Обява

Свий
Няма добавени обяви.

3 милиарда за шоу или как най-ефективно да защитим родината

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 3 милиарда за шоу или как най-ефективно да защитим родината

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Ами с Черно море
    Нимой така - Ще изгониш на Баце туристите
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Ами с Черно море

Е те тука сьм АЗ
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
        Нимой така - Ще изгониш на Баце туристите
        Е що? Като на пионерски лагер - ще си крадат един да друг знамената и ако станат особено рано ще си пикаят в чая.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Ясене тия трябва да спрьт да правят деца и да почнем ние,има няма 2 поколения и може да имаме лек шанс за 3 дни.Те имат повече гастьрбайтери в Германия от колкото ние имаме народ между границите ни.За кое време говориш,мен няма да ме има тогава,че и децата ми,внуците едва ли ще им е до това като гледам кой на кьде драска.
          Ми какво да ти кажа - средното за Турция е по-малко от моите деца. С тенденция да спада, а моите да растат. Плюс това ако се оцапа там положението има къде милион турски граждани с майчин език български. Бягали са натам, ще избягат и насам.

Само един социализъм от венецуелски тип им трябва (а точно натам са тръгнали) и след 20 години ще са ни равностойни. Това ако ние си седим на място де.

Коментар

След 20 години патроните им още ще стрелят,а тия 30 милиона дето ги имат под 30 годишни ще са още вьв вьзраст на която се носи ХК та аз не го виждам ма как да е.Ние не на това ниво да стоим,двойно да скочим пак сме за никьде.

Близо 80 милиона,средна вьзраст 30 години,врьзват пишките на вьзел и след 20 години пак имаме едни 40 милиона мьже на по 50 години,женската им част от армията не я броя.

http://www.worldometers.info/world-p...ey-population/

НИЕ - 7.1 милион и средна вьзраст близо 44 години - сметни грубо аритметично колко мьже сме и кьде сме след 20 години.Или викаш да скачам на жената и да не се мотам

http://www.worldometers.info/world-p...ia-population/

Оптимист си ти ма мое ги бием на карти,на табла ще ни опукат с много
            Последно редактирано от BENZBOSS; 25-07-16, 21:23.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              След 20 години патроните им още ще стрелят
              Както много, ама много добре всички знаем, война с патрони не се прави. Ако беше за патрони, С. Корея да е покорила света, а Русия да е избутана в Европа. Други държави нямаше да има.

Ама понеже война се прави с пари, светът изглежда ето така както изглежда.

Коментар

Ми ти кажи с кого ще воюваме та да ти кажа как и с какво. Ако пак ще " генерираме сигурност" - е ясна работата.
                Ние (в актуалната си кондиция) не сме в състояние да генерираме сигурност (а би било прекрасно) - и несигурност не можем да генерираме (да не си помислиш). Можем да генерираме буря в чаша вода - с потенциал (на бурята) единствено сами да се задавим.
                А единственият, с когото е състоятелно да воюваме (и фактически също така единствен, с който - пряко, или косвено - сме воювали, по време съществуването на Третата ни държава) на теб ти е поне толкова ясен (напълно допустимо - и повече), колкото и на мен.
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  Ние (в актуалната си кондиция) не сме в състояние да генерираме сигурност (а би било прекрасно) - и несигурност не можем да генерираме (да не си помислиш). Можем да генерираме буря в чаша вода - с потенциал (на бурята) единствено сами да се задавим.
                  А единственият, с когото е състоятелно да воюваме (и фактически също така единствен, с който - пряко, или косвено - сме воювали, по време съществуването на Третата ни държава) на теб ти е поне толкова ясен (напълно допустимо - и повече), колкото и на мен.
                  Ако говориш за източните индивиди колкото повече ги опознавам толкова по- малко им се плаша.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Както много, ама много добре всички знаем, война с патрони не се прави. Ако беше за патрони, С. Корея да е покорила света, а Русия да е избутана в Европа. Други държави нямаше да има.

Ама понеже война се прави с пари, светът изглежда ето така както изглежда.

Е МИР да е,ще ме караш да ти вадя кьде сме ние и кьде са те по мангизи ма няма смисьл - то и Монако не е бедно ма не вземе да скочи на Франция примерно и да видим.

Сьгласен сьм напьлно с Кучето и качеството му - като няма количество поне качество да има ма то и такова няма.При нас бачка едно момче пенсионерче от Тихина,Варненските морски.Ми.........няма да продьлжавам,мерак има ма с ГОЛ мерак може да наблегнем на количеството само
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Ако говориш за източните индивиди колкото повече ги опознавам толкова по- малко им се плаша.
                      Плашенето и неплашенето, са ирационални категории за контекста. Като трябва - трябва.
                      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Чакайте сега да се разберем.Това там в паралелния свят дето воюваме с Турция е на ниво/състояние на БА и ТА за 2016 (наша си ) година?
                        И друго ми е интересно те от къй чеп ще ни нападат?Имат нужда от още няколко милиона хемороиди?

Коментар

За ефективна отбрана се искат или много пари или много пушечно месо.
                          Така и не разбрах от прочетеното досега, кое се смята за по-реалистичен вариант?
                          Компромисните варианти предлагат най-лошите последици от двете алтернативи + липса на резултат.

Коментар

Първоначално публикуван от komuso Преглед на мнение
                            Чакайте сега да се разберем.Това там в паралелния свят дето воюваме с Турция е на ниво/състояние на БА и ТА за 2016 (наша си ) година?
                            И друго ми е интересно те от къй чеп ще ни нападат?Имат нужда от още няколко милиона хемороиди?
                            Не бе това е ирационалният страх на нашенеца. Лично мен повече ме притеснява факта, че тук почнаха да се пръкват разни паравоенни структури. Но както казват в полк Азов "Всеки тракторист рано или късно си намира електотехника".

Коментар

Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
                              Ами не. Пари трябват. Пушечното месо е патент на едни държави дето повече ги бива в нападението.

Коментар

Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
                                Така и не разбрах от прочетеното досега, кое се смята за по-реалистичен вариант?
                                Компромисните варианти предлагат най-лошите последици от двете алтернативи + липса на резултат.
                                А какво ще кажеш за хибриден модел ? Примерно а ла Райхсвера преди 1935 ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X