Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинговане на оръжие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тунинговане на оръжие

С рамковия е по-неудобно и има луфтове, е има си и плюсове де, зависи кой какво търси. Най-добре човек да се сдобие с няколко и да пробва.

Приятно съм изненадан от цените.
    Последно редактирано от The Back Bone; 16-01-13, 22:25.
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Да не отварям нова тема.Дайте съвети за студена оксидация.Кой каква е ползвал, доволен ли е от качеството и оценява ли я като препоръчителна.Модифицираме една цев и се налага да се мацне малко на границата м/у оксидацията и хрома.
      Всеки трети е шести

Коментар

Аз съм ползвал. Течна немска в шишенце, марка не помня. Става наистина черно, но при най-малката влага и избиваше ръжда, иска си редовна смазка. Като цяло не съм доволен.

Коментар

Първоначално публикуван от simeonauto Преглед на мнение
          Да не отварям нова тема.Дайте съвети за студена оксидация.Кой каква е ползвал, доволен ли е от качеството и оценява ли я като препоръчителна.Модифицираме една цев и се налага да се мацне малко на границата м/у оксидацията и хрома.
          Дулния срез ли оправяхте?
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Моите чернилки след тунинга:
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от Mad Dog; 13-02-13, 15:01.
            Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
            No man left's behind !!!!

Коментар

Мад Дог от бая време се каня да те питам. За АК и подобните му мерната линия не ми харесва, фабричната имам предвид (имам си основателни причини). Противно на всички очаквания, искам да знам кка може да се вдигне и скъси, като релсата да е възможно най-дълга. Втория вариянт ми харесва, донякъде. С тази релса капака може ли да се свали бързо? Идеята за висока и по-късичка мерна линия ми е за да се монтиран нови мерни прибори (фибро оптични) и един ЕОТЕК, така че мерната линия на бързомереца и механичните да съвпада. В същото време да може да се рзглоби при нужда без да необходим някакъв инструмент. Страничния монтаж на Н моделите на АК го изключвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                Мад Дог от бая време се каня да те питам. За АК и подобните му мерната линия не ми харесва, фабричната имам предвид (имам си основателни причини). Противно на всички очаквания, искам да знам кка може да се вдигне и скъси, като релсата да е възможно най-дълга. Втория вариянт ми харесва, донякъде. С тази релса капака може ли да се свали бързо? Идеята за висока и по-късичка мерна линия ми е за да се монтиран нови мерни прибори (фибро оптични) и един ЕОТЕК, така че мерната линия на бързомереца и механичните да съвпада. В същото време да може да се рзглоби при нужда без да необходим някакъв инструмент. Страничния монтаж на Н моделите на АК го изключвам.
                Значи при мен решението за това да е с Н монтаж и пластмасова полуложа беше за да запазя относително по ниска маса. Сега мисля да му сложа и друг спирач компенсатор. Галила сега му предстои модифициране на затворната рама (така трудно се зарежда), но за разглобяването няма проблем - сметнато е.... Иначе и него ще го къдря... Аз съм мислел един варинант да взема още един СЛР за експерименти- ду му разкарам механичните мерници, да му сложа магпулски или Ла Ру тактикъл сгъваеми и Аймпойнт (избрал съм стандарт Аймпойн в 2 MOA за себе си) и още някви палавости... Ама това в един по - следващ етап че нещо прасенце касичка е на ребра цялото.
                П.П. Тия дни ще ги пръсна шарени и пак ще ги снимам.

Коментар

Ложа и полуложа с релси имам. Израелска , марка не си спомням, полимерна. Съжалявам, че не си купих алуминуева, по-евтини бах даже. Незнайно от къде имам сгъваем мерник за пикатини , ама незнам от какво е. За сега нямам пушкало, просто питам от любопитство. Тъкмо щех да те питам и за преддната ръкохватка и видях, че си сложил, точно за такава си мисля и аз. Ремък си купих навремето ластичен едноточков, супер удобен. Я сподели какви са ти впечатленията от релса, която тръгва от полуложата и стига назад,без да контактува в задният си край, като се премахва фарбичния мерник (поне си мисля че трябва да се махне) и от задния край.

Коментар

Ложа и полуложа с релси имам. Израелска , марка не си спомням, полимерна. Съжалявам, че не си купих алуминуева, по-евтини бах даже. Незнайно от къде имам сгъваем мерник за пикатини , ама незнам от какво е. За сега нямам пушкало, просто питам от любопитство. Тъкмо щех да те питам и за преддната ръкохватка и видях, че си сложил, точно за такава си мисля и аз. Ремък си купих навремето ластичен едноточков, супер удобен. Я сподели какви са ти впечатленията от релса, която тръгва от полуложата и стига назад,без да контактува в задният си край, като се премахва фарбичния мерник (поне си мисля че трябва да се махне) и от задния край.
                    Ми честно казано не ми допада.... Предпочитам или райл систем с опашка или някаква такава вариация... Пластмасовите полуложи не са опция ако ще хващаш мерник- уж не мърдат , ама....

Коментар

В твоя случай с отделните монтажи, релсата на полуложата и релсата на лястовича опашка (Н-ската релса) на едно и също ниво ли са?

Коментар

В твоя случай с отделните монтажи, релсата на полуложата и релсата на лястовича опашка (Н-ската релса) на едно и също ниво ли са?
                        Не но не ме бърка особено.... Мисля че се сещам какво ще ти свърши работа - Една жвъчка на Тексас Уеъпън системс:
                        http://texasweaponsystems.com/

Ето ти и ревюто на Щурмгевера:

Коментар

Ъ? На това нещо аз вяра нямам. Мисля, че след първия изстрел ще се разхвърчат капаци... аз на стандартния АК слагам стебло от кастьор за по сигурно.... Твоя вариант от последната снимка е най-добър,а ам лично на мен ми се вижда грозен, но пък е корав и няма да мръдне.

Моята откачена мечта и концепция е да се доблиши максимално до един модел на бушмастър примерно, койтоо е с цяла релса от полу ложата до приклада, естествено несравнимо е с АК, просто за пример го давам, мечтата ми е такова Ак с дълга релса, без фабричните мерни прибори а с допълнителни на релсата + ЕОТЕК отворен и мерните линии да съвпадат, за което трябва да св вдигне и скъсии мерната линия, противоречащо на здравия разум, ама аз пък съм си го навил вече, така че някой ден ще стане. По скоро мерната линия не се сккъсява а се измества на зад, т.с. ккато се сметне и окото на стрелеца, пак скъсяване има.

Коментар

Нещо такова?
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:26869d1354564317-what-makes-gun-sexy-tactical-ak-concept-gun-00.jpg
Прегледи:1
Размер:14.6 КБ
ID:5453724

Коментар

Дойдохме си на думата, даже като цялостна окомплектовка ми харесва, само един едноточков ластичен ремък му трябва ....Уф всичкото хубаво ама тоя КОС.........

Коментар

Дойдохме си на думата, даже като цялостна окомплектовка ми харесва, само един едноточков ластичен ремък му трябва ....Уф всичкото хубаво ама тоя КОС.........
                                Е точно такова ще си правя - като дори ще е с двустранно зареждане на затвора.... Мад Дог концепт райфъл.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X