Привет Колеги,появи ми се следният проблем,значи при демонтаж и монтаж на предната капла спирачката взе да затяга и трудно се върти каплата.Ще съм много благодарен ако някой може да ми помогне!Весло посрещане на новата година и много късмет през 2010г!Поздрави!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предната спирачка затяга
Свий
X
-
До: Спирачка на доминатор
Колега ако не откриеш сам какво си объркал при монтажа имаш само две решения на проблема,или да потърсиш услугите на някои които разбира или да се научиш да караш на задна гумаПървоначално публикуван от tonilin Преглед на мнениеПривет Колеги,появи ми се следният проблем,значи при демонтаж и монтаж на предната капла спирачката взе да затяга и трудно се върти каплата.Ще съм много благодарен ако някой може да ми помогне!Весло посрещане на новата година и много късмет през 2010г!Поздрави!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
До: Предната спирачка затяга
Значи, при някои предници при неправилно центрована капла м/у коловете се получава също затягане. Пробвай да разхлабиш оста и да я почукнеш (каплата) първо в едната посока, после в другата и ще намериш къде се върти свободно. Най-вероятно точно от това ти е проблема.Honda XR600
Kawasaki KLX650
Honda XL600V Transalp
+359 888 6З5 9З4
Коментар
-
Благодаря за отговорите, значи при връщането на накладките за да монтирам по лесно каплата съм вкарал боклуци между буталата на апарата и гумичките. Последва разглобяване и почистване и сега всичко е наред. Благодаря Ви още веднъж за отговорите.

Коментар
-
Малко е стара темата но и аз да се включа.Имъх същия проблем след смяна на предна гума. Натиснах спирачката два три пъти в началото до като избута долу фиородото. НО след това не връщаше накладките на апарата на мен ми се пада от долната страна има едно малко болче с капачка (поне при мен ) за обезвъздушаването развих го леко.Първо излезна малко въздух и след това потече спирачната течност,затегнах го и сичко си беше наред. Виж ако не си отстранил проблема дали неиска обезвъздушаване.
Христо Нешев:) Скайп - itskata_926050
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
!
Коментар