Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спецназ - отвъд възможното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спецназ - отвъд възможното

Може би, аз пък останах с впечатление че той се удавил по время на операция. Радвам се че той останал жив.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Нещо си се объркал, Ричард Филипс си е жив и здрав - http://www.capital.bg/blogove/globus...enskiia_zaliv/

Тук ако не се отваря линка:

http://prikachi.com/images/39/3420039P.jpg

Ето и тук:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2084411
      DE OPRESSO LYBER!!!
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
        DE OPRESSO LYBER!!!
        Малко си се объркал, верният девиз е DE OPPRESSO LIBER!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Малко си се объркал, верният девиз е DE OPPRESSO LIBER!
          Няма значение много бързо пиша Важна е идеята!
          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

На Българските знаете ли кой е?
            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
            Grand 3.1TD
            0898 620 306 Стоян

Коментар

Някой може ли да даде линк към филма от заглавието на темата,че нещо не мога да го открия.Благодаря предварително!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
                На Българските знаете ли кой е?
                ТАМ КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕ МОГАТ! /Сме НИЕ!/

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                  Тия са ясни, ама да вземе "Фастър" да каже и кой е по-силен Робокоп или Терминатор, че гледам е много в час.
                  Терминатор естествено!!!

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                    Приятел,я поне напиши,кой набор си че да разберем кога е била,толкова добра,подготовката на Американците и толкова зле на руснаците.Щото аз,на живо с американски специални сили,не съм виждал,но съм контактувал с турските Парашутчо командо,които по мое време наистина бяха много добри,но това,не значи да омаловажавам подготовката на останалите
                    Подготовката на" Лигавите Американци"е от времето на гражданската им война гледай филма Патриотът Групи за диверсия основател в последствие Великия Робърт Роджърс с последващи разклонения в различните родове войски но обединени под крило Специални операций!

Коментар

Приятел,това са глупости и филмови реклами.Нямат нищо общо с действителноста.Според тая логика,всички казашки,подразделения с векове са били диверсионни отряди.

Коментар

Никаде не съм споменал,че американци,китайци или други са лигави или с ъс слаба подготовка.Една велика армия,неможе да е велика,ако армията и е от палячовци.Това Сталоун,срещу Шварценегер го има само в детските игри.Специалните части затова са специални,щото подготовката им е различна от всички.И там както насякъде,при един командир,подготовката е малко по-добра,при друг,малко по-слаба,но никога,не пада под зададеното ниво.

Коментар

А какво ви е мнението за момчетата от Враня.Българските ЧЕРВЕНИ БАРЕТИ.

Коментар

Едно време на международни полицейски учения на тези части знам че са имали по сериозна конкуренция от чехите!Имам един набор приятел беше там та сме си говорили общи приказки!Аз лично съм за нашите! Само тая държава да вземе да ги финансира по добре че е направо смешно!

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                              Приятел,това са глупости и филмови реклами.Нямат нищо общо с действителноста.Според тая логика,всички казашки,подразделения с векове са били диверсионни отряди.
                              И прабългарската конница - също! Въобще ако разгледаме хрониките където са описвани бойните действия на пра-българите и тактическите им приьоми, спокойно можем да стигнем до заключението, че т. нар. "специални сили" са измислени от нас...

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                                Едно време на международни полицейски учения на тези части знам че са имали по сериозна конкуренция от чехите!Имам един набор приятел беше там та сме си говорили общи приказки!Аз лично съм за нашите! Само тая държава да вземе да ги финансира по добре че е направо смешно!
                                Тук не става дума, за подкрепата на футболен отбор, че да си за "нашите", колега! Колкото по-голям боен опит има една част, толкова по-голяма възможност има тя да прецизира методите си за подготовка и тактиката си, от там и окомплектовката, въоръжението и т.н.! В този ред на мисли как и кога нашите станаха най-добрите и в кое по-точно са най-добри, защото тук виждам и сериозно омешване на полицейски и военни специални подразделения, които общо-взето нямат нищо общо нито като предназначение, нито като тактическа подготовка!
                                Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 12-06-11, 11:24.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X