Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чие попадение накара капака да хвръкне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

#44.5

bat_vanko коментира
    Днес, 10:38

румен е избран защото интелекта на Ганьо е отрицателен, а 10те процента Ватьовци си умират за байтошо2.
    Групите за хемороиди и плоскоземци се преименуваха на “за радев”.
    Шараните клъвнаха, сега ги чака саранджата, която се задава със страшна сила!
    Е това не го очаквах от тебе
    Нали ни обясниха, че така функционира демокрацията (каквото и да означаява това) - чрез избори. А до колкото виждам ти си радетел за демокрацията, а сега роптаеш и обиждаш резултатите от нея?! Какъв друг модел предлагаш?
    Аз съм си мислил и предлагал варианти, но винаги после съм бил обвиняван, че не е демократично.
    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      Не виждам да съм обидил някой, просто констатация.
      Просто констатирам, нито рипам срещу резултата, нито искам нов модел.
      За мен това бе най-добрия вариянт за изборите.
      Мнозинство = цялата народна любоФ към един обект.
      Не аз, а тези които го избраха ще бъдат разочаровани. Тези които не са гласували за румен, няма да претърпят разочарование, понеже очакват резултата.

• Urko
      Urko коментира
      Редактиране на коментар
      Соре, проблема тогава е в мене, като приех някой от горните изрази (например "нтелекта на Ганьо е отрицателен") за обидни....

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Е как да го харесват като им отрязва една след друга хранилките ? Авторитета му е такъв че където и да отиде си постига целите с лекота .

Петимен съм да разбера постиженията Му! Въпреки, че няма много общо с капаците.
    А напоследък освен около капаците и много танкери взеха да пушат. Все по плану!
    Nissan Qashqai 1.3 DDT

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      И до тук 4.5 години с военни средства какво постигна коалицията на желаещите в ЕС ? Освен нови гробища с километри в Украйна нещо друго не виждам .

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      МайкоУ!
      Значи:
      -Превземаме Киев за 3 дни, като започваме СВО.
      -След амен 5 години - всякакъв шанс е възспрян!
      -А он пита отсрещната страна какво успя да направи - ами да спре нападателя, да го омаломощи, да започне да го изтласква обратно, да накара всички закупили от великото му пво да го хвърлят за скрап, да го превърне от бензиностанция с ракети в сцена от игри на глада…
      МайкоУ!

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Дай една карта с колко са изтласкани тая година руснаците де . Глад и мизерия . https://www.youtube.com/watch?v=GB_Ip8bo6Pc Щот са зле та зле тая нощ са излетели от Байконур https://www.bta.bg/bg/news/lik/11672...-amerikanski-a Ние ( Европа ) щото сме много добре един картоф не можем да качим до МКС . По времето на социализма с руски ракети България изпрати двама космонафти .
      Последно редактирано от sek.1; Днес, 08:54.

Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
    Петимен съм да разбера постиженията Му! Въпреки, че няма много общо с капаците.
    А напоследък освен около капаците и много танкери взеха да пушат. Все по плану!
    Пишат из европейските издания, че руските сенчести танкери се запалвали щото не останали вече здрави украински бензиностанции и от силната нужда на фронта, петрола го засмуквали още "ин транзит" дето се казва на френски...

Сигурно обаче са про-руски тия европейски издания, щото казват, че в градовете и регионите около фронта в Украина почти няма вече останали бензиностанции, но какво значение има това за нас, важното е да гърмят руски цистерни и да се палят руски петроловози, зер това силно подобрява ситуацията по света и у нас.

Но както казва Вуте, не е важно на нас и на украинците да им е добре и да са здрави и особено живи, а по-важно е на руснаците да им е зле.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Със сигурност зле със санкции няма да им стане . Сега е добре освен на тях и на всички около тях . Руския петрол и газ става азерски ; турски ; арменски и тнт . Помниш какво беше покрай санкциите в бивша Югославия .

• kbot
      kbot коментира
      Редактиране на коментар
      BatGeorgeone - При социализЪма имах много колеги и от двете страни. Познавам ги. По принцип е добре, и двете страни да са добре. Е не може, понеже има орки. Тогава поне на украинците да им е добре. Е явно е възможно, само ако на орките им стане зле. А и за целия свят ще е добре, ако орките се кротнат в границите си и никого не нападат.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      20 години работех с колега завършил навремето в Харков Танкостроене . Всяка година ходеха там по няколко пъти да се видят . Та според него Украйна си е беше съвсем нормална държава до майдана . Проблемите са почнали след него като са се опитали да забранят руския език като официален . Няма как от зор да направиш 80 % от населението от един ден украинци .

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    Но както казва Вуте, не е важно на нас и на украинците да им е добре и да са здрави и особено живи, а по-важно е на руснаците да им е зле.
    Не знам дали Вуте го е казал, ама Е важно и все по важно ще бъде за Руснаците.
    Даже много се забавиха, благодарения на рижия и нерешителната политика на ЕС в началото, както и подлеци от типа Орбан...допълнете списъка сами

Панайот Бърдарски
    0887 60 77 22

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Сега като Орбан го няма защо не мина 21 пакет простотии ? Тая нощ са излетели от Байконур https://www.bta.bg/bg/news/lik/11672...dunarodnata-ko За разлика от ракетата на Мъск изостаналите руснаци за колко време стигат до МКС ? Нали са зле та зле ? Договорили са се поне до 2030 да работят заедно на МКС .
      Последно редактирано от sek.1; Днес, 08:31.

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение

Не знам дали Вуте го е казал, ама Е важно и все по важно ще бъде за Руснаците.
    Даже много се забавиха, благодарения на рижия и нерешителната политика на ЕС в началото, както и подлеци от типа Орбан...допълнете списъка сами
    Добре, де Панко, обясни моля те, как на украинците ще им се подобри положението и на йота, ако и когато на руснаците им стане по-зле, как, по какъв механизъм, по каква логика?

Ти виждал ли си въобще колко украинци има в България, колко има из Европа, по парковете на моменти сигурно 1/3 от хората на всякакви възрасти са украинци, от Варна, през София и през Англия и Германия по мои наблюдения, аз руснаци от войната забегнали в чужбина познавам сигурно 1:500 украинеца, има много руснаци забегнали, факт е, но за украинците иде реч, как ще им се подобри състоянието ако се вгорчава живота на руснаците, как?

Остави ме мен какъв съм, отговори моля те точно на този въпрос.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• pansim
      pansim коментира
      Редактиране на коментар
      Повече мизерия за матушката, по малко възможности за водене на военни действия
      Тенденцията е такава. Няма как даже твърд противник като теб да не го признае

• BatGeorgeone
      BatGeorgeone коментира
      Редактиране на коментар
      Панко, тези мечти ги виждаме от години как се оказват фантазия.

Русия от зле та зле вече е топ 10 държави по развитие в света, икономически растеж в топ5 или топ10 според който прави репортажа.

Видяхме и Иран след десетилетия санкции и мъки как за няколко седмици навря САЩ + НАТО + ционистките геноцидни хартиени тигри на кучето в дупарата

Та, да, санкциите работят, но в посока срещу нас евройпейците и в полза на Русия.

Реалноста е такава каквато е, тя е като река, не можеш да обърнеш течението, не можеш да отречеш потока, колкото и да не ти харесва, и колкото и да не ти се иска, не можеш да игнорираш фактите и реалноста!

BatGeorgeone коментира
    Днес, 14:52

Иван Вазов го е казал тва по-горното, не С.К. но по-важното е, че си добре и си наблизо, вече ми олекна.

Брей, сигурен ли си?

Коментар

• #44.5
          bat_vanko коментира
          Днес, 11:38
          румен е избран защото интелекта на Ганьо е отрицателен, а 10те процента Ватьовци си умират за байтошо2.
          Групите за хемороиди и плоскоземци се преименуваха на “за радев”.
          Шараните клъвнаха, сега ги чака саранджата, която се задава със страшна сила!

Лошо ли е човек да има мнение различно от твоето? Всички гласували за Радев са тъпи маргинали? Нищо, че са по-голямата част от гласувалите?
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• bat_vanko
        bat_vanko коментира
        Редактиране на коментар
        Нивата на корупция; неграмотност; стандарт на живот и т.н. показват, че сме по-зле от цивилизования свят. Аз не искам да обидя никой че е клъвнал на нечия кукичка, нормално е, просто искам да започне да разсъждава и да засича факти (не като ни-погоди с фактите за плоската земя).
        Та това е реалността.
        Единствения лъч надежда който видях е в това че хората се срамуваха да кажат че ще гласуват за румен, това се видя от изкривения рисърч.
        Та тези хора бързо ще изтрезнеят при първите преки признаци за стягане на колана, и ще търсят сметка на вожда.

Но ако питаш мен се надявам да греша (но не помня да се е случвало) и румен с екипа си да ни осигурят по-добра икономика; здравеопазване; образование; свобода на словото; ниски нива на корупция!

