Макаров или байкал- хромиран или никелиран или ЧЗ 83 на нормална цена.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Копувам боен пистолет.
Свий
X
-
Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
Нета е пълен с обяви за продажба на пищови - еле па Макарони...
..... На символични цени....
Сега , - не се знае дали пусналия темата вече се е сдобил с разрешение за закупуване на КНО....,,,,, ако не Е - тогава , най разумния първоначален вариант е , - да се разходи до местния КОС , и да пита дали при тях имат оставени Макаровци (и не само)
Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б
- 1 like
Коментар
-
не взимай от КОС-а, колкото и да е примамлива цената, защото нямаш възможност да го пробваш. На мен в 9-то преди години ми дадоха Валтера РР направо със сменена рама - ремонта ми излезе повече от цената на купуването.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от old tramp Преглед на мнениеТъжн е, когато се "кОпува" КНО, вместо да се потърси Граматика за 4-ти клас, може би, само на мен, или нещата са в някаква зависимост...?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от svi6tovski Преглед на мнениеВ косовете всичко читаво е обрано.
Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б
Коментар
-
Първоначално публикуван от svi6tovski Преглед на мнениеКогато пишеш от телефон с включен редактор, някой път така става. Пуснах пост за пистолет колега, не търся частен учител по български език.
В косовете всичко читаво е обрано.. Радвам се, че е Lapsus mani, а не Lapsus lingvae, не дай си Боже пък, Lapsus cerebrae ! Жив и здрав колега, и дано не ти потрябва КНО. А прежната ми тъга е отнасяме към редакторите
...яка "редакция" искат.
ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM
- 3 likes
Коментар
-
Не че нещо, ама погледнете какво сте написали.което аз не успях, освен "откраднатата" поради забава на клавиатурата буква "о", та деликатно ме смъмряш, за което покорно благодаря, или смислово не си съгласен със споделеното от мен ?
Не че нещо, ама кажи си, ако за теб кобура е по-важен от култура ?
Нямаше да обърна внимание по принцип, но при положение, че имаш повечко грешки в писането от мен, явно и ти ползваш същия редакторно пък разбрах, защо ти е нужно КНО
- явно си поне гл.счетоводител, щом така бързо пресмяташ - кое, колко
. Хайде със здраве, и да пуцаш само по сватби
и моабети !
ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар