Ами да кажа че това е новата придобивка и все още  не е  тествана.Сдобих се с нея в събота след една кратка  разходка от 867км.Мотора е Монтеса Кота 315 ,ето и някоя друга снимка.Като коментар за сега мога да кажа че е по лек от предния ГАС ГАС и че ми харесва като дизаин защотое Хонда като цяло.
 разходка от 867км.Мотора е Монтеса Кота 315 ,ето и някоя друга снимка.Като коментар за сега мога да кажа че е по лек от предния ГАС ГАС и че ми харесва като дизаин защотое Хонда като цяло.

разходка от 867км.Мотора е Монтеса Кота 315 ,ето и някоя друга снимка.Като коментар за сега мога да кажа че е по лек от предния ГАС ГАС и че ми харесва като дизаин защотое Хонда като цяло.

метален маркуч ,спирачен зилиндър с 4 буталца и шайби за диска че тои е плаващ.Ша направа и снимки да ги видиш.
 метален маркуч ,спирачен зилиндър с 4 буталца и шайби за диска че тои е плаващ.Ша направа и снимки да ги видиш.

няма ли криза при вас бре
 няма ли криза при вас бре 
 ..е..на пепи е малко по запазена тази иска смяна на ватата ..почистване на спирачките и още няколко неща..но пък има талон
..е..на пепи е малко по запазена тази иска смяна на ватата ..почистване на спирачките и още няколко неща..но пък има талон  а на монтесата си е отдясно както на всички японски мотори/
 а на монтесата си е отдясно както на всички японски мотори/ 

...състезател.
...състезател.

!
!

Коментар