Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Американски нрави

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Американски нрави

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
    Нещата стоят така - хванеш ли някой да тараши дома ти , можеш да го правиш каквото искаш - само да няма свидетели , да липсва труп и най-важното - теб да не те хващат.
    Или му теглиш куршума, порязваш се с големия кухненски нож и му го слагаш в ръката......Примерно.... абе с две думи проявяваш творчество
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

До: Американски нрави

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
      Или му теглиш куршума, порязваш се с големия кухненски нож и му го слагаш в ръката......Примерно.... абе с две думи проявяваш творчество
      Гледам, гледам то форума се напълнил с командоси достатъчно опитни за да застерлят някого отърват се от трупа му и след това заблудят полицията

Най-вероятната възможност в така описаната ситуация, да заварите някой у вас е да започнете словесно:Кой си ти да ти е*а ма***та? и той,тя то да изфиряса по най-бързия начин а не да се обяснява и да чака да го гръмнете и т.н.
      В този случай е по добре да не го гоните,защото не знаете колко приятели го чакат.
      В повечето случаи на взлом нещата се установяват постфактум.
      На мен ми се случи да заваря една измамница при баба ми и дядо ми да ги калесва да и дадат пари за ...не знам кое пришествие на Исус.Аз отговорих на госпожицата, че съм личен секретар на господ и ако не се омете до две минути ще и уредя среща с него.
      Тя явно разбра намека и се изнесе, но никого не съм бил или застрелвал - макар че имам възможност и за двете.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X