Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чие попадение накара капака да хвръкне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Смешно е да ме пращаш да си връзвам галошите, докато ти се опитваш да сглобиш рухнала империя от парчета в собствената си глава.
    Пета година „втората армия в света“ боксува срещу три пъти по-малък съсед, а ти ми говориш за „тигри“ и „ирански стил“. Единственият стил, който ви предстои след Путин, е исторически познатият за Русия: режим на тока, купони за хляб и чакане на западни хуманитарни помощи, за да не се изядете буквално.

През последната половин година Украйна показа какъв е истинският път към победата. И това са санкциите – но не фалшивите и лицемерни хартийки на Меркел и Тръмп, а реалните санкции, доставени на място от „Лютий“, „Бобер“ и „Паляниця“. Самият факт, че по време на брутална война Украйна разработи и активно ползва системи като „Сапсан“, FP-9 и „Розово фламинго“, говори достатъчно кой всъщност има технологичен и интелектуален потенциал. Войната се печели с технологии, не с месо.

Цивилни, брутално нагло, последната седмица путин цели предимно болници в Киев и Запорожие.

И накрая – в огромна грешка си с внушението: „не е важно на Украйна да ѝ е добре, важно е на Русия да ѝ е зле“.

Напротив. Искам Украйна да бъде свободна, мирна и развиваща се. Но искрено ще се радвам един ден да видя и една наистина свободна Русия. Русия, в която 18-годишни момичета като Диана Логинова няма да лежат в затвора и да бъдат съсипвани само защото пеят и имат собствено мнение

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    Колко празен трябва да си за да се радваш на чуждото нещастие и колко празен трябва си за да си мислиш, че с насилие ще постигнеш мир....
    Звучиш точно като Румен Радев.

Насилието наистина може да спре веднага – но само този, който го започна, може да му сложи край.

Искрено ли вярваш, че ако сега Украйна се предаде (точно както иска Радев), след година-две Путин няма просто да продължи напред? Какво ще прави той, когато дойдат следващите избори в Русия? Откъде ще вдига рейтинг – с икономически просперитет, високи технологии, качество на живот или работеща икономика ли?

Не, разбира се. Единственият му начин да оцелее на власт е нова война.
    Последно редактирано от trav; Днес, 15:19.

Коментар

• trav
      trav коментира
      Редактиране на коментар
      Извинявай ама това звучи много ..... Направо си пръв е европата., сладур.
      Внимавай че Деси е ревнива

Но не отговаряш на въпроса .
      Вярваш, че ако сега Украйна се предаде, Путин няма просто да продължи напред?

• Skorpion_BG
      Skorpion_BG коментира
      Редактиране на коментар
      Отговор на въпроса така и не видяхме!

• Urko
      Urko коментира
      Редактиране на коментар
      Може ли аз по желание?
      Независимо дали Украйна се предаде или не, Русия няма да продължи напред.
      Аз съм убеден в това.

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 2 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X