Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Убийство със законно оръжие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Убийство със законно оръжие

Добре, де. В САЩ като имат право да събират цели колекции от оръжия нима няма масови убийства? Че даже и извършвани от деца. Не е ли очевидно, че в развитите държави хората изтрещяват по-лесно и са по-склонни да нараняват или да се самонараняват заради не особено стойностни причини?
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      Неясно съм се изразил. Имах предвид религиозният фанатизъм, иначе вероизповеданието няма нищо общо. Дадох пример с арабите, понеже имам известни наблюдения в региона и никога не съм чул някой да е изтрепал една камара народ просто така, щото станал с гъ.а нагоре. Иначе други примери за изтребления там колкото щеш.
      Извинявам се и аз неправилно съм разбрал нямам нищо против различните религии но ако зависеше от мен бих ги събрал в една.Да работи в полза на човечеството.Но това засега е невъзможно така е устроен светът.Навремето имах един приятел доста по-възрастен от мен,който имаше една мечта "ако може всички п....и на света да се съберат в една та да я н...а тогава ще се успокоя."Е та това е "успокоението"
      Последно редактирано от derhunter; 03-06-10, 00:58.
      Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
      Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
        Добре, де. В САЩ като имат право да събират цели колекции от оръжия нима няма масови убийства? Че даже и извършвани от деца. Не е ли очевидно, че в развитите държави хората изтрещяват по-лесно и са по-склонни да нараняват или да се самонараняват заради не особено стойностни причини?
        САЩ всъщност е голямо място. Има щати, където оръжейният контрол е подобен на тукашния и други, които възприемат конституцията си по-непосредствено.

Коментар

Поредната тема, която се превърна в "За и против свободното носене на оръжие". Господин Петров, защо затворихте така посещаваната анкета отпреди година. Джорджо затвори друга подобна тема преди няма и месец, Влади (или как там беше) си купи пистолет и се отказа от коментари... Ама, оставете някво поле за изява, дето поне да си е в темата и да се убеждаваме колко сме психически нормални. Как си носим патлака на кръста, но и на мравката път правим. Пък покрай другото ще изкоментираме действията на някой психар, дето халхабер си нямаме кво му е било в главата.
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Абе то и България си е голямо място.Има си наши и ваши.
            Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
            На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
            Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Твоето едва ли ще те спаси. Ще те спаси евентуално фактът, че примерно 1/10 от хората наоколо носят.
              На теория.
              Пак така 12 убити и 25 ранени имат всички шансове да се справят с един, въоръжен с пушка, преди да се случи. Достатъчно условие е да се изправи и недвусмислено да заяви намеренията си.
              На практика - луд с картечница си е луд с картечница. Когато кара такси и задава невинни въпроси преди да дръпне спусъка - шанса е нула.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                ... Не е ли очевидно, че в развитите държави хората изтрещяват по-лесно и са по-склонни да нараняват или да се самонараняват заради не особено стойностни причини?
                Поради което трябва да бъдат поставяни под похлупак и около тях армия от чиновници да бди да не би да им се случи нещо?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Шринкове, не чиновници.
                  Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Абе темичката стара, ама не издържах.... когато прочетох ТОВА
                    Сега някой друг ще се радва на булката
                    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                      Абе темичката стара, ама не издържах.... когато прочетох ТОВА
                      Сега някой друг ще се радва на булката
                      И у нас си има понятие "сватбарска стрелба". Статията намеква, че в Турция властите се борят с явлението.

Коментар

То и у нас се борят закона за КОС е категоричен по отношение носене и употреба на оръжие на такива места и мероприятия.
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

У нас се борят и със ЗДП, че там май даваме повече жертви и ранени (тежко) по улиците.
                          И със Здравната реформа - на принципа на "Естествен подбор". Оцеляват само здравите и силните (и богатите).

Борбата е безмилостно жестока.
                          Борбата, както казват е епична.
                          Аз ще умра, друг ще ме замести
                          какво тук значи някаква си личност.

/Н.Вапцатов/
                          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X