От: Затягане на режима за оръжията в ЕС

Ако напишеш аз обичам........, ще излезе всичко за обичта към нещото, ако напишеш аз не обичам.....същото , ще излезе обратното, с все таблици и сравнения.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Затягане на режима за оръжията в ЕС
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
МНого хитрo, ама аз поровичках не намерих статистическо оборване на 2-те таблици "guns per cpita"& "murders per capta":Първоначално публикуван от Анастас Анастасов (rova) Преглед на мнение
Ако напишеш аз обичам........, ще излезе всичко за обичта към нещото, ако напишеш аз не обичам.....същото , ще излезе обратното, с все таблици и сравнения.
https://en.wikipedia.org/wiki/Number...ita_by_country
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o..._homicide_rate
Ти какво намери?В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Нашите поне всичките са деца и внуци на такива .Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеТе комунистите /бивши няма/- ясно, ама днешните европеисти?Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Не съм и търсил, говорих за общото правило на получаването на информация в нета. Но, не вярвам, че този факт е с единствено обяснение " строг " режим по отношение на огн. оръжие.Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеМНого хитрo, ама аз поровичках не намерих статистическо оборване на 2-те таблици "guns per cpita"& "murders per capta":
https://en.wikipedia.org/wiki/Number...ita_by_country
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o..._homicide_rate
Ти какво намери?Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
Коментар
-
Там имаше война, бай дъ уей. Освен това наличното орУжие е 90 % незаконно, за което властта умишлено си прави пас предвид бурното минало и неясното бъдеще. Пък и местните са навикнали да копаят дупки, вместо да викат журналисти и полицияПървоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение...М/у другото ме впечатли притежанието на оръжия в комшиите отам Трън - интересно как още не са се избили, щото е около х10 на наличното у нас! Макетата също са далеч от нас...
.
P.S. Аааа...забравих: Сръбският закон е по- рестриктивен от нашия. Въздушното и газовото оръжие, както и всякакви лъкове и арбалети в Сърбия са приравнени към огнестрелното.Последно редактирано от icos; 29-11-15, 10:32.And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
Коментар
-
Ти ги остави нашите, те са ясни. Онези в Брюксел са ми на прицел в питанката. Хем ги клецкат в момента, хем вдигат пара да се разоръжаваме. Абе тия в евро парламента да не са джихадисти под прикритие?Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеНашите поне всичките са деца и внуци на такива .Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение..Да забраним тероризма?
Идиоти!
Забраняваме секса и оргазмите - няма да има изнасилвания и нимфоманки(болест е все пак)
Калашниците в Париж все пак не са български, а югославски (всички знаем за ислямско-югославската дружба)
В момента закона позволява да го утрепеш, ако влезе с взлом в домът ти. Ключовото е с " в взлом" ако ти е било отключено - увисваш.Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнениеЕ, едно е да ти ходи в нивата, друго е да ти нахлуе в къщата. Все имот, ама .................Последно редактирано от DBRS; 29-11-15, 11:11.байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
184-то място на Сърбия по ниво на предумишлени убиства как се връзва с написаното от теб, че нещо не ти хващам тезата?Първоначално публикуван от icos Преглед на мнениеТам имаше война, бай дъ уей. Освен това наличното орУжие е 90 % незаконно, за което властта умишлено си прави пас предвид бурното минало и неясното бъдеще. Пък и местните са навикнали да копаят дупки, вместо да викат журналисти и полиция
.
P.S. Аааа...забравих: Сръбският закон е по- рестриктивен от нашия. Въздушното и газовото оръжие, както и всякакви лъкове и арбалети в Сърбия са приравнени към огнестрелното.В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Съгласен съм, че нещата на са толкова плоски, но когато насложиш няколко такива инфота и детайли се получава и дълбочинаПървоначално публикуван от Анастас Анастасов (rova) Преглед на мнениеНе съм и търсил, говорих за общото правило на получаването на информация в нета. Но, не вярвам, че този факт е с единствено обяснение " строг " режим по отношение на огн. оръжие.
В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Ей това ми стана интересно, би ли обяснил с подробности?Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
В момента закона позволява да го утрепеш, ако влезе с взлом в домът ти. Ключовото е с " в взлом" ако ти е било отключено - увисваш.
Коментар
-
(3) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм., бр. 120 от 1997 г., бр. 75 от 2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилищеПървоначално публикуван от solart Преглед на мнениеЕй това ми стана интересно, би ли обяснил с подробности?байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Явно им е кеф да ги таковат чалмите . Както вървят нещата в обозримо бъдеще айфеловата кула ще стане минаре на джамия .Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеТи ги остави нашите, те са ясни. Онези в Брюксел са ми на прицел в питанката. Хем ги клецкат в момента, хем вдигат пара да се разоръжаваме. Абе тия в евро парламента да не са джихадисти под прикритие?Със същата вероятност можеше да са български ; руски ; румънски ; ГДРейски и тнт . На времето натам изнасяха всички . След разпада на държавността в Сирия ; Либия и Ирак никой не знае със сигурност колко и какво оръжие от складовете е отишло в ръцете на терористите . То и преди арабите не си падаха много по отчетността . Албанската и косоварската мафия може да ти закара всичко където искаш в Европа .Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнениеКалашниците в Париж все пак не са български, а югославски .Последно редактирано от sek.1; 29-11-15, 19:44.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеГоворим за оръжие, за дрога, курви и т.н. - не тук."Клецкането" не беше ли за друго място?Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеТи ги остави нашите, те са ясни. Онези в Брюксел са ми на прицел в питанката. Хем ги клецкат в момента, хем вдигат пара да се разоръжаваме. Абе тия в евро парламента да не са джихадисти под прикритие?
Цитат от цитата, даден в първия пост по темата:
Надявам се да няма пак обиден/и участник/ци от съвсем резонните мерки за защита от свободно блуждаещи пушкала под носа на търсещите такива.Натискът за предприемане на такива мерки е особено силен, след като се оказа, че атентатът срещу френското списание Шарли Ебдо е извършен с автомат "Калашников", който е бил обявен извън експлоатация, за да бъде свободно продаван на пазара.
Коментар
-
Все повече съм убеден че ти наистина си на космическо разстояние от оръжието, и правилно ми се струва. АК изваден от експлоатация е пълен брак и ако изобщо стигне до свободна продажба на пазара то той е предназначен само за колекционери и е обезопасен до степен да виси на стената като картина. Хващаш се на свободните писаници на журналята като....виж ми първи ред от подписаПървоначално публикуван от сто Преглед на мнение
Цитат от цитата, даден в първия пост по темата:
Надявам се да няма пак обиден/и участник/ци от съвсем резонните мерки за защита от свободно блуждаещи пушкала под носа на търсещите такива.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар