Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WW3 - Трета Световна Война

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

...Украйна е "държава 404"

Хахахахаа е това ми "направи деня"
    Не го бях чувал въпреки, че фит-вам доста добре на това, което си нахвърлял като профил
    Враг усраине

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      🙄 Че това отколе е червена нишка, тропосваща тоз форумЪт? Повтаря се на хиляди-хиляди-безчет места, вкл. и по-горе в тази тема.

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Мненето ми за усрайната е в подписа, за сапунерките много преди да има изобщо подпис.
      Конкретният лаф ме изкефи и беше нов за мен

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Кой какво е "дал" на света и кой какво представлява в момента са 2 различни работи. Те и руснаците са "дали" на света Менделеев и Чайковски например, ама в момента са морална, икономическа, ценностна и каквато друга се сетиш дупка.
    Спарки, с ръка на сърцето кажи за последните 10 години колко време си прекарал извън София област и колко часа си вложил за да се информираш каква е реално ситуацията извън София област?

Колко стотин часа видеота изгледа снимани в последните няколко години и колко десетки книги прочете по темата за ситуацията в Иран?

Аз, знам отговора и без да ми потвърждаваш - замисли се тогава колко голяма е дупката в твоята "реалност" където ти на бялото казваш черно без дори да си имаш и бегъл поглед върху ситуацията.

Моите семейни зъболекари са иранци, познавам ги от 15тина години, имам приятели иранци съученици на децата, имам колеги иранци. Имам приятели българи ходили много пъти в Иран, тук във форума има хора описали Иран.

Реална случка от днес във влака, влизат група момиченца около 18-20 години, супер добре облечени, красиви, възпитани, добре изглеждащи и ми направи впечатление, че говорят на арабски...

Седнаха зад мен и се заслушах какво говорят. Веднага щом се напълни влака, смениха на английски език. Една баба се приближи до нас с един тежък куфар, едното момиченце веднага скокна - Да ви помогна госпожо, с тежкия багаж?

Оказа се, две са иранки другите са арабки, но от солидарност всички говореха на арабски(официален език в Иран е фарси, но почти всеки там знае арабски, а многохора и добър английски), а после от възпитание говореха на английски във влака.

Говореха си нормални момичешки неща, за дискотеки, за сватби, за клюки, за родителите си, но ми направи впечатление възпитанието и външния вид.

Работих предимно със Саудитци около година, няма такава сган, имат супер образовани и интелигентни хора но това са предимно млади учили в Европа, останалото + старата генерация са изроди и смятат всички несаудитци за унтерменшен и се държат подобаващо.

Имах опита да уча с доста ОАЕ и Бахрейнци, отново млади, добре образовани и интелигентни - само наполовина по-гнусни от саудитците, отново смятат и се държат с останалите като с унтерменшен.

Около година работа с Йордан, същото като Бахрейн, робовладелци и прозиониски подлоги както саудитците и околните арабели.

За незапознатите с детайлите ходили само до Дубай всичко е цветя и рози, но реалноста е, че 90% от работната ръка са НЕместни, тоест приказния лукс и уют свършва с мола и ресторанта, всичко останало е на нивото на Северна Корея.

Самия факт, че някой сравнява Иран с коя да е арабска държава в региона, не говори добре за неговата информираност.

Въпреки изолацията и санкциите вече десетилетия, Иран е нещо, което арабелите не могат и на половина да достигнат като цел в които и да е позитивни насоки - образование, възпитание, култура, поведение, здравно състояние на обществото и т.н.

Неуместно е да се сравнява икономическо, финансово и индустриалсно състояние защото освен Куба и Иран много малко други места на планетата са под такава обсада и санкции вече десетилетия.

П.П.

Чак сега видях Спарки какви неща си изписал за Иран, то са убийства на протестиращи, то са трепане на иномислещи и друговерци...

В Иран се намира НАЙ-ГОЛЯМАТА регионална еврейска диаспора извън исрахел, така е е от векове и не смятат да се местят в посока окупирана Палестина, познай защо!

В демократичен ЮК за последните година и нещо има почти 10 000 арестувани и много вече осъдени за писания в Интернет против зиониските територия на окупирана Палестина, в Русия за подобни неща арестуваните са под 500 при популацация два пъти ЮК.

В демократична Германия и свободна Франция нямаш право да споменаваш определени думи инак арест, съд и пандела, в Северна Корея дори не биха си позволили такова отношение към народа си.

В САЩ около 1% от населението е в затвора и около 3% от популацията е влизала в затвора в рамките на една година, супер демократични статистики и пример за подражание!
    Последно редактирано от BatGeorgeone; Вчера, 19:56.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Аз пък познавам едни българи които грам акъл нямат та по логиката с рибките ……….👳🏼‍♀️още мааааалко остава да се съглася в демокрацията царяща в Иран или там каквото някои БУДНИ умове я наричат
      Последно редактирано от BENZBOSS; Вчера, 20:07.

• sparkybg
      sparkybg коментира
      Редактиране на коментар
      Жоре, за мен има 2 вида хора - читави и не-читави. Толкоз. От там нататък са само нюанси. Кви чалми носят, какъв цват са и т.н. - отдавна съм надживял тия дълбоко вкоренени в обществото ни стереотипи.

Държава, в която могат да те утрепят на протест е кенеф. Еднозначно. Както и да ми ги оправдаваш, няма да мине. Хвалбите за Русия.... без коментар.

Не сравнявам. Показах снимка. Толкоз.

Ако утре замина за Германия или Франция и постоя една седмица, вероятността да се върна жив и здрав клони към 100%. Ако замина за Русия или Иран, процента е мноооого по-мисък. Такива са фактите. Пък ти ме убеждавай колко било хубаво.

ПП: Историята на Ливан е показателен пример за много неща по отношение на заобикалящите ги държави и народи, впрочем.

• Страна, в която бесят хора по площадите, не ми я хвалѝ. Ся, че много от тук пишещите мечтаят КМБ да се превърне в такава, а защо не и вместо бесилки да гледаме набити на кол ами ако им се сбъднат мечтите, верват ли си, че нема да ги сполети съдбата на бай Перилай?
    Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• kartechar
      kartechar коментира
      Редактиране на коментар
      Е па преди нЕма 82-83 гОдин единомислещите с дядото на А. Й. гордо разнасяха такива на кол по села и паланки, че нЕкои и детски! Та такава страна за хвалба ли е?

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      По едни не много далечни времена КМБ си е била баш такава страна. И да, в днешно време има хора, които си мечтаят пак да бъде така!

• bat_vanko
      bat_vanko коментира
      Редактиране на коментар
      Те силно желаят да стане такава отново, за да могат да си мълчат в панелките като всички останали. Да не смеят гък да кажат навън, ама в къщи да могат да си раздават правосъдие, кеф ти на децата, кеф ти на жената, но това не от агресия, ами защото ги обичат и трябва да ги възпитат сурово!!!
      А на вън е разрешено само да викаш УРА носейки плаката на гошо тръбата, докато те вали радиоактивен дъжд от Чернобил… (кемтрейлса му е дерта сега, а той имунизиран от 86-та)

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Страна, в която бесят хора по площадите, не ми я хвалѝ. Ся, че много от тук пишещите мечтаят КМБ да се превърне в такава,?[/URL]
    Ако това се случи - България рязко ще дръпне напред!!
    Ние не сме бедна страна ами ограбена.
    Ако има обесен политик на площада България ще просперира!
    Ако има крадец обесен на площада - ами крадците рязко ще намалеят - като видят какво се случва!

Бесенето е справедливо и честно. Защото то е наказание за определено тежко престъпление!
    И е демократично - като не искаш да те бесят - просто бъде честен!
    Това е!

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Малииии,по-лека с бесенето,че ще ни затворят темата и отиде и война и чудо,необесени ще си останем

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      bat_vanko, преди Девети не е било по-различно. И по-лошото е, че тогава казваме, че страната ни е била цивилизована, правова и тн. И най-вече, че всички онези убийства, включително и на деца, са се вършили с безмълвното съгласие на онази интелигенция. Било е жалко..

• sparkybg
      sparkybg коментира
      Редактиране на коментар
      И кой, Мише, казва кое е справедливо?

Някой верно не е учил достатъчно. Чети я тая история. НИКОЯ държава не е прокопсала от бесене на "неправилните" по улиците. По-добре 1000 виновни навън, отколкото 1 невинен на бесилото. Постави се на мястото на тоя един - не, не е ОК, а?

Топлата вода е открита отдавна.

• Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      🤠🤠🤠🤠🤠

Разстрел не става ли,това с бесенето много трудоемко ми се вижда пък и е Иран примерно си ги стреля демократично по улиците еле па тия нарушили справедливия закон според справедливите с пушка в ръка.

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      Абе гледам и вие от време на време си ги стреляте на улицата и то без нужда. Ама при вас това сигурно става демократично!?🤔

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Къде го гледаш това,по МосФилм ли?

Гледал…..един сенатор каза…..гледай,може па да вденеш нещо макар,че много се съмнявам

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
    Ако това се случи - България рязко ще дръпне напред!!
    Ние не сме бедна страна ами ограбена.
    Ако има обесен политик на площада България ще просперира!
    Ако има крадец обесен на площада - ами крадците рязко ще намалеят - като видят какво се случва!

Бесенето е справедливо и честно. Защото то е наказание за определено тежко престъпление!
    И е демократично - като не искаш да те бесят - просто бъде честен!
    Това е!
    Следващата логична стъпка би била Мишев да размахва камшика в плантацията крещейки "берьети памук мърши мързеливи". Нали?

Ех Мишев, Мишев... Написа маса глупости на тема икономика. Предсказанията ти (по-правилно е прогнози, но предсказания е по-точно) не се сбъднаха и тогава за около месец засрамен се беше скрил под леглото.
    Когато се поотсрами, опипа почвата с една - две по семпли простотийки, и когато се убеди че форумната памет се е "изалцхаймерила" и никой не те сочи с пръсти "ма тоя к'ви тъпотии пишеше" отново се включи в боя...
    Защо не си остана на скришно под леглото?
    Имаш ли лимит на глупостите?
    Би ли могъл да не даваш всичко от себе си в едно мнение, а да оставяш някои от простотиите и за друг път?

И ако обичаш, когато ти задам въпрос - отговори, а не се крий под масата.
    Това няма да накара въпросите да изчезнат...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Пряко определяне какво е добро за ТЯХ от самите ТЯХ се прави например с избори. Честни.
      Спарки нашите последни са честни та честни ама нещо си недоволен от резултата . Няма угодия . Като МВР ви събере парите за кебапчета на циганите изборите са опорочени

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• sparkybg
        sparkybg коментира
        Редактиране на коментар
        Да, в Северна Корея всичко е чудесно. Леят се реки от мед и мАсло и едни доволни от всичко в живота хорица си живеят съесем безгрижно и безметежно под Неговите грижи.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Някои като не стават за нищо и друг им е виновен

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Босе що тоя мандат твоя и името не му споменава на поредния Ким ?

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение

Това е!
      За съжаление при демокрация и техния глас е важен.
      А манипулирането на вота е пряко свързано с Убразофането ....

За честноста на изборите- Радев -между 500 000 и 700 000 гласа отгоре- основно в поколението З.
      ( студентите и младите- който не ги интересува нищо са били мобилизирани от Радев да гласуват ???? Опашки в студентски град , маса студенти гласували с декларация... )
      Разликата от мнозинство до абсолютно мнозинство ...
      Обаче забележете темата за Руската хибридна изборна машина и онлаин Не се коментира в българия.
      Странно когато става въпрос за избори в европа е тема №1, а тук пълно мълчание.
      Уброзовавуание

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Кой ги е мобилизирал не знам ама целия 12 клас на голямата дъщеря са отишли да гласуват . Това само може да ме радва че младите не са хептен безразлични . С какво Радев може да привлече гласовете на младото поколение ? По скоро няма алтернатива .

• bat_vanko
        bat_vanko коментира
        Редактиране на коментар
        По-добре да е мълчание, Ганьо получава аритмия, когато разбере че са го ‘лъзнали с пропаганда
        Лично мнение: процеса тук бе дългогодишен и нямаше пиково тикток омагьосване.

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Спарки нашите последни са честни та честни ама нещо си недоволен от резултата . Няма угодия . Като МВР ви събере парите за кебапчета на циганите изборите са опорочени
      Недоволен съм, но го приемам. Ако нещата се сговнясат достатъчно да не виждам перспектива тук, няма да съм тък. Тънката разлика е че ако бях иранец в Иран, нещата нямаше да стоят по тоя начин.

И да, избрахте си поредния "спасител", който ще направи поредното мазало. Те друго не могат. Гледането на един и същи филм всеки път с надеждата да свърши различно вероятно си има дори диагноза, но най-малкото показва липса на памет.

ПП: Пари за кебапчета се видя кой дава. Не, не са "мойте хора" - не гласувам, нито за Тиквон, нито за Шиши. За сметка на това лично съм ги гледал твойте как го правят на няколко поредни избора. Сега доволна част от същите се пребоядосаха в "прогресивни".
      Последно редактирано от sparkybg; Днес, 08:40.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Липсва им робството на някои

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        За това изкараха на протест повече хора от 1990 година .

• blackfirefly
        blackfirefly коментира
        Редактиране на коментар
        Спарки, мини пътя Копривщица - Пазарджик. На картата е път, а ма нема такъв. Караш през полето и посредата на къра гледаш забит знак Vignette. Ма нема се пуашиш, с джип си. А па селата през които минаваш са неква серия на филм на бъдещето, ама след ядрена война. Това само малка илюстрация. Не знам къде въртиш тези километри, но явно не се отбиваш много от магистрала, или си с некви розови очила...

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 2 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
    X