните му прибори в колана/кобура. Това е изключително ненадежднен метод, особено под стрес. Недей гледа какво правят разни нинджи в ютуб. Като върху теб връхлита дрогиран с нож изобщо забрави да успееш да заредиш така.
                                Ако нямаш право да го носиш зареден тренирай зареждане с две ръце. Ако имаш право - носи го зареден. Оръжието е достатъчно добри вътрешни системи за сигурност, за да не произведе случаен изстрел. И да - мерникът се скапва постепено ако зареждаш с него, независимо какъв е и колко здраво е закрепен.

И последно - не залитай в крайности още от начало. Повече стрелба на стрелбището и ще видиш накъде те влече и какво искаш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X