Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 'Ма тук си мерите на кого му е по-голям сайта ли?

И рап версията:
    'Щото сайтът ми е по-голям от сайтът ти...!
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Война требе да има! Официално обявена и констатирана. Ибо глей какво става:

„Не е обявено военно положение. Не са провеждани военни действия". Така руски съд уважи аргументите на застрахователна компания, която отказа да изплати обезщетение за щети, причинени от удар с дрон по нефтохранилище край град Анапа, в Краснодарския край на Руската федерация, през май 2024 г. 15-ият арбитражен апелативен съд в Ростов на Дон наложи отказа, тъй като Руската федерация - юридически - не се намира в състояние на война.
      Застрахователната компания е класифицирала инцидента като терористична атака.
      „В Руската федерация не е обявено състояние на война. Военни операции, както са дефинирани в Резолюцията на Пленума на Върховния съд на Руската федерация, не са провеждани в Краснодарския край. (...) Щетите, причинени например от пожар, са застрахователно събитие, но ако пожарът, от своя страна, е резултат от терористична атака, тогава се прилага съответното изключение“
      Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• - От 350 години, за първи път русия започна война без украинци в армията си. Нито войници, нито офицери. Видяхте ли до къде я докараха войната без нас?

Коментар

• bat_vanko
          bat_vanko коментира
          Редактиране на коментар
          Войната се обръща от към западния фронт, но те са бавноразвиващи и си нямат “ден победой”, а отбелязват предимно колосалните жертви (колосални за бавноразвиващи които мислят че човешкия живот има стойност, математически са нищо спрямо жертвите на “победителите”).

• blackfirefly
          blackfirefly коментира
          Редактиране на коментар
          Като към коя година почва този западен фронт, къде точно и като как обръща войната!?! bat_vanko звучиш като от сериала "Ало, ало"!
          Последно редактирано от blackfirefly; 23-05-26, 18:11.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Това в Украйна е една от най големите грешки на Германия . В началото повечето украинци посрещат германците като освободители но понеже Украйна е в списъка на Хитлер с малоценните нации от които трябва да останат най много 30 % от първия ден германците почват с палежите и разстрелите . И пак с украински произход са най много от полицейските структури в окупираните територии .

• 26.03.2026
        Тръмп: Иран ни умолява да сключим сделка
        Железен е! Още ги върти на шиш и не откликва на молбите им....
        В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

• BatGeorgeone
          BatGeorgeone коментира
          Редактиране на коментар
          Не откликват оти са слаби, не са железни като американците

• Ами сугирно. Кой знае колко е станал дизелът в Иран вече...

И коментаторите...

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          bat_vanko Робската психика е състояние на духа и за съжаление е нелечима . Независимо колко сме свободни в момента винаги ще си намериш някой господар защото явно без такъв не можеш да живееш .

• bat_vanko
          bat_vanko коментира
          Редактиране на коментар
          Ти му казваш да не си дърво господар, да живее свободно, то ти обяснява как свободата е робството?!? Синджира лае, кучето на море…

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Нито тогава нито сега съм бил роб на някой а ти щом се чувстваш така си е твой проблем .

• Бензин 20 ст. литъра? Кой от тук списващите има реални спомени от 60-те години на миналия век? Или дядо му му разказвал?
        Щото аз много добре си спомням какъв рев беше, когато го направиха левче литъра - с една заплата пълниш 4 резервоара на Жигулката (две ходения от СФ до морето) и останалото време пасеш трънки и глогинки, ако им сезонът.

Хронология на цените на бензина в НРБ (1960 – 1989 г.)
        1960-те години – ноември 1979 г. ~ 0,20 лв. Стабилен период на ниски цени. Масовият бензин А-86 струва 20–22 стотинки за литър. Горивата в НРБ тогава са по-евтини от лимонадата (която е 25-30 ст.).
        Ноември 1979 г. – есен 1985 г. ~ 0,40 лв. до 0,80 лв. Правителството на Тодор Живков приема мащабното Постановление №50 от ноември 1979 г., провокирано от Втората световна петролна криза. Цената на по-нискооктановия бензин се вдига двойно и прескача 40 ст., а в началото на 80-те А-93 (Супер) се установява на 0,80 лв..
        Септември 1985 г. – 1989 г. 1,00 лв. С Протокол „А“ № 890 на Политбюро на ЦК на БКП от 13 септември 1985 г. и последвало правителствено постановление се извършва драстично поскъпване на живота. Бензин А-93 (Супер) официално става 1,00 лев за литър, а А-86 става 0,90 лв.
        Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Гагич сега не можем да мечтаем не 5 години а 5 дена да не се променят цените на горивата . Резервоара на цялата серия леки автомобили ВАЗ от 2101 до 2107 беше 39 литра абсолютен обем от пълен до празен . На автомобилите АЗЛК серия 408 и 412 резервоарите бяха 47 литра . На АЗЛК серия 21412 55 литра . Волга ГАЗ 24 60 литра . Тогава щата ми в АС Москвич като монтьор беше 320 лева .
          Последно редактирано от sek.1; 23-05-26, 07:15.

• Друго е по-показателно - некогиш бензинът е бил евтин, но по цариградското движението е било рехаво.
        Сега горивата струват малко под кило череши, но по цариградското не може да се мине по никое време на денонощието от колони и задръстване.

Съвсем трети въпрос е: що му казват задръстване след като всички които кибичат в него са все много отворени?

И коментаторите...

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          То и сега е рехаво като столичаните в повече си отидат по родните места .

• Тълси Габард си е тръгнала.
        До сегашната политика и отношение Тръмп/Путин се диктуваше от нея. М да - определено се очаква промяна в Америка
        Споменаха че след посещението на Путин в Китай , Тръмп бил бесен...

Много е криво когато разбереш че са те водили за носа

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Чааааакай малко,нали Путин беше шефа на Тръмп,какво стана с тая басня?

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Босе важното е кой с какво се е върнал . Като гледам вашия се върна с поредния среден пръст .

• Айде може ли аз?!!!
        Към дата 9.9, на баба ми брат и, е екзекутиран. А Дядо си чака неговата екзекуция. Комунисти бе, не като Сек.1 от партизански род, бля.
        Тези хора, чисти комунисти, идеалисти, към днешна дата, съм сигурен че щяха да залюят путин(ката) и целия им род и държава.
        Ама е, те, имаме квото имаме...

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Момци колко изпълнени смъртни присъди има миналата година в меката на демокрацията САЩ ?

• blackfirefly
          blackfirefly коментира
          Редактиране на коментар
          Някъде четох, че за миналата година са завишени в пъти!!!

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          От началото на годината са 26 https://www.youtube.com/watch?v=PvhNLQwVMew в общи линии само Китай ги бие ама ако сложим на глава от населението щатите водят от всякъде .

• До 1990-та година са екзекутирани доста престъпници. Брата на баба ти за какво пресъпление е екзекутиран?
        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Иване!😂 Не ти ли прави впечатление,че сам се надъхваш и после се палиш!?🤣 Пич,съжалявам те наистина. Дано някой ден се излекуваш от виденията си.😘😂😂

• MM1980
          MM1980 коментира
          Редактиране на коментар
          Не искам да им дрънкам костите... Ако съм аз, грях ми на душата, ама бих им подписал смъртните присъди...

п.п. Айде - с дядо ми и други са направили някакъв саботаж докато са били мобилизирани, 44-та година. Точка. Било каквото било.
          Последно редактирано от MM1980; 23-05-26, 21:17.

• blackfirefly
          blackfirefly коментира
          Редактиране на коментар
          Интересни са такива подробности.,. Не знам защо слагаш точка...

• Основния наритив на Копийките (платените руски тролове) е как за едните можа за другите не

Европа показа че е независима и последователан
        Париж обяви израелския министър на вътрешната сигурност за персона нон грата

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          И той взе че си го премести .

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          И Путин така 🤪🤣🤣🤣🤣

Шаран къде си,кълви и тука

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Путин поне 20 пъти при всеки пакет санкции които му налага ЕС .

• blackfirefly коментира
        Вчера, 22:20

Защото не знам повече... Баба ми и дядо ми бяха страхотни хора, преминали през много. Когато те можеха да ми отговорят на въпросите, аз бях прекалено малък, не знаех въпросите. Когато знаех въпросите, те бяха на възраст да не ги занимавам с такива неща.
        Точка. Било каквото било, живеем днес, не в миналото.

Коментар

• blackfirefly
          blackfirefly коментира
          Редактиране на коментар
          Трябва да познаваме историята си и най-важното да я приемаме такава, каквато е била и да не я изопачаваме!!! Лично за мен щеше да ми бъде много интересно....

• MM1980
          MM1980 коментира
          Редактиране на коментар
          Съгласен съм, и на мен ми се иска да знаех повече, но просто когато ми щукнаха всички въпроси в главата, те бяха прекалено възрастни, за да ги занимавам с неща, които едва ли ще им е приятно да си спомнят.

• https://www.bitchute.com/video/yYjN2fIcsfRI

Коментар

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Ако ти направи впечатление,главите са без заряд. Това би трябвало да ти говори нещо! Но по-странното е друго. На клипа ВСИЧКИ говорят на руски. Нещо не го ебават "македонския" 😂

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Че той украинския е по измислен и от македонския . И съответно Украйна е по измислена държава от Македония . Украинския го говори само Зеленски и някои висши държавни служители въпреки че родния им е руски . Същото като в Македония . Ето ти го Зеленски . Поредното доказателство че еврейството е най интернационалното в тоя свят . https://www.youtube.com/watch?v=2sf81QNpEHY

• BatGeorgeone
          BatGeorgeone коментира
          Редактиране на коментар
          Говорят на украински това във видеото с атаката с Орешник, в Киев повечето са украинци, Изтока е повече руски, Западна Украина е повече украинска, като Севера и Юга са според съседите.

• Първоначално публикуван от MM1980 Преглед на мнение
        blackfirefly коментира
        Вчера, 22:20

Защото не знам повече... Баба ми и дядо ми бяха страхотни хора, преминали през много. Когато те можеха да ми отговорят на въпросите, аз бях прекалено малък, не знаех въпросите. Когато знаех въпросите, те бяха на възраст да не ги занимавам с такива неща.
        Точка. Било каквото било, живеем днес, не в миналото.
        Мир на праха им!

Но не слагай точка, поне заради тия две неща - първо ти си горд техен потомък, тяхната кръв тече във вените ти, и второ преди време почти на всякъде и сега само на някой места по света и "добрите и лошите" са читави хора!

И по време на ПСВ и на ВСВ и в Афганистан и в Близкия Изток и в Ирак, и от двете страни на конфликтите има, имало е и винаги ще има читави хора.

Дори в същата тази война в Украина, по празници и при особени ситуации, се виждат моменти, когато човещината надделява, особено в началото на войната.

Сега обаче във войните има много наемници, това са НЕхора, това са изверги сеещи смърт за шепа монетки, единственото хубаво нещо е, че тия боклуци повечето оставят да наторяват където се бият.

Е снощи гледах в Ливан как боклуците взривят цивилни домове и се кефят, гнусни колумбийски наемници, същите са и в Украина, от другата страна са чеченците и шиптарските изверги, същите безмозъчни жестоки примати, бият се на която страна им платят и където ги прати ходжата (щедро заплатен от едната или от другата страна).

И последно но не по значение - знанието на миналото определя настоящето и бъдещето на всички ни, не му слагай точка!
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BatGeorgeone
          BatGeorgeone коментира
          Редактиране на коментар
          Дядо ми, лека му пръст, също беше участник във войната, от неговото формирования само той е останал жив, татко ми каза, защото бил дисциплиниран и когато немските офицери го обучавали, дядо ми простото селянче много внимавал и слушал, другите пушели и си говорели смешки.

Един единствен път дядо ми сподели няколко думи за войната когато го питай, инак НИКОГА и дума не обелваше, според мен защото се надяваше и вярваше, че войната е нещо от миналото и няма никога да се върне.

• MM1980
          MM1980 коментира
          Редактиране на коментар
          Това което успях да намеря в интернет - били са мобилизирани, в Солун са избомбили някакъв кораб. Еми, грях ми на душата, ама това си е смъртна присъда... Дядо рода му е бил бая богат, по точно от на майка му страната. Пра-дядо ми е участвал в септемврийското въстание, бил е и той пред екзекуция, обаче родата на пра-баба ми, с кинти, са се намесили и са го спасили.
          Баба е от бедно семейство. 8 братя. Единия екзекутиран (най - малкия, баба беше следваща по възраст, по - малка), има и едно дете умряло от глад...
          Та така.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Така де ама окупационния корпус в Гърция и Сърбия са преди 09.09.1944 година . През онова "демократично" време 20 години е действал закона за защита на държавата по който без съд и присъда са избити хиляди .

• Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
        Да те питам,ти с мисълта за Путин ли заспиваш и се събуждаш,че го виждаш навсякъде!?🤔 Ще се побъркаш.
        До ден днешен никой от радетелите Путин да дойде не ми е отговорил на въпроса как към момента и в обозримо бъдеще как руската армия може да се окаже в България ?

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          То и оня с мустаците така като вас пък му се наложи да си тегли куршума . Босе по тая логика вашата е 100 пъти по зле като 3 месеца едни тарамбуки ви показват среден пръст .

• bat_vanko
          bat_vanko коментира
          Редактиране на коментар
          Математика, логика, факти, това са непонятни неща за магията.
          Магията замита всичко научно!
          Омагьосания не прави разлика между два конфликта и резултати им:
          - Агресора/терориста е нападател в първия и нападнат във втория.
          - Напредъка няма да коментираме, че шанса за прозрение отрицателен. Възприятията байпаснати.
          - Загубите на първия нападател са 7 цифрени и петорно по-високи от отсрещните, а във втория случай са двуцифрено и около 300 пъти по-малко.
          Но когато си омагьосан можеш само да заключиш след като си бръкнал в едно лайно, помирисал и облизал пръста, да кажеш “дааа, лайно е”…

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Пак стигаме до въпроса суверенитета на Украйна по малък ли е от този на Иран и Венецуела ? С какво Тръмп е по различен от Путин ?

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 7 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X