Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
Да де ама на едното радара ще му изпече яйцата на кертечаря,някой пак е спал като е проектирал
Те шведските яйца корави с оловна черупка. На версията за янките е с друг радар но и той ще олюпи картечаря.
Между другото в нормални условия, тоест не се налага използване на картечницата възможно картечаря да чете вестници вътре и да избегне облъчването.При версия ако работи нон стоп радара де.
Три - осовата стабилизация е проблема. Щото в морето освен напред назад и на ляво на дясно има нагоре -надолу. За по- малки платформи от 20 мм Вулкан не се рентира.
Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
No man left's behind !!!!
Да де ама на едното радара ще му изпече яйцата на кертечаря,някой пак е спал като е проектирал
Тия, предвидени ли са да се връщат след акция
Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
О да,с такива патрулират тук около брега,охраняват кораби и подводници и ни дебнат нас добрите да не станем лоши.Ако говориш за екшън при война там вече не знам,зависи от екшъна,но да патрулирам тук пък да ми се пържат яйцата мммммм жената няма да е доволна
Той Калин го е обяснил ама чукча не читател а писател.Жиростабилизирани морски платформи за калибър под 20 мм не се произвеждат защото са скъпи и крайно не ефективни за малките калибри.И да може да се каже ,че разбирам от руска морска артилерия защото вече 18 г работя с такава(АК-726 и АК-230) и почти всеки месец стрелям ако не с единият то другият калибър и знаеш ли колко е средният разход на 30 милиметровки при стрелба от вътрешен пост(не от колонка) по варел(условна мина) на растояние 200 метра???И колко от тях са във варела???
...и знаеш ли колко е средният разход на 30 милиметровки при стрелба от вътрешен пост(не от колонка) по варел(условна мина) на растояние 200 метра???И колко от тях са във варела???
Ми кажи де (ако не е закрита информация, разбира се).
Коментар