Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оръжие за скрито носене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Оръжие за скрито носене

При оръжията за самоотбрана всичко се решава на близки разстояния! Най- много с един два изстрела ! А там и малкия калибър помага! Има деринджъри с всякакъв калибър като най- предпочитани си остават тези от 22LR-22MAGNUM, като втория е и много сериозен........така пише по дебелите книги!
    Последно редактирано от derhunter; 21-05-11, 20:44.
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Във VIP-а ходих,но няма Деринджър, има други два с по две цеви 22LR.Mag и .38special, Харесах си първия и отидох долу в стрелбището да го пробвам, след два истрела отварям пистолета и няма вадене на гилзите, раздути и няма вадене Аз съответно се отказах и се замислих за втория .38Special но ми се видя голям колкото малък самозряден пистолет и се насочих към ЧЗ 92. Относно носенето на два пистолета всеки сам си носи отговорност.
      Последно редактирано от derhunter; 21-05-11, 20:49. Причина: Не пускай цялата писаница като едно изречение. Има и главни букви.

Коментар

Не се набутвай кой-знае колко. Щом душевно си стигнал вече до 9 мм, и до пистолет - купи нормален Макаров. И малък, и лек, и стреля. ПСМ-а е повече, но изглежда като други пари, и друг социален статус, та го забрави.
        Ако ще вадиш много пари - ЧЗ е без конкуренция, но това са тежки армейски пистолети. Лошо за кръста, особено ако си млад.
        Малките им пистолети не стават. Там има май само Берета, разните бейбита, покети, не помня какво още, обаче па там цените са идиотски.

Коментар

Първоначално публикуван от снайпер Преглед на мнение
          . Относно носенето на два пистолета всеки сам си носи отговорност.
          Така е само че за това нарушение ти взимат разрешителното и оставаш и без двата . На времето един руснак ми каза една много вярна истина когато спорехме много ли са малко ли са 8 патрона в пълнителя на Макаров та човека ми каза ако на улицата не ти стигне един пълнител значи много си ядосал неправилните хора и ти трябва нещо много по голямо от пистолет.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

И тогава кво - да се оставя да ме утрепат ли? Или да набутам следващия пълнител?
            Щом те кефи - смъквай си панталоните, и вдигай ръце. Аз например, имам други планове за утре. Та колко, и какви пълнители - няма да ме подучи никой пиндос.
            "В случай на ядрена война, останете вкъщи, позвънете на 911, ...." Очаквайте да пукнете без помощ. Както във всички случаи на трудности, на онази територия.
            Знаеш ли, моята религия е някакси по-друга ...
            Последно редактирано от Стефан; 22-05-11, 05:53.

Коментар

Във VIP-а ходих,.....
              Значи си от Сф-то .....ами звънни и ела, ето го ЧЗ-то Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22-05-11_0820.jpg
Прегледи:1
Размер:57.0 КБ
ID:5279404винаги готов за работа, малък, лек, надежден, без стърчащи части, скрит ударник, двойнодействащ спусък, удобен за носене заврян къде ли не, и заради това пран от жена ми многократно с якета и панталони
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

[QUOTE=дядо владо;1538215и заради това пран от жена ми многократно с якета и панталони[/QUOTE] Аз си мислех , че само пари перат , а твойта глей :-)
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ето нещо и от мен,Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07748.JPG
Размер:47.8 КБ
ID:5279405 никога не исползван.Толкова малък, че чак смешенНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07749.JPG
Размер:39.7 КБ
ID:5279406.Може да се носи като часовник... тел.888312851

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                    И този калибър за нищо не става. От 5 метра ударили са мой приятел в гърди, точно в ляв нагръден джоб. Човек имал късмет, таман преди случката получил заплата, няколко милиарда динара , куршум не успял да мина през тази пачка.
                    А казват, че инфлацията била лошо нещо....
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Колега Emo.666 звънях ти 3 пъти,но не си вдигаш телефона.Не разбрах само дали го продаваш ако искаш звъни ми 0886553081 Валери

Коментар

Снайпер, здравей, ако те интересува....мой познат ще търси да си продава пистолетчето - Беретка-М-70 в кал.22...просто човека получи инсулт и ще иска да се отърва от него ако проявиш интерес ще ти дам координати да се чуете и да се разберете....
                        LZ3YG

Коментар

Благодаря за предложението ,но ми е много голяма тази берета.Насочих се към Браунинг бейби 6.35

Коментар

Благодаря за предложението ,но ми е много голяма тази берета.Насочих се към Браунинг бейби 6.35
                            Искрено ме разсмя....абе то е толкова мъничко това пищовче......как ти е много голяма Беретката...?????
                            LZ3YG

Коментар

Първоначално публикуван от PARAPONERA Преглед на мнение
                              Искрено ме разсмя....абе то е толкова мъничко това пищовче......как ти е много голяма Беретката...?????
                              Те хората като чуят Берета и си представят оная "малката"92F!с малките патрончета
                              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Ако си фен на револверите, виж и Ruger LCR 357Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5450.jpg
Размер:35.4 КБ
ID:5279643, а от пистолетите, може би, новия Валтер ППСНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01575.jpg
Размер:28.8 КБ
ID:5279644.И двата са малки, компактни, подходящи за целодневно скрито носене, с достатъчно мощен боеприпас са.Недостатък е, че са неоправдано(според мен)скъпи, но за сметка на това и двата ги има във ВИП-а и могат да се видят.Последния се предлага с три пълнителя, съответно с 6,7 и 8 патрона в калибър 9х19, като го има и в 40-ти S&W.
                                Последно редактирано от emil5koff; 23-05-11, 22:24.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X