Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Караньотов в Европейския шампионат по супермото

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    До: Караньотов в Европейския шампионат по супермото

    Ооо последното състезание на Долна го гледах по ТВ-то.Като гледах състезанието и известно време се чудех какъв е тоя син КТМ който караш, после си викам "то ще да е ТМ" и после в Слънчев бряг даже го видях от близо и го наснимах малко.Разкажи малко и за него, паснахте ли си?
    И един малко по особен въпрос: Вярно ли е за си започнал да се занимаваш с мотори на 23г или нещо такова ми бяха казали за теб?Пф то май малко като автобиография ще трябва да ти бъде отговора.

    Трасето на Долна Митрополия има ли възможност да се комбинира и видоизменя някак си, че наистина е малко смотано от 6 състезания 5 да са на една и съща писта?
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

    Коментар


    • #17
      До: Караньотов в Европейския шампионат по супермото

      Той много дълъг отговор ми трябва за тия всичките въпроси , ама нещо нямам време.
      ТМа е голямо чудо! Невероятно бърз е в права линия, но е много труден за обяздване. Определено се понаучих да го карам. В Румъния успях да взема първия манш, а и като цяло усещах нещата, но в началто бях много по-бавен с него. Проблема е в по-засуканите трасета и тези с повече оф. Просто на първите 2 предаваки е изключително трудно да се управляват тези 660сс. Много трудно е да излезеш от бавен заво- на 1ва/ 2ра без да приплъзне задната гума или без да се изправи. В Плевен има 10 обратни завоя, които с 450то взимах на 1ва... На полседното състезание направих личен рекорд, но съм много далеч още от истината. А мотора явно си може, защото рекорда там е на Годзини именно с ТМ660.
      Занимавам се с мотори от 14 годишен. Тогава си взех Симсон . НА 16 ИЖ, на 18 първия западен, Но до мотоциклетния спорт стигнах на 23. Тогава направиха клас "Рокер" и това беше шанса ми да се пробвам, макар и със спорт-турист модел- Suzuki RF900 . Благородно завиждам на тези които от малки имат възможност да се заниамват и имат някой който да ги подтикне, поддържа... защото и след толкова години аз съм си сам, а това е една от най-големите ми пречки да се развия истински. Много е важно да има някой който се вълнува от развитието и постиженията ти и да ти помага- да работи с теб. Ако има сериозне спонсор, човек може да си наеме такива хора- трньори, механици, инженери, но най-истинската мотивация имат близките хора- бащи, братя...
      Трасето в Долна си е едно, без никакви възможности за разиграване на различни варианти.
      К. Кулев

      Коментар


      • #18
        До: Караньотов в Европейския шампионат по супермото

        Ангел Караньотов с мотоциклет КТМ спечели четвъртия кръг от европейския шампионат по супермото в клас S3 на пистата „Пас де ла Каса” в Андора.

        Коментар


        • #19
          До: Караньотов в Европейския шампионат по супермото

          Браво на Ангел В тази връзка искам да попитам Калин Кулев и също така всеки един, който знае, какви са класовете в супермотото в световния шампионат и в България???S1,S2,S3,SOpen,S Maximoto......Доколкото зная S1 e до 450сс, S3 е до 250сс, SOpen е над 450сс, а S2 и SMaximoto?????????????И защо Александър Георгиев кара в България в S1, а с Хлад в световния шампионат са в S2???И на последно място Росен Тончев и Калин Кулев, и в България и в световния шампионат ли карат в S Open??????????
          Предварително благодаря на всички
          SUZUKI DRZ SuperMoto

          Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

          Коментар


          • #20
            До: Караньотов в Европейския шампионат по супермото

            Световен шампионат:
            S1- до 450сс
            S2- над 450сс

            Европейски шампионат:
            S3- дo 250сс
            S Open- отворен клас
            Маxi Moto- над 600сс (само асфалтовата част на пистите от световното)

            Шампионат на Р.България
            S1- до 450
            S Open- над 450

            Караньотов кара Европейско S3 и РШ S1
            Георгиев- 2 кръга (защото вече не кара) световно S2 и РШ S1
            Тончев S Open и в двата шампионата
            Аз карах 1 кръг Maxi Moto защото се проведе само един (другите не вероятно заради липса на участници), 1 кръг Европейско S Open (защото заради ДУПКА в бюджета ходихме само на 2 кръга общо) и S Open в РШ.
            Дано е станало ясно.

            Честито на Ачката отново. Вече води доста сериозно в шампионата и по всичко личи че спокойно ще го спечели. За съжаление очевидно заради кризата на последните състезания нама особено много участници в неговия клас, но пък те карат заедно с S Open така че не скучае В Андора е бил 8-ми общо
            К. Кулев

            Коментар


            • #21
              До: Караньотов в Европейския шампионат по супермото

              Благодаря за инфото и най-важното е, че ми стана ясноВече втора година ви гледам на всички състезанията на Долна Митрополия и на Кюстендил, и сега ще съм на първа линия на купата на нациите на 11.10.2009г.!Моето аматьорско супермото /КТМ LC4 600/ сега го прави бащата на Андрей Асенов от Перник, който кара РШ в SOpen и се надявам, че ще стане добре, поне за любителско и градско каране, и най-важното за удоволствие!
              Пожелавам успех на нашите момчета на 11-ти и дано да няма повече инциденти, както този на 30.08.2009г.
              SUZUKI DRZ SuperMoto

              Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

              Коментар


              • #22
                Караньотов с трета поредна победа в европейския шампионат








                Два кръга преди края на шампионата българинът води с 42 точки на Янина Вьортеле от Германия
                Трети пореден успех записа българският пилот Ангел Караньотов (КТМ) в европейския шампионат по супермото в клас S3. В днешния пети кръг от надпреварата, който се проведе на пистата в Солун, Караньотов спечели 47 точки и продължава да е начело във временното подреждане със значителна преднина.
                Два кръга преди края на шампионата българският състезател води с 42 точки пред Янина Вьортеле от Германия. В клас Open другият български състезател Росен Тончев (КТМ) завърши шести и запази петото си място във временното класиране за европейския шампионат. Преди седмица двамата пилоти, заедно с Александър Георгиев, извоюваха сребърни медали за България в световния отборен шампионат по супермото. Георгиев също участва в Гърция, но в стартовете от световния шампионат в клас S2. Състезанията са по-късно днес. Шампионатът на Европа продължава на 25 октомври в Отобиано, Италия, а финалът е на 15 ноември в Испания
                blitz.bg/sport/article/43644
                [SIGPIC][/SIGPIC]

                Коментар


                • #23
                  До: Караньотов в Европейския шампионат по супермото

                  Браво на нашите момчета, но мога да кажа, че гледах състезанието и единствено яка битка имаше в S1 и в S2, където караха Сашо Георгиев /завършил 7-ми и 6-ти / и Хлад /последен/, като при Ачката няма никаква конкуренция, а при Росен май са стартирали малко състезатели, ако не се лъжа само шестима.Но все пак успехите са си успехи и още повече са БЪЛГАРСКИ
                  SUZUKI DRZ SuperMoto

                  Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

                  Коментар


                  • #24
                    До: Караньотов в Европейския шампионат по супермото

                    Между другото честито на АЧИ вече е европеиски шампион в клас S3 или казано кубатура до 250 см. ЧЕСТИТО

                    Коментар

                    Активност за темата

                    Свий

                    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                    Зареждам...
                    X