До: Специалните части в Русия се въоръжават с качествено западно оръжие
Да на рушвети намирисва, а пък журналистите мажат - качествено западно оръжие...
Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Като си има предвид, че превъоръжават специални подразделения- нормално е!
На първо място, сравнете ресурса на едно руско оръжие с ресурса на западно такова. Да не говорим за качество, ергономичност, допълнителни "екстри" към него и не на последно място...оръжието се е доказало по целият свят! Нещо подобно на Макаров, но в по-съвременен вариант.
Не е нормално да се превъоръжават държавни структури и то специални подразделения с оръжейни системи излезли на пазара "вчера"...
Абе Жорко, откъде го намери този малоумен сайт!?! Тук: http://www.extremecentrepoint.com/?p=5092 някакъв журналюга коментира, че АК47 си запалва полуложата след изстрелване на 300 патрона на автоматична Тоя малоумник очевидно не знае, че нито една друга щурмова карабина не може да изстреля толкова много патрони без да засече....
Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Като си има предвид, че превъоръжават специални подразделения- нормално е!
На първо място, сравнете ресурса на едно руско оръжие с ресурса на западно такова. Да не говорим за качество, ергономичност, допълнителни "екстри" към него и не на последно място...оръжието се е доказало по целият свят! Нещо подобно на Макаров, но в по-съвременен вариант.
Не е нормално да се превъоръжават държавни структури и то специални подразделения с оръжейни системи излезли на пазара "вчера"...
Е ще сменят, то това макаровия изобщо за пистолет ставали!!? Или колкото да кажеш, че имаш пистолет. Глока е определено добро, ергономично и надеждно оръжие. То ако има и един чалъм и калашниците да сменят... ...
Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Е ще сменят, то това макаровия изобщо за пистолет ставали!!? Или колкото да кажеш, че имаш пистолет. Глока е определено добро, ергономично и надеждно оръжие. То ако има и един чалъм и калашниците да сменят... ...
Принципно съм русофоб,но на бялото черно не мога да кажа.За АК-74/47 и други,преки впечтления имаш ли?Както и за ПМ,щото отиваме иначе при приказката за кривата ракета и космоса...
Хубаво е човек да изказва мнение,подплатено с практически наблюдения...
За ПКТ/7.62/ и 30 мм/2А42/ какво ще споделиш?
...все руски железа...
До: Специалните части в Русия се въоръжават с ...ъъъ... западно оръжие
)) Силно!))
Руснаците просто купуват всякакво оръжие, снаряжение и оборудване, където и да се появи на света. Ако не им го продадат направо, външното разузнаване все пак го намира. После който трябва го разглежда, минава изпитания в съответно подразделение, а изводите от това заминават в заинтересованите щабове.
Например в Кубинка, има май всичката бронетехника, произвеждана някога някъде, с изключение на Меркава ІV. Но това е стара информация, може вече да имат и него. Ако някой не го мързи, може да замени в оная статия пищовите с модели танкове, и да получи хонорар от сп. "Турбофолк"))
Аз не съм много запознат с производството на русия(освен с техните всезнайни автомобили ) ,но някак си дори ми е тъпо да повярвам ,че не могат да си направят каквото и да било качествено ако искат.Може би ми е насадено ,но винаги съм ги уважавал и тайничко тая респект към тях(руснаците)...
Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Ами незнам кое е по-добро и кое по-качествено, но само като прочетеш този сайт и статийте в него, ти става напълно ясно, че човека дето ги е писал е силно пристрастен, откровенно мразещ и естествено заслепен от това. Кажи сега как да го приемем на сериозно?
Не знам дали това е истина или не (и не ме интересува), но се замислих - ЗАЩО НЕ? Специалните части са въоръжени с най-доброто, а не с конвенционални оръжия! Едно защото им трябва, друго защото са Малко хора с Голям Бюджет (или поне така трябва да бъде) и за оръжията който ползват важът други правила - могат да са Скъпи, неремонтопригодни в полеви условия, но е важно да са Максимално Ефективни, за да дадът допълнително предимство (освен тренировките и личните умения) на тези хора и да им позволят да са успешни срещу числено превъзхождаш ги противник.
А Руснаците не са си намалили продажбите на тяхните си оръжия - Други пазари просто
Последно редактирано от alex_markov; 17-12-09, 20:43.
Коментар