Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предната спирачка затяга

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предната спирачка затяга

Привет Колеги,появи ми се следният проблем,значи при демонтаж и монтаж на предната капла спирачката взе да затяга и трудно се върти каплата.Ще съм много благодарен ако някой може да ми помогне!Весло посрещане на новата година и много късмет през 2010г!Поздрави!!!

До: Спирачка на доминатор

Разминал си нещо при монтажа. Като поизтрезнееш прегледай наново какви си ги натворил!
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

До: Спирачка на доминатор

Първоначално публикуван от tonilin Преглед на мнение
      Привет Колеги,появи ми се следният проблем,значи при демонтаж и монтаж на предната капла спирачката взе да затяга и трудно се върти каплата.Ще съм много благодарен ако някой може да ми помогне!Весло посрещане на новата година и много късмет през 2010г!Поздрави!!!
      Колега ако не откриеш сам какво си объркал при монтажа имаш само две решения на проблема,или да потърсиш услугите на някои които разбира или да се научиш да караш на задна гума
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

До: Предната спирачка затяга

Благодаря Ви,много сте искренни!

Коментар

Значи, при някои предници при неправилно центрована капла м/у коловете се получава също затягане. Пробвай да разхлабиш оста и да я почукнеш (каплата) първо в едната посока, после в другата и ще намериш къде се върти свободно. Най-вероятно точно от това ти е проблема.
          Honda XR600
          Kawasaki KLX650
          Honda XL600V Transalp
          +359 888 6З5 9З4

Коментар

Затегнали са ти цилиндърчетата на апарата.
            Пръскаш всичко и чистиш, имаше тема за това как става.
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

За какъв модел мотор става въпрос ?
              Може накладките да са ти изтъркани и
              като се е поразместил апарата да са
              изкочили буталцата на спирачния апарат
              и може да са клеясали и за това да ти затяга .

Коментар

Благодаря за отговорите, значи при връщането на накладките за да монтирам по лесно каплата съм вкарал боклуци между буталата на апарата и гумичките. Последва разглобяване и почистване и сега всичко е наред. Благодаря Ви още веднъж за отговорите.

Коментар

Друго си е като поизтрезнее човек.
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Малко е стара темата но и аз да се включа.Имъх същия проблем след смяна на предна гума. Натиснах спирачката два три пъти в началото до като избута долу фиородото. НО след това не връщаше накладките на апарата на мен ми се пада от долната страна има едно малко болче с капачка (поне при мен ) за обезвъздушаването развих го леко.Първо излезна малко въздух и след това потече спирачната течност,затегнах го и сичко си беше наред. Виж ако не си отстранил проблема дали неиска обезвъздушаване.
                    Христо Нешев:) Скайп - itskata_926050

Коментар

ако пък смениш и течноста ще е още по добре аз имах същия проблем

Коментар

Старата течност по-бързо загрява и мотора не спира,ама от нея да задържа...?
                        :evil:Не се ослушвай, аз съм, идвам от където най-малко очакваш:twisted:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X