Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новак с разпалена страст към КНО...и желание за лично...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Новак с разпалена страст към КНО...и желание за лично...

Първоначално публикуван от MUFC Преглед на мнение
    Благодаря за съветите!
    Четох внимателно и си направих изводите!

До ново писане!
    От мене само знай едно ако не можеш с акъл или пестници да си решиш адекватно проблема и с три пистолета няма да можеш.Също спортна стрелба не започвай да тренираш.Да си чул някой ЗМС да е разпробил друг.Това обикновенно го правят бивши милиционери,военни и други случайни стрелци.Абе един вид ще стреляш но само в стрелбището но не и по улиците и в училище.Не ги слушай толкова много улегналите.По добре сам да разбереш всичко от живия живот.Не е нужно да се мъчиш да изкарваш психо и хихо.Да се тровиш с документи и да черпиш КОСаджията до посиране.Утре да сменят закона и да ти го вземат
    .Намери си нещо незаконно-най добре и два.Постреляй си свободно на воля-не по стрелбища мишени и коридори.Пробвай превишена груба защита и внезапно подло нападение.. те и без това всички улегнали дори и със законните това правят.Но така като гледам колко си запален направо скачай на нещо многозарядно и автоматично.Няма да си губиш времето с глупости я.
    Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 03-03-11, 05:59.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
      ....Но така като гледам колко си запален направо скачай на нещо многозарядно и автоматично.Няма да си губиш времето с глупости я.
      Е ти го прати за гранатомет. Утре ще има тема "Как да се науча да пилотирам, може ли да платя половината курс, от излитането и кацането не се интересувам."
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Вие го взехте за недоразвит -едва ли не - този човек, бре... Пита, общо взето, културно и коректно, а последваха саркастични тиради, та някои даже използваха случая да се самоизтъкнат. Единствен bgbul написа нещо по същество и добронамерено. И не разбрах защо решихте, че е хлапе - човекът пише, че е бил в казармата, което само по себеси няма особено значение, но означава, че е трийсетина годишен. Говори и за пистолет на баща му, което пък е показателно за някаква приемственост и традиции в отношението към оръжието. Това, къде ще стреля, как и пр. са подробности, той има желание да притежава оръжие - нещо напълно резонно за един нормален мъж.
        Приятелю, дежурните формалности са изброени, а и надали ти сам не си наясно с тях. Смисълът на питането определено е с ударение на "фатките" в КОС. Болшинството от хората ще се възържат да споделят личен опит, защото нормално нещата се свеждат до: "...да черпиш КОСаджията до посиране..." - както много удачно се е изразил PETER BLIZNAKA, а това не е много като за афиширане!...
        Ето тук: http://offroad-bulgaria.com/showthre...?t=4944&page=3 - съм написал това, което лично аз препоръчам (мнение №59). Въпреки обструкциите не други участници, тази "тактика" е проверена и действа напрактика.
        Поздрави!
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Тук наистина човек се усмихва силно - като чете в тази тема.

Коментар

Сам си е виновен. Що не говори на нормален български, да замирише на партенки? Ми на рекламен блондински? Аз кво да си помисля, че е от съседната рота, или че има примоциа на пърфум в будка за цигари?

Коментар

Тази тема трябва да я направите "еталон" за весело настроение .... с всеки следващ пост става все по-усмихната.

Коментар

Ба, каква стана тя...
                казвам ви, човека е доктор, затова го викат по нощите по паланки... и ако някъде по русенско го натаковат... братята... от полицията няма и да се почувстват виновни - тех на такова място кат ги повикат ходят по двеста...
                ... А доктора сам си е крив... да не е ходил сам там...тя хипократовата клетва не е законово обвързана, да не е ходил.
                А тук место подкрепа получи обвинения, че и подегравки, психопат излезе човека...
                Няма! Свършиха.

Коментар

В духа на темата, да бяхте посъветвали доктора като си купи оръжие да му изпили мушката....
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Дето викат старите хора да не дава господ. Новите ни братя американците имат един постулат за който хора били там са ми казвали че виси написан с голями букви в почти всеки оръжеен магазин "по добре да те съдят дванайсет от колкото да те носят четирима" .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от MUFC Преглед на мнение
                      ... И да цитирам себе си, размишлявал по този въпрос..."За какво ми е?"
                      Честно, ако трябва да отговоря, е защото имам законно право, бих се чувствал по-сигурен ... работата ми е свързана с 24/7 повикване, като често се налага да излизам посред нощ, да ходя на доста отдалечени и затънтени места, често пеша по 1-2 часа до обекта, защото джипа не може да преодолее терена! И това в радиус от 100-150 км от Русе....

Надявах се някой фен "колега", да ми подскаже...
                      Разгледай и Double Derringer. Събират се в горния джоб, има калибри от .22 до .41, а малките тежат по 100 г.
                      http://www.youtube.com/watch?v=S29wNv0dOyM
                      Ето и наколко други "джобни" модела: http://www.youtube.com/watch?v=ztVgB...feature=relmfu
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                        В духа на темата, да бяхте посъветвали доктора като си купи оръжие да му изпили мушката....
                        Куздов, не стряскай човека.......
                        LZ3YG

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X