Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с предната спирачка

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с предната спирачка на Dominatora

Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение
    Колега , нямам информация доколко си технически грамотен да се занимаваш със спирачни механизми , щото става въпрос не само за твоята безопасност. Ако някак си успееш да ни убедиш , че след това няма да очистиш себе си и още някого по пътя сигурно някой ще ти издаде тайната за разглабянето. Викни майстор моля те.

Казвам го съвсем добронамерено поради прочетеното в темата до тук.
    Успех

Спокоино де не съм толкова истрещял че да правя глупости. По скоро този който е карал мотора преди мен е бил малко безотговорен. Добре че е бил в Италия.
    А иначе като смених течноста спирачката си работи добре, въпреки тези боклучки под цетката. Не смея да я махна че не знам какъв ще е ефекта. Що се отнася до майстор, предпочитам което мога да си го правя сам. Така ми е по спокойно, че всичко е пипнато затегнато сменено и тн.

Коментар

Поредната тема за предна спирачка !!!

тази не ви ли е изчерпателна ?!?!?

Проблем с предната спирачка
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

На човек, който на спирачна помпа казва цилиндърче как да му обясниш по интернет да си оправи спирачката - МИСИЯ невъзможна!
        И да го пита човек що се занимава сам като не му се отдава, а не си намери майстор и да си плати и да му е мирна главата.

Още повече това сме го коментирали безброй пъти, а вас ви мързи да търсите и да четете, а искате на готово, е нема, това е!
        Ако сте технически грамотни и бяхте прочели какво е писано във форума, да сте забравили за проблема си с тея прословути спирачки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X