Първоначално публикуван от bat_vanko
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
WW3 - Трета Световна Война
Свий
X
-
Е, па във форум, където Северна Корея системно бе сочена като космическа сила, водеща в ядрените технологии, от която САЩ трепери, какво друго мнение очакваш?
Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.
-
Рутинен преглед, да потвърдим диагнозата!
-
Мини през четвърти километър да ти я потвърдят . Русия във война е с по малък бюджетен дефицит от нашия . https://money.bg/finance/rusiya-saob...25-godina.html
-
-
Май не е толкова далече.Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнениеВярно ли е това, мегамайндс?
Просто трябва да се познава руската култура.
Русия не е Европа. Руската цивилизация е от азиатски тип.
Там управлява този който е най силен. Управлението е еднолично, Най силния е на върха на пирамидата- под него са мужици крепосници.
Без значение кой строй е царска, съветска или "модерна" винаги е било едно и също , това е същността на управлението.
Имаш един "бащица" който управлява- той решава кой колко ше печели, няма закони няма правила. ( не случайно гледахме тая година колко милионере паднаха от терасата)
2014 путин почна да губи, обяви война взе Крим - най якия от яките. 22 отново руснаците, не им пука колко струва войната, от значение е че този най отгоре е най силния.
Това е руския начин. Това е начина им на мислене. Не случайно показухата е от такова значение- армата хвърчила, дървени ракети. Това е много по вжно от някаква си глупава логистика или храна за армията.
(голяма сокоба- в бг има две големи групи- европейци - върховенство на закона и азиатци- вярващи в бащицата- без значение кой Пеевски, Боко Радев)
Защо смятам че Дайнов е уцелил нещо- грешен път вярно заключение ,
Войната е зле, путин губи , на най известния форум - украинците гръмнаха пристанище и рафинерия- всички видяха Путин на фона на черния дим от загубата.
Путин губи на фронта, губи в тила.... Това че няма бензин е маловажно за руската душа, но да губи територия и да губи Крим не слаб е - а слаб лидер няма
Коментар
-
Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение...
Русия не е Европа. Руската цивилизация е от азиатски тип.
Там управлява този който е най силен. Управлението е еднолично, Най силния е на върха на пирамидата- под него са мужици крепосници.
...
Имаш един "бащица" който управлява- ...
Бъдете живи и здрави!
- 1 like
Коментар
-
-
Европа отдаван царските фамилии не са над закона.
Англия е много особена , но и там царската фамилия не е над закона - принц Андрю, книжката на Филип...Така мога да споря но няма смисъл сам си в англия и виждаш кой е над закона .
Много далече съм от монархията. А Азиатската централизирана олигархия няма общо
Първия от първите- и неговите първенци над закона Примерно сватбата на Адам Кадиров,
Но ще ти покажа българския дух през възраждането, каква е била България, и какво са я направили руснаците
Васил Левски„Да бъдем равни с другите европейски народи зависи от нашите собствени задружни сили.“„Целта ни в Българско е братство с всекиго, без да гледаме на вяра и народност... за живот и свобода човешка.“„От нас зависи да бъдем равноправни с другите европейски народи.“Любен Каравелов„Аз съм европейски човек и искам България да стане не като Турция или Русия, а като Швейцария – свободна, просветена и справедлива.“„Не да променим султана искаме ние, а да бъдем слободни.“-Абсолютния европеец- не нов султан а република свободна европейска
Добри Войников„Цивилизацията на Европа не е във фраковете и френския език, а в правдата, закона и просветата.“
Мога да продължа с историята цял ден,Вазов Ботев, Захари Стоянов, целия идеал за България
Заменен от азиатската култура- Боко раздава пари от черен Джиб, Радев прави коремно - типично по руски
Георги С. Раковски
В своята прочута брошура от 1861 г. патриархът на революцията директно предупреждава за деспотизма на руската държавна машина:- „Руското правителство, което с лукави постъпки е съсипало толкова кралства и градове, иска да ни глътне и направи роби.“
- „Русия не мисли никога да ни освободи, а само да ни покори.“
- „Всякогаш Русия ни е лъгала и нейната цел е да ни направи своя губерния.“
Един от най-ярките защитници на европейския път на децентрализация и законност срещу руския модел на потисничество пише в публицистиката си:- „Това руско правителство иска да ни глътне. Не го искаме, защото то има: бесилки, Сибир, Сахалин, тюрми, нагайки и шпиони.“
- „Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!“
- „Всяко тържество на България е смърт за Русия.“
- „Ние не искаме руския камшик, ние искаме европейските закони и свобода.“
Последно редактирано от trav; Днес, 15:47.
Коментар
-
От сектата Петрохан ли си ?
Или си привърженик на оня лилипут "генерал", койтто търси руски подводници в язовр Искър
Коментар
-
Не от ония , който във варна се чувстват като в чечня- - бръснати глави, дълги бради и мерцедеси без номера .
Не само варна, етоти Кремиковци
https://static.dir.bg/uploads/images...93161/orig.jpg
-
Само не знам какво имат общо с руснаци!?! Тук-там пише, че са оперирали ти по Европата. Или сигурно нема начин Путин да не е виновен, след като у БГ им е супер широко около врата да си развяват коня!?! Такива батки у татковината с лопати да ги ринеш, ама все ги влече златце, Версачи, мерцедесче, туй-онуй, а ти ги прати у Чечня..
-
-
Много силно извън темата, ама хайде на мен, като човек живял и работил повече от половината си живот в чужбина да не ми обяснявате как видиш ли в Европа няма монархии, няма шепа фамилии владеещи колосално количество от държавните активи, няма поколения имена владеещи и политика и бизнес, няма бизнесмени и политици над закона, няма имена над данъчните правила и т.н. хайде моля да спрем с фантазиите и илюзиите - аз имам над 25 години лични наблюдения защото съм живял и работил на място в Исландия, Норвегия, Дания, Германия, Франция, Холандия, Шотландия, Уелс, Англия, Люксембург и Испания.Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
И какво искаш да кажеш?Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеМного силно извън темата, ама хайде на мен, като човек живял и работил повече от половината си живот в чужбина да не ми обяснявате как видиш ли в Европа няма монархии, няма шепа фамилии владеещи колосално количество от държавните активи, няма поколения имена владеещи и политика и бизнес, няма бизнесмени и политици над закона, няма имена над данъчните правила и т.н. хайде моля да спрем с фантазиите и илюзиите - аз имам над 25 години лични наблюдения защото съм живял и работил на място в Исландия, Норвегия, Дания, Германия, Франция, Холандия, Шотландия, Уелс, Англия, Люксембург и Испания.
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 10 потребители онлайн. 3 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар