Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КНО на дрон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КНО на дрон

Вероятен проблем с мотор, логовете показват повишени вибрации малко преди срива . На записа се чува нещо като лагер ... , но събота ще го чопля .
    LZ1UFS

Коментар

Копирано от друга тема от форума Много хубави унищожители на дронове

https://www.youtube.com/watch?t=256&v=StxbkWLLTMI
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

А иначе нищо ново под слънцето:
        https://www.youtube.com/watch?v=1m0iUlkoe8A

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Самолет на 5 километра от пистата с колко мислиш лети?Дрона не го смятам.
          Аха...така да. Впрочем, изобретателят от първия пост ВЕЧЕ си има неприятности:

http://www.courant.com/breaking-news...721-story.html

The Federal Aviation Administration said Tuesday that it was investigating whether Austin Haughwout violated its regulations, which prohibit the careless or reckless operation of a model aircraft.

Тоз младеж ще излезе, че е качил пищов на дрон, за да се пази от мацките, които не ги кефи идеята да ги снимат на плажа от въздуха

And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Невнимателно и безотговорно ползване на 3 педи от земята каквото видях в пьрвия клип?Ако кача едно пищовче на джипка в гората дали ще ми скочат и магистралните полицаи???Да беше нагазил около близка приводна или над Белия Дом то да,забранено е там,но в гората кое му е забраненото сьс или без пищов?

Утре си правя лодчица и закачам един пищов на нея пьк да видим дали Армада де ЩШатите ше ми скочи.Тия сьвсем откачиха,нищо не е сгазило момчето.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Има значително по ефективни и високотехнологични анти- дрон пво системи: https://youtu.be/Au8zUPg6LE8
              08седемшест5едно513четири

Коментар

Преди няколко месеца един такъв дрон замалко не се удари в кацащ самолет на Хийтроу. Пилотите бяха много загрижени за възможността да бъде засмукан в някой от двигателите и да събори самолета точно по време на критичните маневри при кацане. За месеца не съм сигурен, но имаше такъв инцидент със сигурност тази пролет. Та опасност да попадне такова в ръцете на малоумник винаги ще има, което пак ни връща към проблема с малоумниците и условията за намаляването на бройката им по някакъв начин.
                Subaru Legacy 2.5
                Suzuki GS500 E

Коментар

А баш,не е дрона виновен,а малоумника е за сецание.Като ги забранят та какво,то е забранено и хвърлянето на фасове по улиците
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

...Тия сьвсем откачиха,нищо не е сгазило момчето.
                    Tи, като гледам, досега си нямал досег с ФАА и идеята им за авиационна безопасност?

http://tellmenow.com/2014/03/video-f...ile-skydiving/

...According to spokesman for the Federal Aviation Administration, or FAA, Ian Gregor, “any activity that could affect a pilot’s ability to concentrate on flying or cause the pilot to be jostled could constitute a violation of federal aviation regulations.” As one can imagine, the fact that the two were having sex in the plane, provides reasonable suspicion that the pilot may, or could have been, distracted...

And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Летя през седмица,баща пилот,баща му и той,идея си имам,но тия са безнадеждни.странна ми е тъпата им логика.С този пистолет я уцелиш нещо я не,ако му закачиш един Молотов то със сигурност повече шанс имаш да отрепеш някой. а да забранят бутилки и бензин па да ги видим.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Летя през седмица,баща пилот,баща му и той,идея си имам,но тия са безнадеждни.странна ми е тъпата им логика.С този пистолет я уцелиш нещо я не,ако му закачиш един Молотов то със сигурност повече шанс имаш да отрепеш някой. а да забранят бутилки и бензин па да ги видим.
                        Ти мани майтапа ама през миналия мандат на ГЕРБ когато министър на вътрешните работи беше Цв.Цв. във връзка със зачестилите палежи на автомобили предложи съвсем официално да забранят продажбата на бензин в туби . Добре че никой не се върза на малоумната му идея . Някъде из форума и тема имаше .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

' цвьцвь маркуч не знае ли какво е?И тоя бил министър на вътрешните.Е такива малоумници се мъчат и тук да ни дават наклон на маркучите
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Проблема с уцелването е решим. Една камера зад пищова настроена на "равна мушка" и ела гледай снайпер.
                            Проблема е, че всеки откачалник има възможност. А щом има възможност, повод винаги ще се намери.
                            сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                            dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Специално за видеото от първия пост- пълна безсмислица. Кому е нужно да монтира пистолет с ръкохватка, със съответния пълнител в нея, спусък и т.н. на устройство без ръце и пръсти. На това му трябва само цев, затвор и далеч по- прагматично конструиран пълнител. Вероятно и релсов механизъм за намаляване на отката... абе, нищо общо с КНО. Синхронизацията на изстрел и движение на перките, което да компенсира отката е по- сложното нещо. Съмнява ме пистолетът от видеото да стреля с истински патрони.
                              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Радиоуправляеми самолетчета има от годините когато бях чавдарче (а това беше доста отдавна), малко по-късно станаха масови и хеликоптерите. Вече има и реактивни модели с прилична товароносимост - шибваш му 2 кила от нещо силно гърмящо - и ето ти летяща бомба. Досега никой не се напъваше да ги забранява, ама понеже някакъв пъпчив тинейджър курдисал на баща си пистолета на дрон - и айде да забраняваме сега.

По тая логика скоро ще ни трябват бележки от психото и КОС за да си купиш отвертка, а вилиците ще са със серийни номера и ще се водят на отчет в районното....
                                Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X