Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
    Значи според вас санкциите не работят и всичко е точно в русия, икономиката е добре, няма проблем?
    Е, па във форум, където Северна Корея системно бе сочена като космическа сила, водеща в ядрените технологии, от която САЩ трепери, какво друго мнение очакваш?
    Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      Рутинен преглед, да потвърдим диагнозата!

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Мини през четвърти километър да ти я потвърдят . Русия във война е с по малък бюджетен дефицит от нашия . https://money.bg/finance/rusiya-saob...25-godina.html

• Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
    Вярно ли е това, мегамайндс?
    Май не е толкова далече.
    Просто трябва да се познава руската култура.
    Русия не е Европа. Руската цивилизация е от азиатски тип.

Там управлява този който е най силен. Управлението е еднолично, Най силния е на върха на пирамидата- под него са мужици крепосници.
    Без значение кой строй е царска, съветска или "модерна" винаги е било едно и също , това е същността на управлението.
    Имаш един "бащица" който управлява- той решава кой колко ше печели, няма закони няма правила. ( не случайно гледахме тая година колко милионере паднаха от терасата)
    2014 путин почна да губи, обяви война взе Крим - най якия от яките. 22 отново руснаците, не им пука колко струва войната, от значение е че този най отгоре е най силния.
    Това е руския начин. Това е начина им на мислене. Не случайно показухата е от такова значение- армата хвърчила, дървени ракети. Това е много по вжно от някаква си глупава логистика или храна за армията.

(голяма сокоба- в бг има две големи групи- европейци - върховенство на закона и азиатци- вярващи в бащицата- без значение кой Пеевски, Боко Радев)

Защо смятам че Дайнов е уцелил нещо- грешен път вярно заключение ,
    Войната е зле, путин губи , на най известния форум - украинците гръмнаха пристанище и рафинерия- всички видяха Путин на фона на черния дим от загубата.
    Путин губи на фронта, губи в тила.... Това че няма бензин е маловажно за руската душа, но да губи територия и да губи Крим не слаб е - а слаб лидер няма

Коментар

• Asteri
      Asteri коментира
      Редактиране на коментар
      А американците що скандират "no kings" ?

• Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
    ...
    Русия не е Европа. Руската цивилизация е от азиатски тип.
    Там управлява този който е най силен. Управлението е еднолично, Най силния е на върха на пирамидата- под него са мужици крепосници.
    ...
    Имаш един "бащица" който управлява- ...
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5217a5a9070dc325dbf0b3ec7760cb9ab7c76e1d.jpeg
Прегледи:21
Размер:221.3 КБ
ID:7041798
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• Asteri
      Asteri коментира
      Редактиране на коментар
      естествено, европейците също са от Азия, дошли по време на Великото преселение на народите

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      Не сме ли произлезли всички от люлката на цивилизацията?

• Asteri
      Asteri коментира
      Редактиране на коментар
      А в английския парламент има семейства които влизат по наследство и правят закони вече 900г без да ги е избирал народа, от Ордата на Уилям Завоевателя. Каква е разликата?

• There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

• Asteri
      Asteri коментира
      Редактиране на коментар
      много поскъпна и наздравето, при нас бирата стана по-скъпа от черешите, удари 10 евро.

• Европа отдаван царските фамилии не са над закона.
    Англия е много особена , но и там царската фамилия не е над закона - принц Андрю, книжката на Филип...Така мога да споря но няма смисъл сам си в англия и виждаш кой е над закона .
    Много далече съм от монархията. А Азиатската централизирана олигархия няма общо
    Първия от първите- и неговите първенци над закона Примерно сватбата на Адам Кадиров,

Но ще ти покажа българския дух през възраждането, каква е била България, и какво са я направили руснаците
    Васил Левски
    „Да бъдем равни с другите европейски народи зависи от нашите собствени задружни сили.“
    „Целта ни в Българско е братство с всекиго, без да гледаме на вяра и народност... за живот и свобода човешка.“
    „От нас зависи да бъдем равноправни с другите европейски народи.“
    Любен Каравелов
    „Аз съм европейски човек и искам България да стане не като Турция или Русия, а като Швейцария – свободна, просветена и справедлива.“
    „Не да променим султана искаме ние, а да бъдем слободни.“
    -Абсолютния европеец- не нов султан а република свободна европейска

Добри Войников
    „Цивилизацията на Европа не е във фраковете и френския език, а в правдата, закона и просветата.“

Мога да продължа с историята цял ден,Вазов Ботев, Захари Стоянов, целия идеал за България
    Заменен от азиатската култура- Боко раздава пари от черен Джиб, Радев прави коремно - типично по руски

Георги С. Раковски

В своята прочута брошура от 1861 г. патриархът на революцията директно предупреждава за деспотизма на руската държавна машина:
    • „Руското правителство, което с лукави постъпки е съсипало толкова кралства и градове, иска да ни глътне и направи роби.“
    • „Русия не мисли никога да ни освободи, а само да ни покори.“
    • „Всякогаш Русия ни е лъгала и нейната цел е да ни направи своя губерния.“
    Захари Стоянов
    Един от най-ярките защитници на европейския път на децентрализация и законност срещу руския модел на потисничество пише в публицистиката си:
    • „Това руско правителство иска да ни глътне. Не го искаме, защото то има: бесилки, Сибир, Сахалин, тюрми, нагайки и шпиони.“
    • „Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!“
    • „Всяко тържество на България е смърт за Русия.“
    Стефан Стамболов
    • „Ние не искаме руския камшик, ние искаме европейските закони и свобода.“
    Последно редактирано от trav; Днес, 15:47.

Коментар

• От сектата Петрохан ли си ?
      Или си привърженик на оня лилипут "генерал", койтто търси руски подводници в язовр Искър

Коментар

• trav
        trav коментира
        Редактиране на коментар
        Не от ония , който във варна се чувстват като в чечня- - бръснати глави, дълги бради и мерцедеси без номера .
        Не само варна, етоти Кремиковци
        https://static.dir.bg/uploads/images...93161/orig.jpg

• blackfirefly
        blackfirefly коментира
        Редактиране на коментар
        Само не знам какво имат общо с руснаци!?! Тук-там пише, че са оперирали ти по Европата. Или сигурно нема начин Путин да не е виновен, след като у БГ им е супер широко около врата да си развяват коня!?! Такива батки у татковината с лопати да ги ринеш, ама все ги влече златце, Версачи, мерцедесче, туй-онуй, а ти ги прати у Чечня..

• Много силно извън темата, ама хайде на мен, като човек живял и работил повече от половината си живот в чужбина да не ми обяснявате как видиш ли в Европа няма монархии, няма шепа фамилии владеещи колосално количество от държавните активи, няма поколения имена владеещи и политика и бизнес, няма бизнесмени и политици над закона, няма имена над данъчните правила и т.н. хайде моля да спрем с фантазиите и илюзиите - аз имам над 25 години лични наблюдения защото съм живял и работил на място в Исландия, Норвегия, Дания, Германия, Франция, Холандия, Шотландия, Уелс, Англия, Люксембург и Испания.
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

• Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
        Много силно извън темата, ама хайде на мен, като човек живял и работил повече от половината си живот в чужбина да не ми обяснявате как видиш ли в Европа няма монархии, няма шепа фамилии владеещи колосално количество от държавните активи, няма поколения имена владеещи и политика и бизнес, няма бизнесмени и политици над закона, няма имена над данъчните правила и т.н. хайде моля да спрем с фантазиите и илюзиите - аз имам над 25 години лични наблюдения защото съм живял и работил на място в Исландия, Норвегия, Дания, Германия, Франция, Холандия, Шотландия, Уелс, Англия, Люксембург и Испания.
        И какво искаш да кажеш?

Коментар

• BatGeorgeone
          BatGeorgeone коментира
          Редактиране на коментар
          Здравей,
          как си Приятелю,
          добре ли я караш,
          още ли в писанията ми търсиш,
          нещо, което го няма?

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 3 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X