..клуба нарастна с още един сериозен представител..

..отдавна бях обещал на щерката мотор ..и то триал че я гледам че с колелото прави некви бъни хопове и го изправя на предна гума..та тия дни си спазих обещанието..триалката е старичка но много много запазена..не можете да си представите каква радост бе като и казах

..усмивката не слезе цял ден

..обърнете внимание ..къде ..са следите от предната гума
 ...
 ...
..разбира се ..още същия ден започват и първите тренировки
 ..в началото малко плахо
..в началото малко плахо 

..в последствие започва да схваща ..

..по едно време и малкия се намесва..и има -смяна на моторите..отначало му бе криво..но после ...каза че.."а бе тат тва било н,оо яко"

..той е вече с по голям стаж..и бързо схваща нещата

..ние ..през това време.....похапваме ..
 ..и в паузите..остава по малко време и за някое и друго кръгче по трасето
 ..и в паузите..остава по малко време и за някое и друго кръгче по трасето  

..барбекюто е загрято на мах..
 ..е на тва му викам аз..мотокрос
 ..е на тва му викам аз..мотокрос 

...любимата ни част от...трасето

..при такива забавни тренировки..няма как и клуба нараства бързо..вече имаме и сериозни 4х4

...те за разлика от нас..тренират и ровят..сериозно

комбинация да му се радваш с кшф и много камъни да качиш с него.
 комбинация да му се радваш с кшф и много камъни да качиш с него.

..жан пиер гой ..като поставяше световен рекорд за каране на задна с триалка..го бях видял че с едни ремъци бе направил да се върти и предната гума..което тогава ми се стори абсолютно безсмислено защото -тя му стоеше само във въздуха..но..явно е имало защо-жироскопичният ефект който създава явно много влияе на устойчивостта на тази толкова лека конструкция
 ..жан пиер гой ..като поставяше световен рекорд за каране на задна с триалка..го бях видял че с едни ремъци бе направил да се върти и предната гума..което тогава ми се стори абсолютно безсмислено защото -тя му стоеше само във въздуха..но..явно е имало защо-жироскопичният ефект който създава явно много влияе на устойчивостта на тази толкова лека конструкция 

Коментар