Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пистолет Аркус

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пистолет Аркус

Няма да намеря косур за дебелната, дръжката не позволява по-тънък чирен.

П.П.

Отивам да дам приноса си към демокрацията в България
    хихихи, че от къде толкова патрони
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Ей го на! Нов ляв и изтънен десен.
      Мисля да го оставя нелакиран. Ще го изтъркам яко само с вълшебната помада (пчелен восък, терпентин и ленено масло).

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P5120098.jpg
Прегледи:1
Размер:119.6 КБ
ID:5481369Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P5120100.jpg
Прегледи:1
Размер:114.9 КБ
ID:5481370

п.п.
      не са нужни патрони за оправяне на демокрацията а дробилка за клони.
      42

Коментар

Момчета, а пробвахте ли да си направите тн анатомични чирени за пистолети?

Коментар

Какво разбираш под анатомични? - отливка на хвата?
          Смея да твърдя, че предните ми бяха "ергономични", но не и анатомични. Интересно е как ще скриеш анатомична ръкохватка при скрито носене
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от slaf4u; 12-05-13, 12:29.
          42

Коментар

Нямам предвид точно тази, но на снимка се вижда идеята на въпроса.
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от Sibirski; 12-05-13, 12:46.

Коментар

снимката е счупена
              п.п.
              Сега я видях. Колкото и удобна да изглежда, със сигурност е непрактична за ежедневно носене.
              Последно редактирано от slaf4u; 12-05-13, 12:35.
              42

Коментар

Но пък много практична за стрелба. Говоря както спортсмен "пистолетчик", спечелил II разряд за възрастни на 12 години. Само че тогава едновремено тренирах спортна пистолетна стрелба и бокс, и бокс спечели накрая.

Коментар

Славчо браво, чудесна работа, но аз друга не съм и очаквал. Сибирски, гледахме Аркуса, въртяхме го, разглобявахме го, мислихме много, аз лично нищо по-добро от това което е направил Славчо не можах да измисля. Основната идея е, че дръжката като цяло е доста дебела и трябва чирена да стане възможно най-тънък, само че има една граница и по-тънък няма как да стане. Според мен това е идеалния вариант и няма накъде по-добре да стане за този пистолет.

Коментар

Има и тези гумички... Стават за всеки патлак.

Коментар

Няма ли вече Аркуси с гумени дръжки?Моя предишния беше с такава,мога да помоля братовчеда на когото го продадох да го снимам.Хром-блока не е мръднал от 1997г до сега,нищо че е българско производство

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                        Няма ли вече Аркуси с гумени дръжки?Моя предишния беше с такава,мога да помоля братовчеда на когото го продадох да го снимам.Хром-блока не е мръднал от 1997г до сега,нищо че е българско производство
                        Заводските дръжки на Аркус са си гумени. И при мен хрома не беше мръднал до момента в който почнах да ползвам кайдексов кобур. От тогава се забелязва много леко изтъняване на покритието в предната част на скобата на спусъка.
                        42

Коментар

За Аркуса,мога да кажа само суперлативи,въпреки че е много оплюван.Моя беше 94 и може би защото беше от първите,качеството му беше много добро.Кусурите всички си ги знае
                          ,тежък,пълнител за 13 патрона(ползвал съм успешно пълнители от Берета,Фек,Чезе-75)сингъл е и много бързо ,му пада оксидацията.Бях с него много свикнал,и имах много добри резултати,но пуста мода по пласмаси.(чиста снобия,нито водя престрелки,нито го нося по-заведения,но да е друг,и сега малко съжалявам)но мерак се гаси с пари.Може,да сменя още 10 марки но,за Аркуса,няма да кажа лоша дума.Така също имам вече Дефендър,но стария Газ-69 ми е на сърцето

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                            Но пък много практична за стрелба. Говоря както спортсмен "пистолетчик", спечелил II разряд за възрастни на 12 години. Само че тогава едновремено тренирах спортна пистолетна стрелба и бокс, и бокс спечели накрая.
                            Сибирски, при цялото ми уважение към теб, огромният ти опит с оръжие и употребата му....тук все пак говорим за короткостволь за ежедневно носене!!!!
                            Тая анатомична ръкохватка, със сигурност прави скротото носене и удобното такова невъзможно...да не говорим за рисковете да се закачи ръкохватката в дрехата....

Дефанзивната стрелба има малко общо със спортната такава..
                            https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Преди малко видях чирените. Славчо ги е направил много добре. За този пистолет няма на къде по-добре да стане. Петата на пълнителя на Аркус-а според мен е супер. Лично на мен хвата ми става много по-стабилен, малкият ми пръст на лявата ръка зе опира в петата и усещането е супер удобен и здрав хват.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                                Преди малко видях чирените. Славчо ги е направил много добре. За този пистолет няма на къде по-добре да стане. Петата на пълнителя на Аркус-а според мен е супер. Лично на мен хвата ми става много по-стабилен, малкият ми пръст на лявата ръка зе опира в петата и усещането е супер удобен и здрав хват.
                                Не това имах предвид
                                Някой беше казал, че не е възможно да стреляш с Аркуса без да се порежеш. Същото се отнася и за зареждането.
                                42

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X