Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ирак, последни новини...
Свий
X
-
От: Ирак, последни новини...
Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение... а вдругиден...
Дай Боже да не си прав!
Амин!
Коментар
-
Ми ето ти за начало http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...BE_359643.html
Коментар
-
Борбата с каква и да е тирания, система, ред или там кой както си го възприема, изключва ли разхлаждането с вентилатор и ползването на часовник за да си "в час"?Извън "западния свят, западната цивилизация" не е задължително да живеят аборигениПървоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеВ петък халиф Ал-Багдади бе на петъчната молитва в джамия в Мосул. Ето как изглежда той.
Духащ му в гърба вентилатор и часовник на дясната ръка май не се връзват с образа на борец със западната тирания и блаблабла...
Всеки трети е шести
Коментар
-
Ако наистина вярваш (и проповядваш) отказване от всичко земно "в името на...." - да изключва.Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнениеБорбата с каква и да е тирания.... изключва ли разхлаждането с вентилатор и ..0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Начало на какво? Кога за последно са били обединени сунити и шиити в нещо сериозно? За останалите да не питам...Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеМи ето ти за начало http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...BE_359643.html
Ясно прозиращите мераци на Багдади от тук
не означават автоматично подкрепа на останалите мераклии, нали?"Назначаването на лидер е задължение на мюсюлманите, което бе пренебрегвано през годините", заявява Багдади, твърдейки още, че не е търсил поста на халиф или лидер. Той го определя като "бреме", пише още Би Би Си.
"Аз съм вашият лидер, въпреки че не съм най-добрият сред вас. Ако видите, че съм прав, подкрепете ме, а ако видите, че съм грешен, посъветвайте ме", продължава лидерът на ИДИЛ.
Коментар
-
Според зависи. Ко питаш БПЦ - няма нищо грешно 'са возиш у Линкълн и да носиш ташовници за 5-6 цифрени суми в ойро. Та явно бързо прихващат иноверците....Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеАко наистина вярваш (и проповядваш) отказване от всичко земно "в името на...." - да изключва.Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
Именно баш. Церквата дет'пей не си плАтила токта, и той щял да си продаде на търг личния саатник, щот да го плАти, ами от дека кинти за този часовник бре Коле ( онова Багдади е същ'0 )Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнениеСпоред зависи. Ко питаш БПЦ - няма нищо грешно 'са возиш у Линкълн и да носиш ташовници за 5-6 цифрени суми в ойро. Та явно бързо прихващат иноверците....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Нещо праскаш по инерция всички религии и течения им под един знаменател. Точно тия, нищо такова не проповядват.Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеАко наистина вярваш (и проповядваш) отказване от всичко земно "в името на...." - да изключва.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Този е толкова халиф колкото Плевенлиев беше ръководител на България, срамежлив брадатко с "хубав напевен глас" нищо повече, интересно ще е да се разбере кой дърпа конците, щото този смешник е просто пионка, в тубата има намнайсе други брадатковци които имат повече авторитет и излъчване от този.Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
Кой и защо се заигра с кюрдите и всички брадясали радикали е въпроса, а колатералните поражения май тепърва ще ги усещаме, за съжаление.Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Да, монарсите Сауд имат много по-състоятелни основания за подобни претенции, ма и те го дават по-кротко.Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеТози е толкова халиф...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
"Назначаването на лидер е задължение на мюсюлманите, което бе пренебрегвано през годините", заявява Багдади, твърдейки още, че не е търсил поста на халиф или лидер. Той го определя като "бреме", пише още Би Би Си.
Поредния на който властта ще му е тегоба, но иначе не му пречи да отправя призиви.Ми като ти е тежко - откажи се!Ех бабо, за колко много неща си била права...Пък и отдавна е казано - тежка е царската корона, ма не я дават на хамалите да я носят...Всеки трети е шести
Коментар
-
От вечерния час и от рАкията ще да еПървоначално публикуван от davc Преглед на мнениеНещо праскаш по инерция всички религии и течения им под един знаменател....
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Дядо, не беше онази снимка с Абрамс фотошоп. Сега ако брадясали биха го извадили, а после да го подкарали, щеше да стане голям резил - Абрамс у чалмаджиите.
Само че тези са си го запалили, както се вижда от тази снимка.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар