Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една новина минала леко незабелязано....Големи сме обучители явно.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Една новина минала леко незабелязано....Големи сме обучители явно.

Афтаноиди ( така сме ги наричали за по-лесно) са забавни хорица. Добре са се адаптирали за тяхните условия, но не искат да се приспособляват да живеят в сегашният свят.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
      Афтаноиди ( така сме ги наричали за по-лесно) са забавни хорица. Добре са се адаптирали за тяхните условия, но не искат да се приспособляват да живеят в сегашният свят.
      На кого ли приличат?

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
        Ти би ли научил на тактика и би ли разкрил тайните на собствената си група пред дрогиран пущун, който от раждането си е захранван с "наслар" и в главата му е набивано че всички останали по закон божи трябва да са му роби?
        Чакай бре! Нямах нищо лошо предвид - просто се сетих, че едно време така "обучаваха" и наборниците в обикновените поделения... Ама, то, както се замисли човек, вярно имаше какво и защо да се крие!
        "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Не знам за арабите но аз имах нещастието да работя с виетнамци в стария завод и честно казано не знам как тая паплач са били американците . Поне тия които бяха при нас бяха страшно мързеливи само гледаха как да развалят машината и да не работят защото по договор техните заплати не зависеха по никакъв начин от производството . Виж против виетнамките нямам нищо против
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Не знам за арабите но аз имах нещастието да работя с виетнамци в стария завод и честно казано не знам как тая паплач са били американците . Поне тия които бяха при нас бяха страшно мързеливи само гледаха как да развалят машината и да не работят защото по договор техните заплати не зависеха по никакъв начин от производството . Виж против виетнамките нямам нищо против
            Малко отклонение със сексуален привкус - През 1982 или 1983 г. един колега от Полувисшия институт по съобщенията "Аврам Стоянов" - София, беше прихванал след секс с виетнамка някаква разновидност на гонореята, която в България никога не е била регистрирана. Завалията изписа две кофи мастило при кварталния, защото от диспансера бяха изпратили сигнално писмо, като за потенциален разпространител на опасна зараза. Това лекарска тайна, това дикретност, никакви ги нямаше.
            Ама на кой да се жалиш. Така си и завърши без да си намери приятелка.
            Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
            "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

И при тях има някакво разделение на касти . Двама се водеха към нас в машиноремонта единя няма да го забравя никога . Викахме му просто Ха и беше много добър тенекиджия всички виетнамци изпитваха панически страх от него и им беше партиен секретар . През войната е командвал разузнавателен отряд един ден като го видях на покрива гол до кръста косата ми се изправи едва ли можеше да намериш и 20 квадратни сантиметра кожа която да му беше цяла без следи от прорязване и други рани . Другия беше пълна противополжност майка му беше във Франция от там му пращаше дънки ; парфюми и други стоки които той търгуваше тука .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Има развитие по темата - http://offnews.bg/index.php/268591/l...at-v-balgariya

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X