Иситина ли е че Караньотов е станал втори в европа при мъжете едва на 14 години никъде не съм го чел, само от майка му и баща му го чувам??
За супер мото става дума де..
За супер мото става дума де..

От Mallory заминахме директно на Европейската купа по супермото в Арад (Румъния). Там Ачи кара с 450сс мотор в клас S1 и... На двете свободни тренировки и квалификациите в събота Ачи даде първи времена пред мен, Росен Тончев (победител в Европейското в S Open в Mallory) и Александър Георгиев, който както почти евсички знаят кара тази година в световното и скоростта му е съвсем световна (9ти време в квалификациите в Италия и 7ма временна позиция в Англия преди да падне)...
. Това може само да ни радва и да ни даде да разберем, че България има бъдеще на световната мотоциклетна сцена!
ако не е проблем се надявам да ни държиш в течение как вървят нещата при вас. Мисля, че за всички ще е интересно!
ако не е проблем се надявам да ни държиш в течение как вървят нещата при вас. Мисля, че за всички ще е интересно!
На последното състезание в Плевен (Долна Митрополия) ни би ВСИЧКИ! Първи и в двата манша! На квалификациите направи български рекорд на трасето - 1:23.9, но Сашко (Александър Георгиев) го подобри във втория манш - 1:23.7. За справка, абсолютния рекорд на трасето е на Давиде Годзини от миналата година на Купа на нациите, когато направи 1:23.2!
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар