Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Промени по окачването на Доминатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Промени по окачването на Доминатор

Искам да питам възможно ли е или ако е какво ми трябва за да направя Доминатора си по висок подигнах го долу от пружината до край ама искам да е още малко по висок мотора е 91г. И дали има разлика Доминаторовите колове и ХР-овите дали на ХР-а са по дълги и го правят по висок от пред .Трябва ли да сменя и коловете освен задня аумортесюр и пружината зада го повдигна.

П.П И ако може някой да ми каже относно венците един преден зъб на колко задни се равнява.
    LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

До: Доминатор 650

Колега,търси си колове с капла от Сузуки ДР 650РС,те са същия диаметър,но са по дълги с около 5/6 см,и предния диск е доста по голям.Ако сменящ пиньоните,смени само задния с 50 зъба.

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
      Сега предня венец ми е 15з а задня е 46з мисля да сложа от пред 12з по ефтино излиза да смениш предя. А задня аумортесюр кво да го праа ас лесно ше смена от ДР ама отзад.
      Отзад сложи също от DR ,ама гледай да е същият модел като на доминатора,че има два модела.Единият,отгоре и от долу е с ухо.Той не ти върши работа.Заден зъбак става от ямаха WR 450,само трябва да се разпробият отворите на болтовете,от 8 на 10 мм. Така мисля че бяха.Сменяш пласмасите от CRF с леки преправяния и си готов.Като краен резултат ще имаш ето такъв мотор:

Коментар

АААААААААААААА не тоя Доминатор твой ли е червеня лелелелелее тва е най яакиа мотор който съм виждал имаше обява на него в мобиле даже ти звънях ама нямах толкова пари за него иначе бях полудел по тоя Доминатор уникален е просто единствен този мотор ме мотивира да взема найстина Доминатор и да го преправа сега работа доста усилено по модерирането му и вече 5дни бачкам здраво по него от като се прибера от училище до към 12-1 посред нощ и мисля да пусна после една тема за това какво съм направил по него със снимков материал и ако и ти се включиш ше е тема номер 1. Само успехи с тая машина .Мерси за инфоро .

Коментар

Да моя е имах някъкви видения и бях решил да го продавам,добре че не го продадох.Доста съм си играл да го правя,ама нямам снимки от преработването.В момента съм му пръснал двигатела на съставните му части и мога да кажа че всичко му е ново.Мисля с този мотор да си умра.Пасва ми като вървене и визия.Не съм състезател,а разходкаджия и ме удовлетворява напълно.Успех с твоя,ако срещнеш нещо трудност или те интересуват цени обаждай се.

Коментар

Ок Мерси

Коментар

Аааааайде на пазара перфекни части без драскотинка идеални спойлери чакащи да разхубавят някой красавец .

Коментар

До: Промени по окачването на Доминатор

Мисля че си пропуснал тази темичка

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7772
                Ако имаш въпроси питай...

ПОздрави,
                MG RACING

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X