Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с много въпроси...оптики?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз с много въпроси...оптики?

Ква гаранция бе пичове, абе аз да не приказвам на китайски?Добра и ефтина не търсим бе братче, виках че искам да пробвам дали функционално ще ми пасне, а не ако не, да си светим с червеното кръстче у дебелото черво.Нали и водопроводната тръба ми била крива, ама от балкона до най-далечната точка на двора са има-нема триесе метра.Аре да ги видим костенурките нинджи дали ше оцелеят да дойдат при мене на балкона да пиеме по едно сръбско кафе.Или ше ми се порадват на осипката.
    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
      Ква гаранция бе пичове, абе аз да не приказвам на китайски?Добра и ефтина не търсим бе братче, виках че искам да пробвам дали функционално ще ми пасне, а не ако не, да си светим с червеното кръстче у дебелото черво.Нали и водопроводната тръба ми била крива, ама от балкона до най-далечната точка на двора са има-нема триесе метра.Аре да ги видим костенурките нинджи дали ше оцелеят да дойдат при мене на балкона да пиеме по едно сръбско кафе.Или ше ми се порадват на осипката.
      Предложих ти и повтарям- ще ти дам един Комп М 2 със стойката за сайга. Ако ти пасне ще видим и за цена нещо.
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
        Предложих ти и повтарям- ще ти дам един Комп М 2 със стойката за сайга. Ако ти пасне ще видим и за цена нещо.
        Искрено ти благодаря, ама ако всеки започне да се възползва...Стойка имам, еднаква и за двете.Комп май е по-скъп от Про, неяснно за мен защо.
        Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
          Искрено ти благодаря, ама ако всеки започне да се възползва...Стойка имам, еднаква и за двете.Комп май е по-скъп от Про, неяснно за мен защо.
          Не го бери гайле- знам на кого да давам.

Коментар

Аз лично съм малко пристрастен към Артемис на Меопта . Поне до преди десетина години бяха като всичко чешко изключително здрави и качествени на добра цена . Калине вие ги предлагахте по едно време какво ще кажеш ?
            Последно редактирано от sek.1; 22-10-13, 07:01.
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Аз лично съм малко пристрастен към Артемис на Меопта . Поне до преди десетина години бяха като всичко чешко изключително здрави и качествени на добра цена . Калине вие ги предлагахте по едно време какво ще кажеш ?
              Меопта е оптималният избор когато говорим за прилична оптика без изхвърляния. Говорим за тук де- за Европата. Прилична оптична система, читава механика и не на последно место достъпна цена. Има още една добра фирма която не иска мама тате и аз - румънските IOR - ама нещо у нас не ги долюбват не знам защо.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                Меопта е оптималният избор когато говорим за прилична оптика без изхвърляния. Говорим за тук де- за Европата. Прилична оптична система, читава механика и не на последно место достъпна цена. Има още една добра фирма която не иска мама тате и аз - румънските IOR - ама нещо у нас не ги долюбват не знам защо.
                Не ги долюбват заради зделания като с тесла вид,заради тубосите които ти ограничават избора на монтаж и заради теглото.Иначе другото им е Ок!

Коментар

Първоначално публикуван от goiko Преглед на мнение
                  Не ги долюбват заради зделания като с тесла вид,заради тубосите които ти ограничават избора на монтаж и заради теглото.Иначе другото им е Ок!
                  Допълнение...прекалено сложните тактически скали на някои от предлаганите модели дразнят при използването им за ловни цели
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ЙОР.jpg
Прегледи:1
Размер:42.5 КБ
ID:5529699Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ЙОР 2.jpg
Размер:29.0 КБ
ID:5529700
                  Последно редактирано от emil5koff; 22-10-13, 21:38.

Коментар

Е то това е скала Хорус.... аз лично съм и фен ама не съм типичен пример.

Коментар

Свикнеш ли и тази скала е по добра .
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Име:phoca_thumb_l_pkm_a.jpg
Размер:181.4 КБ
ID:5531941
                        The collimator sight PKM-A is designed to facilitate, enhance the rate and accuracy of aiming with small-arms, providing with a large field of view due to simultaneous aiming and target observation with two eyes open.
                        The sight has two modifications: «Zenit PKM-A» with lateral mount and «Zenit PKM-A-01» with Weaver rail mount.
                        Advantages:
                        - wide angle of view
                        - precision boresight device
                        - adjustment of crosshair brightness
                        - blind available
                        - x2 magnification attachment available
                        - airtightness
                        - nitrogen filled airproof sight.
                        Specifications:
                        Magnification: 1X
                        Exit pupil diameter: 20 mm
                        Angular field of view: 12°
                        Number of crosshair gray gradations: 8
                        Running time with maximum brightness: 260 h
                        Illumination voltage circuit: 1.5 – 0.2 V
                        Battery type: АА
                        Adjustment pitch: 2 cm/100 m
                        Working temperature range: -40°С to +50°С
                        Dimensions: 140х70х80 mm
                        PKM-A weight: 360 g
                        PKM-A-01 weight: 430 g
                        Additional kit: unavailable.
                        Всеки трети е шести

Коментар

Това па защо се стяга само с прьсти и му е толкова малка планката за стягане?Никакви цифри ли няма на врьтките горе и на окуляра?И това пьк защо?
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Ба ли га, сигурно под капачките.Е тука се виждат некви знаци.Също така се вижда и допълнителния двукратен увеличител.

Име:Vinokurova_pkm-a.jpg
Размер:124.9 КБ
ID:5533473

Тия иначе правят и това, по него повече цифри се виждат

Име:14783312.jpg
Размер:83.8 КБ
ID:5533474Натиснете снимката за да я уголемите

Име:50782173.jpg
Размер:93.1 КБ
ID:5533475Натиснете снимката за да я уголемите

Име:201305231622111381677305.jpg
Размер:104.3 КБ
ID:5533477Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fffffffffffffffffffo.jpg
Размер:81.4 КБ
ID:5533478

Руска му работа, сделано като с теслата.Хубавото е че има разни руски модели, които доказано вършат работа, опростени са и са издръжливи.Лошото е, че при руското производство е лотария - ако имаш късмет и нацелиш читава партида ще ти служи дълго и безотказно, обаче ако нямаш късмет...
                            Последно редактирано от Самодържец; 02-11-13, 18:24.
                            Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X