Re: Първи мотор - съвети за избор, поддръжка и др.
Хм, интересно. Моята дърта ЛЦ4-ка яко пушеше и гореше като я взех, до 500-600мл на излизане съм стигал, но след като смених буталото не помня да съм доливал.
RFS-а го карам с Igol 10W60 и пак рядко доливам, но ако има доливане е по-скоро защото често отварям капаците на двигателя за "доработки" от колкото да го гори.
Хм, интересно. Моята дърта ЛЦ4-ка яко пушеше и гореше като я взех, до 500-600мл на излизане съм стигал, но след като смених буталото не помня да съм доливал.
RFS-а го карам с Igol 10W60 и пак рядко доливам, но ако има доливане е по-скоро защото често отварям капаците на двигателя за "доработки" от колкото да го гори.
Търся супермото , което ще ми пасне , както на възможностите ми , но също така и да ме поддържа в някакъв адреналин. До сега съм стоял без мотор , бях в процес на събиране на пари и вече гледам за пролетта да съм се сдобил. Мотора ще го ползвам за разходки с приятели , бих искал и да са го карам от време на време на картинг писта , както от време на време да ходя до работа или университет. Значи изключвам мотори 125цц , все пак имам А2 , там карах honda fmx , мотори като него ги изключвам , защото ми е муден.Да подчертая , че ще изкарам А категория , така че нямам ограничение. Другото което е , търся мотор който да няма някаква голяма поддръжка и да не сменям масло на мото часове и да има стартер. Първоначално се спрях на ДРЗ , но не знам дали ще е като FMX макар , че е с 30 кг по лек. Добро впечатление ми направи 525 ехс , но той явно ще ми идва силен или се бъркам
Коментар