Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SIG SAUER - CALIFORNIA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: SIG SAUER - CALIFORNIA

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
    Не е по темата, ама за 500 долара си вземаш един Мозберг 930 тактикъл, 12-ти калибър, самозаряден с къса цев и спираш всичко.

226 е за служебно оръжие, за лично и особено за хора без опит е прекалено. Друга негова особеност, е че варианта със заглушител е съъпер, но....не можеш да ползваш фабричните мерно прибори със залушител, понеже заглушителя ги закрива, ако имаш лазер на направляващата на възвратната пружина, също заглушителя го закрива и варианта е само един - лазер на спусъковата скоба или ръкохватката. 2022 е много удобен, особено ако му сложиш ръкохватка по твой размер (макс 20 долара). Малък, лек, точен. Сложна изработка, не е като Макаров или Глок. Много части има, но пък не дава дефекти. Нямаш нужда от най-доброто, понеже с най-доброто в ръка, не означава че ще си най-добър с него
    Няма кьса цев 12 калибьр тук,това в сьседната тема го ровим,пушка за дома.Сига или Смита не пречат на пушката която пьк малко трудно се пази на нормално място и друдно се работи с нея в коридорчетата с които разполага апартаментчето.Пушката едно на рька,аз се чудя кой Сиг за в бьдещето.

Ккаво значи За хора без опит е прекалено...........аз не сьм чак толкова смотан,колко и да е с рьцете си работя цял живот,акьл може много да нямам ма сьм срьчен?Опит се натрупва нали,а на мен поне не ми се занимава с купуване и продаване на пищаци всяка година,не ми е мания или част от бизнеса и сьм наясно,че и тортата на черешката да взема няма да ме направи по-добьр стрелец.Вьптреки това нито разликата от 300 кинта да речем ще ме спре нито чакането за да получа това което искам.

Това ще го тествам пьрво сьс сигурност,шанса жената да го барне почти никакьв до никакьв та не тьрся нещо универсално,а нещо което да ми пасне на мен.

Гледах тестове между 226 и 229,гледах и 2022 и 229.........не ги знам кой колко им е акьла от тия снимащите,но на видео поне и от краткото обяснение на ония излиза,че 2022 губи някак си.

Аз и за ЕЛИТ питах ма нищо не казвате,ако става или много става ще го чакам и него.

Куче защо 45 и как така отката му "по-мек" от 357?Няма как да нахакам повече от 10 броя,в магазинчето ми предлагаха и 8 заряден ма то ако ще е така да си карам с револвер.Това горе предложеното от теб като го стисна и му стьрчи 3 прьста пьлнител под дланите ми.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      А ето и някои спрени модели които не мога да ги имам тук.Да ви е яд и вас заедно с мене.

http://www.sigsauer.com/CatalogProdu...d-pistols.aspx

А да видим.
      Добре де защо са спрени ? И в двата списъка все пистолети .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Убий ме не мога да ти кажа.Има дадени орьжия само щампата им е различна,едно кьм едно еднакви и едното минава,а другото не.Това,че единия имал нощен мерник и дьрвена дрьжка и стреля с 357,а другия бил черен и стреля с 40 кьде е разликата?Един и сьщ модел се намира в калибьр 40,а сьщевременно 357 е забранен,а кажи ми ти кьде е логиката?

Ма аз както казах логика не тьрся,тия са си направили поне мьките да дрьпнат списьк с това което е легално тук.

http://certguns.doj.ca.gov
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Имаш ли възможност да хванеш нябелязаните пистолети в ръцете си с пълен пълнител, преди да ги закупиш и да усетиш баланса и теглото на оръжието? Вземи този, който ти е най-удобен. 226 е голям, на мен ми е нещо като мечта (една от многото), ама цената му е доста висока тук. При 226 дабъл екшъна работи доста по-добре отколкото при 2022.
          If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Имам и още как,тия бяха наредени на витрината и имаше поне 6-7 бройки от който модел искаш одобрен тук.Стрелбището им е в сьседната стая така да се каже - представи си голямо хале като пьрвата част пред паркинга е магазин,а зад него пуцай куме,гаранция имат от тия под наем или е така за проба.

Тук цената му е макс. 1300 кинта или там някьде зависи вече какво искаш.Като сметнеш,че под 950 кинта нямаше Сиг и сьвсем става Вземи най-доброто.И това тук е глезена работа,мога да го купя и да го вьрна,мога да му набабаня репата за месец и пак да го вьрна след 29 дни.Номера е както и в другите 3 теми - да знам какво искам като вляза в магазинчето.
            Последно редактирано от BENZBOSS; 26-08-13, 08:34.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Не слушай какво пише в тестовете на пистолетите. Направи си сам за себе си тест. Отиди на този магазин-стрелбище, остави 100 пари за патрони, вземи няколко пистолета и постреляй. Първо оръжието трябва да ти е удобно, трябва да можеш като го хванеш да си чупиш ръката от китката и във всяко едно положение да можеш да натиснеш сппусъка. Налентовай пълнителите и ги сложи. Пробвах да държиш пистолет след пистолет и виж кое ти пасва. После гръмни.Стреляй на 5-10 метра. Направи две упражнения, първо вадиш от кобур, зареждаш и стреляш, второ, вадиш с патрон в цевта и ппуснат декокер и стреляш от ДА. Който ти пасва него вземай.

Ако аз имах твоите възможности (законови и финансови) бих взел 226 със заглушител и едно РОНИ за него между другото РОНИ-то за Зиг разгледа ли го?
              If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Не слушай ма трябва да трьгна от някьде,така на прьв поглед всичко което ми харесва или го няма в 357 или вьобще не се продава в тоя Щат.

Ронито го забрави,не го продават.

Аз знам какво ще ми пасне от сега - 220,че е тьньк и го хващам как си трябва,пьлнителя единичен.Само с тоя 45 как ще се разберем не ми е ясно,но и това ще стане.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

И моите китка не са от най-големите, ама 226 ми ляга пърфектно в ръката, така че просто пробвай всичките възможни модели докато един от тях направо да не ти се залепи в ръката. Той и ще бъде твой пистолет.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                    Поръчвай директно с нощните мерници.
                    .45 си е мен стопът от всекъде. Покритито е блек нитрон- но лично аз бих те посъветвал да си купиш ceracote и да го пръснеш на две ръце и после у фурната.
                    .45 е един от най разпространените в САЩ боеприпаси - продава се "на бутката за вестници". Отделно с един добър Хорнади ТАП патрон възпиращият ефект е като от идващ влак.http://www.hornady.com/store/45-ACP-...gr-HP-XTP-FPD/ Отката е по "мазен" от този на .357 ЗИГ , а и ако ще имам правото да имам само по 10 патрона в пълнител ще си взема .45 - никакво замисляне по темата.
                    Сега видях че не е стейт комплиънт- значи това :
                    http://www.sigsauer.com/CatalogProdu...compliant.aspx
                    Нощните ЗАДЬЛЖИТЕЛНО

ЬЬЬЬЬ това няма ли да е прекалено ритащо за малки рьчички,тоя 230 Хорнади на 45 калибьр не е ли малко множко?То верно,че това аз ще го кажа,но ти ако тренираш и вдигаш разни неща си далеч пред мен който освен бири и разни други меки работи идея нямам да вдигам.Молим ти се,70 кила сьм за пьрви пьт през живота си и трябва да отслабвам.

Ако сьм 120 килограма як в рьцете кое над Сиг 220 с 45 Хорнади 230 ще ми препорьчаш?
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Нощните ЗАДЬЛЖИТЕЛНО

ЬЬЬЬЬ това няма ли да е прекалено ритащо за малки рьчички,тоя 230 Хорнади на 45 калибьр не е ли малко множко?То верно,че това аз ще го кажа,но ти ако тренираш и вдигаш разни неща си далеч пред мен който освен бири и разни други меки работи идея нямам да вдигам.Молим ти се,70 кила сьм за пьрви пьт през живота си и трябва да отслабвам.

Ако сьм 120 килограма як в рьцете кое над Сиг 220 с 45 Хорнади 230 ще ми препорьчаш?
                      10 мм Ауто... но на Колт.
                      Тва с големият откат на 45 Ауто е един от големите митове. Аз съм 85 литра, но имам малки почти детски ръчички. Китките ми също не са от най-големите. НО- с 45 нямам никакъв проблем за отката. Същевременно много напушени 9х19 определено ми местят попаденията. За 357 Зиг да не говорим.
                      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                      No man left's behind !!!!

Коментар

Извинявам се на съфорумника БенцБосс, че му ползвам темата и се извинявам на админа и модераторите, че въпросът ми не е по темата...Но понеже Мед Дог явно не може да получава ЛС, ще поствя спешното си питане към него тук....Мед Дог, извине ме, че те занимавам, но имам праблем със Зиг Зауер-а....Счупен ми е на средата щифтът/пин-а, който държи блокчето с ударната игла, към затворния блок.От това описание сам разбираш, че моят Р226R е от ония по-лошите-с щанцования блок.С онези т нар ,,ролл-пинове"..Сега съм закрепил/закърпил положението, като лепих с ,,Поксипол" половината щифт, който при интензивна стрелба излиза...Но не си е работа...Днес на стрелбището 5-6 пъти за 200 патрона се наложи да набивам излизащата половина на счупения щифт.Дай ми моля те съвет откъде да търся такъв? В момента при Вас във ВИП-а явно нямате като наличности...Много се притеснявам да го нося така / за самоохрана ми е/...Опасявам се да не се счупи безвъзратно блока и тогава направо бракуване.....В момента, блокчето на иглата като го стиснеш леко се движи, тоест има лек луфт и мърда в затворния блок...Откъде да търся такъв щифт? Ти имаш ли ? Купувам на всякаква цена....Поздрави!
                        Последно редактирано от derhunter; 29-08-13, 19:53. Причина: преди да засилиш писанието хвърляй по едно око.
                        https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

По темата--- мит е че ЗИГ 226 е неудобен за носене...да по-труден е за криене, при специфичните изисквания за concealed carry - скрито носене, но с качествен вътрешен кобур, това се решава...Ако БенцБосс е с по-едри длани препоръчвам Р226 или Р220...но ако дланите са му малки- Р229.......
                          Последно редактирано от derhunter; 29-08-13, 17:29.

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                            Не слушай какво пише в тестовете на пистолетите. Направи си сам за себе си тест. Отиди на този магазин-стрелбище, остави 100 пари за патрони, вземи няколко пистолета и постреляй. Първо оръжието трябва да ти е удобно, трябва да можеш като го хванеш да си чупиш ръката от китката и във всяко едно положение да можеш да натиснеш сппусъка. Налентовай пълнителите и ги сложи. Пробвах да държиш пистолет след пистолет и виж кое ти пасва. После гръмни.Стреляй на 5-10 метра. Направи две упражнения, първо вадиш от кобур, зареждаш и стреляш, второ, вадиш с патрон в цевта и ппуснат декокер и стреляш от ДА. Който ти пасва него вземай.Ако аз имах твоите възможности (законови и финансови) бих взел 226 със заглушител и едно РОНИ за него между другото РОНИ-то за Зиг разгледа ли го?
                            Димитре, не му давай такива съвети- онова за РОНИ...Това е изгъзица и пилеене на пари..Нито пистолета става карабина, нито ефекта е голям..Е да имаш сравнително висока точност / за КНО/ на пределни дистанции пак за КНО имамам предвид...Но до там.....БенцБосс е в САЩ, а там знаеш как стоят нещата с придобиването на огнестрелно оръжие...Има огромно многообразие от дългоцевно нарезно оръжие, при това на ниски цени.....В тоя смисъл РОНИ не му е нужен.Откровено малоумие е да го купува тоя тактикуул НЕнужен аксесоар.....Говоря от опит, защото пръснах 850 лева са оная ,,изгъзица" - KPOS преди две години....

Коментар

Ситни длани,220ката е тънка и по ми пасва от дебелите хватове,но и това ще излезе наяве като запуцам тия дни.

Рони/мрони.....10 патрона,то като ще е така човек си взима една АР15 и решава проблема.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Ситни длани,220ката е тънка и по ми пасва от дебелите хватове,но и това ще излезе наяве като запуцам тия дни.Рони/мрони.....10 патрона,то като ще е така човек си взима една АР15 и решава проблема.
                                Именно! За това говорех...Не се оплаквяй от оръжейното законодателства на Калифорния...Ти ела да видиш в Европа кукво е...В България в частност също....Много сте си добре в САЩ...Като разрешават пълнители лестриктирани само до 10/ДЕСЕТ/ броя патрона...просто носиш 3х10 т.е три пълнителя за ,,спеър маггс" и едни в оржието с потрон в патронника и си ОК.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X