Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затягане на режима за оръжията в ЕС

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Затягане на режима за оръжията в ЕС

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
    По сега действащото законодателство в България физическите лица могат да придобиват за самоохрана и самоотбрана само късо нарезно оръжие с дължина на цевта до 300 мм . Всичко останало е за лов и спорт и е забранено използването му за охрана . За да придобиеш гладкоцевно ловно оръжие първо трябва да минеш през доста процедури докато станеш ловец . След две години и още дивотии подборен отстрел и евентуално дълго нарезно . За спортни цели е още по сложно щото да станеш член на някой лицензиран стрелкови клуб е малко по трудно от колкото да те приемат във великата масонска ложа . Режима за придобиване и носене на огнестрелно оръжие в България е всичко друго но не и либерален . Всичко което предлагат евро бюрократите е най вече да си опазят задника от собствените си граждани . На терористите и организираната престъпност хич ама хич не им пука за законите . В момента им правят услуга на тях .
    Батка, не е нужно да барат закона за придобиване на оръжие, нека просто да разрешат абсолютно свободното и ненаказуемо законно умъртвяване на гадината, която ти влиза в имота, или посяга на теб и близките ти. Ето тогава ще секнат от раз и циганските набези, и изнасилените и пребити момичета, бабички, стринки и каки по градове и паланки.
    Само се чудя, ако това стане факт, адвокатите дали ще имат какво да ядат?
    Бати несправедливия свят, пичове - убиваш хлебарка, а те съдят за човек!
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Да се забранят също така
      - бутилките
      - бейзбола
      - голфа
      - металните тръби
      - желязото
      - камъните
      - колите
      - коланите
      - ластиците
      - връзките за обувки
      - кубинките
      - брадвите
      - ножовете
      - тупаниците
      - лактите
      - черния пипер
      - ацетона
      - ...........................

Ми така, де, опасни са, ам чи как?
      Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
        Да се забранят също така
        - бутилките
        - бейзбола
        - голфа
        - металните тръби
        - желязото
        - камъните
        - колите
        - коланите
        - ластиците
        - връзките за обувки
        - кубинките
        - брадвите
        - ножовете
        - тупаниците
        - лактите
        - черния пипер
        - ацетона
        - ...........................

Ми така, де, опасни са, ам чи как?
        И пиенето на алкохол, естественно...

Коментар

Батка, не е нужно да барат закона за придобиване на оръжие, нека просто да разрешат абсолютно свободното и ненаказуемо законно умъртвяване на гадината, която ти влиза в имота, или посяга на теб и близките ти. Ето тогава ще секнат от раз и циганските набези, и изнасилените и пребити момичета, бабички, стринки и каки по градове и паланки.
          Само се чудя, ако това стане факт, адвокатите дали ще имат какво да ядат?
          Бати несправедливия свят, пичове - убиваш хлебарка, а те съдят за човек!
          То адвокатите винаги ще имат работа делби ; разводи и каквото още там се сетиш . Просто на тия специализирали в сферата на НПК ще им падне работата . На времето за кратко това беше разрешено ама след няколко разстрела на крадци единя от който го направи Еди Минасян като хвана автокрадец как му отмъква Г класата го отмениха . Уплашиха си тия в парламента че народа от край време сам се е оправял с всякакви там разбойници и няма да има нужда от огромния щат защитници на заплата .Било е преди 09.09.1944 година мой роднина запасен офицер ветеран от войните заварва в нивата си циганин разпрегнал коня да пасе в нивата мангала му се издървил човека вади парабела и с един изстрел в главата го приключва . За компенсация му дават коня и каруцата на циганина . Тогава всеки запасен офицер само с легитимацията си е можел да си купи от магазина каквото иска оръжие . На един мой приятел баща му (лека му пръст) докато беше жив си пазеше легитимацията и две квитанции с които си е купил на времето от оръжеен магазин тогава някъде около мястото на днешния ЦУМ един Валтер РРК и един Браунинг НР които естествено са му взети след преврата . Нормално е бившите комунисти да ги е страх от въоръжения народ нали те така са дошли на власт .
          Последно редактирано от sek.1; 28-11-15, 05:17.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            . Нормално е бившите комунисти да ги е страх от въоръжения народ нали те така са дошли на власт .
            Те комунистите /бивши няма/- ясно, ама днешните европеисти?
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ай ся - не наливайте вода във воденицата на "борцита за обезоръжаване" - да убиеш някой само защото ти е влязъл в имота е малко прекалено, но идеята да се ограничават легалните оръжие и пред гражданите да се създават допълнителни пречки он топ на и до сега рестриктивния режим с идеята да въздействаш по този начин за намаление на престъпността и тероризма, говори за пълна идиотия и/или страх от собствените граждани!
              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Те комунистите поне правеха нещо и живеехме спокойно.
                Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
                  Ай ся - не наливайте вода във воденицата на "борцита за обезоръжаване" - да убиеш някой само защото ти е влязъл в имота е малко прекалено, но идеята да се ограничават легалните оръжие и пред гражданите да се създават допълнителни пречки он топ на и до сега рестриктивния режим с идеята да въздействаш по този начин за намаление на престъпността и тероризма, говори за пълна идиотия и/или страх от собствените граждани!
                  Е, едно е да ти ходи в нивата, друго е да ти нахлуе в къщата. Все имот, ама .................
                  Само DIESEL !!!

Коментар

Е у нас поне за сега на нивата ходиш с мотика.
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Това се е появява по повод щяло и нещяло, а сега и като лек на престъпността и тероризма... - ми не мерси - да го правят другаде и максимлно далеч от мен!

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                        Те комунистите /бивши няма/- ясно, ама днешните европеисти?
                        Няма власт която да иска въоръжен народ. Някои обаче са свикнали, а други - не.

Правеха зер. Криеха сведения.

Коментар

NIKSD, BENZBOSS, да попитам нещо - доколкото ми е известно в Аляска и още един щат /не помня кой/ огнестрелното оръжие се продава абсолютно свободно, така ли е?
                          Е, ако е така не е ли факт, че именно в тези щати престъпността е най-ниска?
                          На знам кои точно са щатите с най-облекчен режим, знам само, че на места със затегнат режим се стрелят най-много. Прекрасен пример са училищата- някой кретен вади идея да ги направи забранени за оръжие зони- даже и полицаи след работа, идващи да си прибират децата, трябва да си заключат в колата патлаците...

Има едно много добро видео, дано го намеря.

https://m.youtube.com/watch?v=pELwCqz2JfE

Мисля, че това е видеото. Показва елементарни статистики по държави и по градове в УСА- където е затегнат режима, престъпността е голяма...
                          Последно редактирано от NIKSD; 28-11-15, 23:16.
                          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                            На знам кои точно са щатите с най-облекчен режим, знам само, че на места със затегнат режим се стрелят най-много. Прекрасен пример са училищата- някой кретен вади идея да ги направи забранени за оръжие зони- даже и полицаи след работа, идващи да си прибират децата, трябва да си заключат в колата патлаците...

Има едно много добро видео, дано го намеря.

https://m.youtube.com/watch?v=pELwCqz2JfE

Мисля, че това е видеото. Показва елементарни статистики по държави и по градове в УСА- където е затегнат режима, престъпността е голяма...
                            Именно. И най-тъпия мангал винаги ша има едно на ум, че бабата отсреща може да е оная от вица, дето го пускахме по Тошово време .........
                            - На летище София, в Ту-154, млад, як мъжага нахлува в пилотската кабина, опира пистолет в главата на командира и казва ''Карай за Виена!'' ''Не мога! Аз съм за Чипровци!'' - отговаря уплашено пилота. ''Бе как си за Чипровци, бе, там няма летище!'' ''Не знам, бе, братче, иди се разбери там с оная баба с картофите и леката картечница!''
                            Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                              ... Показва елементарни статистики...
                              Lies, damn lies and statistics.
                              Нали не си представяш че лявокрилите нямат свои статистики?
                              Щото самата престъпност е крайно относително нещо. Ама ми писна да ви давам примера с Джулиан Асандж и сексуалното насилие.

п.п. ква престъпност в Аляска бе, то там хора няма.
                              п.п.2 Отглеждането на Сара Пейлин е престъпление срещу човечеството заради което бих затрил и целия щат. Ама пусти сантимент към невинните хора.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Lies, damn lies and statistics...
                                Що бе - табличките изглеждат като от уикито, освен ако просто показват само тези, които потвърждават тезата им, ама това лесно може да се провери.....

М/у другото ме впечатли притежанието на оръжия в комшиите отам Трън - интересно как още не са се избили, щото е около х10 на наличното у нас! Макетата също са далеч от нас, а за шведи, норвежци няма да обелвам и дума, щото те на ли са човеци от друга категория а ние сме диваци сс суисидална нишка в гените ни
                                Последно редактирано от bushiDO; 29-11-15, 09:06.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X