Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с предната спирачка

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с предната спирачка

Като нов сопственик реших да си сменя спирачната течност.
    От там истече една гадория направо парцали падаха.И реших да промия системата.Може и да съм збъркал но впръкках във всички детаили от този шпрей на "Cosmos"които е за режда???Преди монтажа ще промия всичко със спирачна тичност.
    Та въпроса ми е как да разглобя спирачното цилиндарче из отдоло да почистя и там

До: Проблем с предната спирачка на Dominatora

А и с какво е хубаво да се промива спирачната система?

Коментар

Според мен най добре е да се промива със спирачна течност.

Коментар

Да и ас първо пробвах със спирачна течност ,но това е доста по рядко и реших че ще изчести по добре.Пък и спирачната течност почти ме минаваше през замръсеното цилиндърче.

Коментар

Първоначално публикуван от aszxcv Преглед на мнение
          Та въпроса ми е как да разглобя спирачното цилиндарче из отдоло да почистя и там

Ако става въпрос за цилиндърчето което е долу на диска би трябвало като сипеш спирачна течност в резервоарчето и обезвъздушиш системата и като започнеш да помпиш на ръчката то сами трябва да излезне.

Коментар

КОЛЕГИ ИМАМ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ С МОЯ ДОМИНАТОР ИЗТЕЧЕ МИ ТЕЧНОСТА БЕЗ ДА РАЗБЕРА ОТ КЪДЕ ИГРАХ СИ ЦЯЛ ДЕН ДА ОБЕЗВЪЗДУШАВАМ 300ГР ТЕЧНОСТ И НИЩО АКО ИМА НЯКАКВА ТЪНКОСТ ПОМОГНЕТЕ

Колега, писането с главни букви тук в този форум се счита за крещене.
            Най-любезно Ви моля да се въздържате от използването им.
            Последно редактирано от Chinela; 11-01-09, 15:35.

Коментар

Първоначално публикуван от penyo77 Преглед на мнение
              КОЛЕГИ ИМАМ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ С МОЯ ДОМИНАТОР ИЗТЕЧЕ МИ ТЕЧНОСТА БЕЗ ДА РАЗБЕРА ОТ КЪДЕ ИГРАХ СИ ЦЯЛ ДЕН ДА ОБЕЗВЪЗДУШАВАМ 300ГР ТЕЧНОСТ И НИЩО АКО ИМА НЯКАКВА ТЪНКОСТ ПОМОГНЕТЕ

И какво става неможе да обезвъздуши ли?
              Обясни по подробно какво правиш ти и какво се получава??

Коментар

помпя няколко пъти и изпускам от цилиндарчето след няколко излизания има леко подобрение но не екакто трябва хваща леко на втория път вече забива на място

Коментар

Първоначално публикуван от dt 125 Преглед на мнение
                  Ако става въпрос за цилиндърчето което е долу на диска би трябвало като сипеш спирачна течност в резервоарчето и обезвъздушиш системата и като започнеш да помпиш на ръчката то сами трябва да излезне.

Не става въпрос за гормото цилиндърче на ръкохватката. Вчера успях да го отворя откъм осичката но има боклуци и под пластмасовата четчица в долния край на цилиндърчето. Нея не мога да я махна?

Коментар

Първоначално публикуван от penyo77 Преглед на мнение

Виш дали и ти нямяш боклуци в горното цилиндърчи. Те може да ти застават на има една малка дупчича в под пластмасовата цедчица и да запушват от време на време.

Коментар

Относно главните букви съжалявам. Та предната спирачка не мисля да се занимавам повиче със нея. Решил съм да го продавам тоя Доминатор едно че ми е малко тежък второ едно приятелче се прибра от гърция и ми докара Хонда хл250р BAJA,невероятно моторче.

Коментар

Първоначално публикуван от aszxcv Преглед на мнение
                        Като нов сопственик реших да си сменя спирачната течност.
                        От там истече една гадория направо парцали падаха.И реших да промия системата.Може и да съм збъркал но впръкках във всички детаили от този шпрей на "Cosmos"които е за режда???Преди монтажа ще промия всичко със спирачна тичност.

Ако взема да махна тази цедка в долния край на цилиндърчето на ръкохватката ,дали ще е лошо? Че не мога да изчистя парченцата които са под нея.
                        Как са се образували там направо не знам. Стария собственик сигурно никога не е сменял спирачната течност.

Коментар

то се разглобява,не бързай да го късаш!

Коментар

Опааа казанче имам в предвит.Става вапрос за казанчето на ракохватката.
                            Никой ли не го е почиствал???

Коментар

Колега , нямам информация доколко си технически грамотен да се занимаваш със спирачни механизми , щото става въпрос не само за твоята безопасност. Ако някак си успееш да ни убедиш , че след това няма да очистиш себе си и още някого по пътя сигурно някой ще ти издаде тайната за разглабянето. Викни майстор моля те.

Казвам го съвсем добронамерено поради прочетеното в темата до тук.
                              Успех
                              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X