От: Оръжията през обектива...

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Оръжията през обектива...

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

Немска машина...Първоначално публикуван от green Преглед на мнениеСтрахотен танк! Страхотен дизайн! Преполагам и защитата му ще е на ниво!
 Обърни внимание на знамената на покрива. При тях компромиси няма.
 Това е модификацията 2006 година за градски боеве.
 -Камуфлаж градски тип;
 -скъсено оръдие;
 -гребло за премахване на барикади;
 -външен телефон за разговори с екипажа.
 -допълнителна защита от РПГ и др. пехотни противотанкови оръжия...
 -мигачи фарове и огледала за задно виждане, според ЗЗП 
 Последно редактирано от big_dragon; 12-09-15, 12:45.
 Коментар
- 

Това май само компютърен вирус го оправя. Да му угаснат всички екрани вътре и да му прецака джойстика. сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор. сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
 dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
 Коментар
- 

И аз съм се питал какво става ако.....Предполагам, че има някакъв начин да бъде все още бойна машина и без електрониката.Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнениеТова май само компютърен вирус го оправя. Да му угаснат всички екрани вътре и да му прецака джойстика. ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''. ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
 Коментар
- 

И какво като е Виндоус?
 На моя кораб Вин 2003 сървър управлява пропулсивния комплекс и генераторния комплекс.
 А това са 1000 човешки души някъде в нищото.

Само че виндоуса няма никакви връзки с нищо извън системата.
 И така е вече 8 години Land Rover Discovery II, V8 4.0 Land Rover Discovery II, V8 4.0
 VW Golf VI variant
 Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
 Коментар
- 

Не, че е по темата и, че аз съм специалист, ама след като на GSM-ти им вкарват вируси този танк не може да няма никаква връзка навън. Те сигурно са го защитили, ма ...сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
 dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
 Коментар
- 

E каква нова картечница е изобретил, като е сложил едно КПВТ на някакъв лафет?!?Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеИ това доживяхме !Ние не сме неутрални!
 Коментар
- 

А не е прецедент . И ние си имаме в историята поп артилеристПървоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеИ това доживяхме ! "червения" поп Андрей от Медковец през септемврийското въстание 1923 година . 

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата . "червения" поп Андрей от Медковец през септемврийското въстание 1923 година . 

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
 Коментар
- 

Не е това този не е изобретателПървоначално публикуван от sek.1А не е прецедент . И ние си имаме в историята поп артилерист "червения" поп Андрей от Медковец през септемврийското въстание 1923 година . [ATTACH=CONFIG]825151[/ATTACH] "червения" поп Андрей от Медковец през септемврийското въстание 1923 година . [ATTACH=CONFIG]825151[/ATTACH] За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
 0878 79 20 61 Борис
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар