Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Специалните части в Русия се въоръжават с ...ъъъ... западно оръжие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Специалните части в Русия се въоръжават с ...ъъъ... западно оръжие

Колко лесно се хващаме да обсъждаме излишна тема!

Да, Русия не произвежда всичко най-добро, необходимо за военните и другите силоваци.
    Пък никоя държава не произвежда всичко.
    И по-изгодно и не е срамно да купуваш.

Ако, пък, Русия не беше закупила явно добри и необходими оръжия в ограничено количество?

Ако не беше го направила, същите хора можеха да я обвинят защо не го прави.

Повече пара в цилиндрите, по-малко в свирката!

Коментар

На спецчастите специална им е по-скоро тактиката, отколкото въоръжението и екипировката. Тия "извънземни" джунджурии от екшъните са приоритет на едни други "спецчасти", за които никой никъде не признава, че съществуват....
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

До: Специалните части в Русия се въоръжават с качествено западно оръжие

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Принципно съм русофоб,но на бялото черно не мога да кажа.За АК-74/47 и други,преки впечтления имаш ли?Както и за ПМ,щото отиваме иначе при приказката за кривата ракета и космоса...
        Хубаво е човек да изказва мнение,подплатено с практически наблюдения...
        За ПКТ/7.62/ и 30 мм/2А42/ какво ще споделиш?
        ...все руски железа...
        Оти беАз пък си ги обичам руснаците но не и държавата им
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Може да пишат къквото искат по сайтовете само че в Русия има закон в тяхната армия и спец подразделения не може да постъпи нищо на щатно въоръжение ако и един болт се произвежда извън границите на Русия.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

А въпрос на методика.
            На никого за никъв уй не е нужно нищо, което не работи според рефлекса. Години обучение с едно, не се изтриват с никва лъскава играчка, в часът Папагал. Тогава и най - по - доброто е буклук, който струва живота на човека. Или на много хора.
            Рысь - значи Рысь. Там и ще ги изпитат, до пълно разрушаване, няколко ще се утаят здрави в музея на МВР, по няколко - в музеите на няколко профилни КБ, в наставленията по бойна подготовка ще се появи още едно изречение, че "в случай на употреба на това и това, признаците са такива и такива, тогава трябва да правите това и това, понеже то може така, а иначе не може, няма страшно", и толкова. Чудо голямо.
            И само някой неграмотен журналюга ще е взел кьорави 50 лева, а тука ще сме вдигнали три страници пушилка, за досада на модераторите.
            А в техния спецназ няма да има комични ни глогове, ни клекове, когато новобранските им роти вече все едно са свикнали на бронебойния БК на собствената им Гюрза, и никакви рекламни фокуси на фирми за пластмасови гребенчета, няма да променят нищо.
            На повярвалите - честито. Получавате безплатна дъвка от Мери крисовата ли, как беше.

Коментар

Прочетох няколко теми в сайта и разбрах, че човека е професионален оплювач.Или много мрази руснаците, или някой му плаща да ги мрази.Имаше три статии за неуспешните пускове на ракетата Булава и нито една за успешните.Статията за АК не искам изобщо да я коментирам.Този блогър не разбира много от нещата за които пише.
              П.С.
              Стефане, Гюрзата не е ли с пластмасова рама?

Коментар

А аз продължавам да не знам какво е Гюрза.
                В интернета показват ли, продават ли, не знам, нещо такова пластмасово. В новините по телевизията се мяркат снимки на разни убити хора, там по картинката няма да кажеш ни че е друго, ни че е пластмасово. В операцията по прикритието на собствено изделието не съм посветен, нямам какво да кажа. В Русия например, такива патрони в магазина няма, даже на дъното на съндъците за противотанковите пушки. Кой с какви съчми от панаирджийското стрелбище го е надстрелвал против глока не знам, той и да разкаже.
                Ей сега видях че неизвестния умник бил блогер, каквото и да значи това. За мене е обикновен дебил, не съм и чувал за другото му творчество. Струва ми се обаче, че преди да се обложи, човек може да се замисли и колко да се орезили. А то гладко да каканижеш за предимствата на бракуваното чифте пред зенитката, в случай на противотанкова отбрана, май е донякъде не умно, или как да го кажа. Когато става дума за обикновено алчно невежество.
                Смешна рекламна статия, преводача да си бере гайлето. Хем глупав, хем креслив. Всеки избира живота си.
                Макар че в раздела Хумор щеше да събере овации.
                Последно редактирано от Стефан; 18-12-09, 00:58.

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
                  Прочетох няколко теми в сайта и разбрах, че човека е професионален оплювач.Или много мрази руснаците, или някой му плаща да ги мрази.Имаше три статии за неуспешните пускове на ракетата Булава и нито една за успешните.Статията за АК не искам изобщо да я коментирам.Този блогър не разбира много от нещата за които пише.
                  П.С.
                  Стефане, Гюрзата не е ли с пластмасова рама?
                  Ето ти снимки на Гюрза , тоя с каската гледай
                  http://akvadum.snimka.bg/other/armament.356911.11237055

Тей като гледам си е чист полимер , първообраза до колкото знам е от метал.

не разбирам как много хора говорят глупости, Руснаците криви ракети нямат , Голямата глупост е че Викинг не бил пистолет , е невярна , механиката на викинга е много по бърза от на ХиК и Глок
                  на Викинг полимера избледнявал и се драскал , хахаахах ми то като си немарливец всеки пищов можеш да осеркаш , виждал съм и глокове с избледнял полимер и драскотини ужас, ама пак казвам , то ше е от немърливост Викинга порязвал , ми хубо бе аз що не съм се порязал как ли не говъртях.

и другата върховна глупост да казват че Чз 75 било класи над Беретта 92 фс , ма глупости бе , Айде весели празници

Коментар

За Беретата и аз съм чувал лоши работи. По-лошо от Берета било само френска берета, и било немислимо лошо. А за ЧЗ-75 в същите среди, се говори само със суперлативи. Склонен съм да вярвам, наемниците имат достатъчно опит.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      За Беретата и аз съм чувал лоши работи. По-лошо от Берета било само френска берета, и било немислимо лошо. А за ЧЗ-75 в същите среди, се говори само със суперлативи. Склонен съм да вярвам, наемниците имат достатъчно опит.
                      Ами Берета 92 фс ако не ставаше , хамериканите немаше да поръчват още 30000 броя за армията. Като се има предвид че американските берети са с много лошо качество .

Ами Аз като аматьор съм държал 3 оръжия в 9* 19
                      Викинг
                      Берета 92
                      ЧЗ75 б

най много ми допадна викинга като ергономика , беретата е доста внушителна , а с Чз -75 б дори успях да пострелям , нищо не ми харесва в това чз , Няма ергономика , от 25 метра от 10 патрона не можах мишената да уцеля , а пък ударника стърчи като еректирал.... мнението все пак си е мое не ангажирам никого с него.

Коментар

Имаше някаква история защо пиндосите се набутаха с тая берета, не я и помня. Но тя всъщност не е армейски пистолет, най-малкото заради изрязания затворен блок. Заради това вече може да се сравнява само с Парабела или с револверите - не става за нищо. Не и по надеждност. Колта 1911 също не става заради малкото патрони, така че просто от трън - та на глог, тяхна си работа.
                        С ЧЗ-то ме учудваш, може нещо да му е било повредено. Ако искаш да си смениш мнението - кажи, в тоя форум има такива цеви.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Имаше някаква история защо пиндосите се набутаха с тая берета, не я и помня. Но тя всъщност не е армейски пистолет, най-малкото заради изрязания затворен блок. Заради това вече може да се сравнява само с Парабела или с револверите - не става за нищо. Не и по надеждност. Колта 1911 също не става заради малкото патрони, така че просто от трън - та на глог, тяхна си работа.
                          С ЧЗ-то ме учудваш, може нещо да му е било повредено. Ако искаш да си смениш мнението - кажи, в тоя форум има такива цеви.
                          Не бе нищо лошо не искам да кажа за Чз , просто не ми допада 75цата , не е моя пистолет ,от Чз харесвам от 85 нагоре , ама ще замълча щото ще ми се нахвърлят , а пък 75цата с която стрелях беше нова от магазина. Я кажи какъв пистолет да си взема за 750- 800 кинта

Коментар

85 е варианта за лява ръка на 75. Това е чехския Браунинг 35, каквото са още десетки днешни тежки военни пистолети, в това число нашия Арсенал. Просто е направен от тях, и всичко работи както трябва. Светът се е научил да прави такива неща от чехите, все пак, каквото и друго да мислим за тях по други въпроси.
                            По-големите числа в моделите вече значат друго, не усъвършенстване на тоя тип пистолет. Всъщност нямат нищо общо.

Коментар

На два пъти ми се случва да почиствам една Берета-92ФС, без да стрелям с нея.Прави ми впечатление, че е излишно сложен пистолет.Основното и предимство май е, че цевта при изтрел се движи линейно назад, а не като при другите системи патронникът да пропада надоу.
                              На мен лично тези жлебове,допълнителният детайл(който пропада вместо цевта) и изрязаният затвор ми изглеждат като предпоставка за проблеми при стрелба със замърсено оръжие.
                              Нека по-запознатите да кажат, защото не винаги нещата са такива каквито изглеждат на пръв поглед

Коментар

А френските имали адета и да гръмват сами при вкарването на първия патрон от нов пълнител. Понякога и три пъти едно след друго. Приписват го на крайно лошата обработка на детайлите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X