Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как сега посрещат момчета след казармата в Русия.
Свий
X
-
От: Как сега посрещат момчета след казармата в Русия.
Даа, и на мен нещо ми е влязло в окото......Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
Преди да замина в армията - отрязах всички мостове..
След три месеца имах специално свиждане във военното училище....
приятно... хотел... топличко...
След още 20 месеца нещата бяха - все сначале..
Може би съм бил прав, може би съм бил млад...
Може би не съм бил прав... кой знае..
Бил съм на Арбат на празника на десантчиците - през 1989 година беше - грозна гледка - толкова пияни младежи не съм виждал, и с такава арогантност - пък може и да са били прави - кой знае какво са видяли и правили...
Криво..
Коментар
-
За съжаление, няма значение повода, но такова посрещане не може да стане в България. Едно от нещата, които са загубени безвъзвратно. Иначе - настръхнах!Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Видеото е счупеноО, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеВидеото е счупено
Коментар
-
Готино..много .. и верно тая мацка как го отнесе
)
Правено е и в България... В един от столичните молове едно момче предложи брак на приятелката си по този начин с флаш моб ... беше наистина готино
Всичко е до желание !Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
Юра, а видео с дембелями на фишках смотрел - не дембели, а дебили !!!
Блин !!! У каждой медали - две стороньi !
Коментар
-
Прибираме се на 29 декември със влака група току що уволнени граничари , които от 1 година не са виждали асфалт / аз от 27 месеца щото ми взеха и двете отпуски заради издънки , но пък се уволнявам като сержант и с чин мл. лейтенант от запаса / и са били на границата в 10-та наказателна застава "Юнак" по времето на "Голямата екскурзия" . На гарата в Стара Загора милицаите още като ни видяха такива "хубави" ни поискаха документите и се обадиха на гарнизонните .Дойдоха , закопчаха ни и си изкарахме една "весела" нощ в гарнизонния арест вместо със девойки ... е повечето ни бяха забравили , но бързо си припомниха ама това е друга тема .VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар