Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затягане на режима за оръжията в ЕС

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Затягане на режима за оръжията в ЕС

Ако напишеш аз обичам........, ще излезе всичко за обичта към нещото, ако напишеш аз не обичам.....същото , ще излезе обратното, с все таблици и сравнения.
    Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
    "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
    "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от Анастас Анастасов (rova) Преглед на мнение
      Ако напишеш аз обичам........, ще излезе всичко за обичта към нещото, ако напишеш аз не обичам.....същото , ще излезе обратното, с все таблици и сравнения.
      МНого хитрo, ама аз поровичках не намерих статистическо оборване на 2-те таблици "guns per cpita"& "murders per capta":
      https://en.wikipedia.org/wiki/Number...ita_by_country
      https://en.wikipedia.org/wiki/List_o..._homicide_rate
      Ти какво намери?
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
        Те комунистите /бивши няма/- ясно, ама днешните европеисти?
        Нашите поне всичките са деца и внуци на такива .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
          МНого хитрo, ама аз поровичках не намерих статистическо оборване на 2-те таблици "guns per cpita"& "murders per capta":
          https://en.wikipedia.org/wiki/Number...ita_by_country
          https://en.wikipedia.org/wiki/List_o..._homicide_rate
          Ти какво намери?
          Не съм и търсил, говорих за общото правило на получаването на информация в нета. Но, не вярвам, че този факт е с единствено обяснение " строг " режим по отношение на огн. оръжие.

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
            ...М/у другото ме впечатли притежанието на оръжия в комшиите отам Трън - интересно как още не са се избили, щото е около х10 на наличното у нас! Макетата също са далеч от нас...
            Там имаше война, бай дъ уей. Освен това наличното орУжие е 90 % незаконно, за което властта умишлено си прави пас предвид бурното минало и неясното бъдеще. Пък и местните са навикнали да копаят дупки, вместо да викат журналисти и полиция .

P.S. Аааа...забравих: Сръбският закон е по- рестриктивен от нашия. Въздушното и газовото оръжие, както и всякакви лъкове и арбалети в Сърбия са приравнени към огнестрелното.
            Последно редактирано от icos; 29-11-15, 10:32.
            And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Нашите поне всичките са деца и внуци на такива .
              Ти ги остави нашите, те са ясни. Онези в Брюксел са ми на прицел в питанката. Хем ги клецкат в момента, хем вдигат пара да се разоръжаваме. Абе тия в евро парламента да не са джихадисти под прикритие?
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                ..Да забраним тероризма?
                Идиоти!

Забраняваме секса и оргазмите - няма да има изнасилвания и нимфоманки(болест е все пак)

Калашниците в Париж все пак не са български, а югославски (всички знаем за ислямско-югославската дружба)

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                Е, едно е да ти ходи в нивата, друго е да ти нахлуе в къщата. Все имот, ама .................
                В момента закона позволява да го утрепеш, ако влезе с взлом в домът ти. Ключовото е с " в взлом" ако ти е било отключено - увисваш.
                Последно редактирано от DBRS; 29-11-15, 11:11.
                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
                  Там имаше война, бай дъ уей. Освен това наличното орУжие е 90 % незаконно, за което властта умишлено си прави пас предвид бурното минало и неясното бъдеще. Пък и местните са навикнали да копаят дупки, вместо да викат журналисти и полиция .

P.S. Аааа...забравих: Сръбският закон е по- рестриктивен от нашия. Въздушното и газовото оръжие, както и всякакви лъкове и арбалети в Сърбия са приравнени към огнестрелното.
                  184-то място на Сърбия по ниво на предумишлени убиства как се връзва с написаното от теб, че нещо не ти хващам тезата?

Коментар

Първоначално публикуван от Анастас Анастасов (rova) Преглед на мнение
                    Не съм и търсил, говорих за общото правило на получаването на информация в нета. Но, не вярвам, че този факт е с единствено обяснение " строг " режим по отношение на огн. оръжие.
                    Съгласен съм, че нещата на са толкова плоски, но когато насложиш няколко такива инфота и детайли се получава и дълбочина

Коментар

Съгласен, но пак стигаме до момента с човешкият елемент, пушка сама не гърми.

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение

В момента закона позволява да го утрепеш, ако влезе с взлом в домът ти. Ключовото е с " в взлом" ако ти е било отключено - увисваш.
                        Ей това ми стана интересно, би ли обяснил с подробности?

Коментар

Първоначално публикуван от solart Преглед на мнение
                          Ей това ми стана интересно, би ли обяснил с подробности?
                          (3) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм., бр. 120 от 1997 г., бр. 75 от 2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилище
                          байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                          Суперспам - спама на суперите

Коментар

Ти ги остави нашите, те са ясни. Онези в Брюксел са ми на прицел в питанката. Хем ги клецкат в момента, хем вдигат пара да се разоръжаваме. Абе тия в евро парламента да не са джихадисти под прикритие?
                            Явно им е кеф да ги таковат чалмите . Както вървят нещата в обозримо бъдеще айфеловата кула ще стане минаре на джамия .
                            Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                            Калашниците в Париж все пак не са български, а югославски .
                            Със същата вероятност можеше да са български ; руски ; румънски ; ГДРейски и тнт . На времето натам изнасяха всички . След разпада на държавността в Сирия ; Либия и Ирак никой не знае със сигурност колко и какво оръжие от складовете е отишло в ръцете на терористите . То и преди арабите не си падаха много по отчетността . Албанската и косоварската мафия може да ти закара всичко където искаш в Европа .
                            Последно редактирано от sek.1; 29-11-15, 19:44.
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Говорим за оръжие, за дрога, курви и т.н. - не тук.
                              "Клецкането" не беше ли за друго място?

Цитат от цитата, даден в първия пост по темата:

Натискът за предприемане на такива мерки е особено силен, след като се оказа, че атентатът срещу френското списание Шарли Ебдо е извършен с автомат "Калашников", който е бил обявен извън експлоатация, за да бъде свободно продаван на пазара.
                              Надявам се да няма пак обиден/и участник/ци от съвсем резонните мерки за защита от свободно блуждаещи пушкала под носа на търсещите такива.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение

Цитат от цитата, даден в първия пост по темата:

Надявам се да няма пак обиден/и участник/ци от съвсем резонните мерки за защита от свободно блуждаещи пушкала под носа на търсещите такива.
                                Все повече съм убеден че ти наистина си на космическо разстояние от оръжието, и правилно ми се струва. АК изваден от експлоатация е пълен брак и ако изобщо стигне до свободна продажба на пазара то той е предназначен само за колекционери и е обезопасен до степен да виси на стената като картина. Хващаш се на свободните писаници на журналята като....виж ми първи ред от подписа
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X