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Като гледам твоята реалност няма нищо общо с реалността .

Ивайлотравованковците са представителна извадка на една малка, но много проста част от народонаселението - жълтопаветната двукрака форма на живот!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение

Ти виждал ли си въобще колко украинци има в България, колко има из Европа, по парковете на моменти сигурно 1/3 от хората на всякакви възрасти са украинци,

аз руснаци от войната забегнали в чужбина познавам сигурно 1:500 украинеца,
        Тук си в голяма грешка. Факт е, че руснаците в Европа не се афишират и нямат нищо против да ги мислят за украинци – основно заради отношението към тях.

В ИТ сектора обаче (в компании като SAP, Bosch и др.) в момента има повече руснаци, отколкото всички други националности, взети заедно. Франция и Германия са основните дестинации за емиграция. Бягат най-високо квалифицираните кадри, тъй като в Русия, ако не си към армията или не работиш за военните, няма хляб. Ако един водещ ИТ специалист прекара две години под санкции, без контакт с колеги от международната общност, той губи 80% от пазарната си стойност.

Вече се говори за нова „бежанска вълна“ от Русия. Независимо от войната, висококвалифицираните руснаци търсят нормален живот и професионално развитие. Дано България този път не бъде само транзитна точка, а част от тях останат тук.

Офнюз: Как Китай унизи Русия за газопровода „Силата на Сибир 2“Пекин има огромни шансове да превърне Русия в нов „Пакистан“ – в страна, която е изцяло зависима и обвързана с Китай
        Последно редактирано от trav; Днес, 07:00.

Коментар

Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение

Тук си в голяма грешка. Факт е, че руснаците в Европа не се афишират и нямат нищо против да ги мислят за украинци – основно заради отношението към тях.

В ИТ сектора обаче (в компании като SAP, Bosch и др.) в момента има повече руснаци, отколкото всички други националности, взети заедно. Франция и Германия са основните дестинации за емиграция. Бягат най-високо квалифицираните кадри, тъй като в Русия, ако не си към армията или не работиш за военните, няма хляб. Ако един водещ ИТ специалист прекара две години под санкции, без контакт с колеги от международната общност, той губи 80% от пазарната си стойност.

Вече се говори за нова „бежанска вълна“ от Русия. Независимо от войната, висококвалифицираните руснаци търсят нормален живот и професионално развитие. Дано България този път не бъде само транзитна точка, а част от тях останат тук.

Офнюз: Как Китай унизи Русия за газопровода „Силата на Сибир 2“Пекин има огромни шансове да превърне Русия в нов „Пакистан“ – в страна, която е изцяло зависима и обвързана с Китай
          Покажи някакви данни, някакви реални факти, защото всичко това по-горе са фантазии в твоята главица???

Фактите НЕ можеш да ги скриеш, отваряме статистиката на държавите и се вижда, че съотношението за последните години на влезли руснаци спрямо украинци е повече от 1:500, тоест на един влязъл руснак, а такива има доста, аз познавам и виждам такива нон стоп, влизат НЕ по-малко от 500 украинеца.

Иди на парка, иди на морето и ги питай, аз във Варна у входа от 10тина-15 апартамента 3 бяха украинци, с украински номера, + един беше хора на средна възраст - жената украинка мъжа българин, + другия апартамент имаше една млада майка чеченка(по име и визия) с украински документи и мъжа българче.
          В София по парковете всяка втора - трета групичка хора говорят на руски/украински, вчера в магазина имаше една полу-гола млада майка познай на каква мова разговаряше, в класа на сина ми 3-4 украинчета, а в цялото училище имаше точно под 4-5 руски деца/семейства, не броя една рускиня с мъж англичанин, щото тя е от над 10-15 години тук. На строежите, молдованци и украинци, досега руснак не съм срещал за последните няколко години, не, че няма, аз не съм срещал, но виж стотици украинци познавам, в моя град дори само са хиляди, повече от нас българите, а ние сме 3-4 хиляди само в моя регион.

Една проста статистическа проверка показва, че из Европа и света са "избягали" от Русия, за последните години, колосалното количество емигранти с размерите на мегаполис като Търговище, ама града Търговище не село Търговище!

Та тия сказки и смешки за които пишеш по-горе, ги думай на внуците под 4-5 годинки и на някой слабоумен у кръчмата.

И когато видиш руснак да се представя за украинец, как да го кажа по-деликатно, мисля, че е дошло време да се прегледаш при специалист
          Последно редактирано от BatGeorgeone; Днес, 09:32.
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 5 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
          X